YARDIMMMMM!!

suheda_23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
17
3
36
Merhaba kızlar. Size hamilelik testleri hakkında bir soru sormak istiyorum lütfen bilenler cevaplasın olur mu benim için çok önemli:) ben 2 yıllık evliyim. 2 yıldır korunuyordum. 4 ay önce bebek istemeye başladık ve Benim adetim 4 aydır çok düzensizleşti 1 buçuk yada 2 ayda bir adet oluyorum. Her gecikmem de test yapıyorum. Son testi dün yaptım çıkmadı diyip çöpe attım. Bu akşam çöpten alıp baktım ve çoook silik bir çizgi gördüm ama baya silik. Bu hamile olduğum anlamına mı geliyor yoksa böyle olması normal mi? Lütfen cevap bekliyorum bu durum hakkında?:)

Kimisi diyor ilk 5 dk da çıkarsa hamilesin diye ama benim arkadaşım da böyle sonradan gördü ve hamileydi. Kafam karıştı ya yardım edermisiniz

Kimisi diyor ilk 5 dk da çıkarsa hamilesin diye ama benim arkadaşım da böyle sonradan gördü ve hamileydi. Kafam karıştı ya yardım edermisiniz
Canim agstos topğinde masal arkadasimiz senin gibi once çizgiyi gormemis aksam bakdiqinda gormus ama malesef ertesi gun adet olmus ama sen yine bugun tekrar test yap ins hamilesin

Test ilk 5 dakika gecerlidir.

Bende senin gibi 1.5 ayda bir adet oluyorum. Ama benim adetin duzeni bu. Be bu zamani doldurup gecince test yaptirdim. Sen de bekle oyle yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…