- 23 Aralık 2015
- 525
- 256
- 23
- Konu Sahibi Beyazask25
-
Doktorun bir problem görmüyorsa sıkıntı yapma canım. Ablam da hiç oynamazmış annemin karnında, çoook nadir hissederdim diyo. Bebekten bebeğe değişiyor sanırım. Ablam çok sakin bir bebek ve çocukluk geçirmiş. Senin bebeşin de öyle olur seni yormaz inşallah :))yaaa yardimm
Ama sen böyle kötü düşünürsen olmazki..iyi düşüneceksin ki iyi olsun.. bebeğin kızsa kızlar çok az hareket eder derler benim bildiğim.. bu kadar aklına takılıyorsa ve bu denli endişeleniyorsan doktora gitsene.. ben senin yerinde olsam sağlık ocağında bile kalbini dinletiyorlar hiç değilse oraya gider bi dinletirim nolcak kim ne dicek sana.. ama ilk başta bi sakin olsagol cnm cevabin icjn ama ister istemez korkuyorum kocam odayi hazirlamaya basladi hep icimde ha bisey olmussa ve biz oda hazirligina girdik kursagimizda kalirsa
almanyadayim cnm ben burda saglik ocagi yok doktorunu bile arasan sana randevu veriyo taa ne zamana perşembe kontrolum var ztn de ama belkk bugun hastaneye giderim hastane de iste wn az bi 4 5 saat bekletiyor bakmak icinAma sen böyle kötü düşünürsen olmazki..iyi düşüneceksin ki iyi olsun.. bebeğin kızsa kızlar çok az hareket eder derler benim bildiğim.. bu kadar aklına takılıyorsa ve bu denli endişeleniyorsan doktora gitsene.. ben senin yerinde olsam sağlık ocağında bile kalbini dinletiyorlar hiç değilse oraya gider bi dinletirim nolcak kim ne dicek sana.. ama ilk başta bi sakin ol
Olumlu düşünmek zorundasın sen annesin bebeğini sen telkin etcen. Kızımda sancım erken başladı bunda plesenta sorunu yaşıyorum inşlh kızımı aldığım gibi onunda kucağıma alıcım . Sende öyle düşün hepsagol cnm cevabin icjn ama ister istemez korkuyorum kocam odayi hazirlamaya basladi hep icimde ha bisey olmussa ve biz oda hazirligina girdik kursagimizda kalirsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?