yardimmmmm

Beyazask25

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
525
256
23
yaaaa kizlar hep ayni konu aciyorum nerdeyse ama artik piskolojim bozuldu bebeğim bir gun oynuyo 2 3 gün oynamıyor delirmek uzereyim bisey mi oldu düşünmekten ben anlamiyorum millet videoya bile çekiyor karnini oynarken bende tik yok suuu çocuk ins bi doğsun sag saglim rabbimden baska bisey istemiyorum bana onere bilceginiz bir sey varmi cikolata vs deniyorum ise yaramiyo

Can'ım suyunda bi sorun yoksa rahat ol. Ben annemin karnında hiç oynamazmışım nerdeyse her hafta gel demiş Dr ve her hafta yaşıyor demiş. Ben şimdi 21 yaşımdayım annem hala anlatır hiç oynamadığımı beni öldü sandığını. Bide benden önce abim var o hiç durmazmış. Ben 10 aylık dünyaya gelmişim suni sancıyla zorla.

sagol cnm cevabin icjn ama ister istemez korkuyorum kocam odayi hazirlamaya basladi hep icimde ha bisey olmussa ve biz oda hazirligina girdik kursagimizda kalirsa

Doktorun bir problem görmüyorsa sıkıntı yapma canım. Ablam da hiç oynamazmış annemin karnında, çoook nadir hissederdim diyo. Bebekten bebeğe değişiyor sanırım. Ablam çok sakin bir bebek ve çocukluk geçirmiş. Senin bebeşin de öyle olur seni yormaz inşallah :))

sagol cnm cevabin icjn ama ister istemez korkuyorum kocam odayi hazirlamaya basladi hep icimde ha bisey olmussa ve biz oda hazirligina girdik kursagimizda kalirsa
Ama sen böyle kötü düşünürsen olmazki..iyi düşüneceksin ki iyi olsun.. bebeğin kızsa kızlar çok az hareket eder derler benim bildiğim.. bu kadar aklına takılıyorsa ve bu denli endişeleniyorsan doktora gitsene.. ben senin yerinde olsam sağlık ocağında bile kalbini dinletiyorlar hiç değilse oraya gider bi dinletirim nolcak kim ne dicek sana.. ama ilk başta bi sakin ol

almanyadayim cnm ben burda saglik ocagi yok doktorunu bile arasan sana randevu veriyo taa ne zamana perşembe kontrolum var ztn de ama belkk bugun hastaneye giderim hastane de iste wn az bi 4 5 saat bekletiyor bakmak icin

Soluna yatmayı dene. Sola yatınca plasentaya yeterli kan taşınıyor ve bebek hareketleniormuş. Ben dinlenirken kanepede sola doğru oturuyorum, ytakta sola doğru yatıyorum.

Olumlu düşünmek zorundasın sen annesin bebeğini sen telkin etcen. Kızımda sancım erken başladı bunda plesenta sorunu yaşıyorum inşlh kızımı aldığım gibi onunda kucağıma alıcım . Sende öyle düşün hep

Mesela benim bebeğim gürültüde daha çok hareket eder. Sinirleniyor sanırım. Bir kere düğüne gitmiştim canımı çok acıtmıştı. Bir de ben öğretmenim, okuldaki öğrenci gürültüsünde de deliriyor sürekli hareket ediyor. Ama evdeyken sakinleşiyor. Demem o ki, tv sesini aç, müzik aç son ses, sola yat hareketlerini gözlemle. Belki gürültüye tepki verir. Ki genelde veriyorlarmış.

Bebişin çok uslu olacak demek ki canım. Doğduğunda da 20saat uyuyacak hiç merak etme :) onun oynadığı belli bir saat vardır. Sen o saatte uyuyorsan anlamıyorsundur.

haklısınız kizlar iyi düşünmem lazim kendi kendime büyütüyorum ben fark ettim uzanirken oynamiyo bakin suan oturuyorum elimide migdemin brz asagsina koydum ve oynadigini cok hafif his ettim ben bjde kilolu bir bayanim hamile kalmadan oncede göbeğim coktu bide sarkikti brz kilodanda ola bilir mesela göbeğimin ust tarafi migdemin alti cok sert ama kasiklarim yumusacacik sertlik yok hic asagi tarafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…