esımle korunmuyoruz bu 2.ayımız 3 gun oncer mediasmart dıyue erken gebelık testı yaptırdım negatıf cıktı ve 2 gundur acayıp dıs agrım var 20 lık dısım cok canımı yakıyor ama ya bı ıhtımal hamıleyemıyım dıye ılac kullanmak ıstemıyorum cunku doktor antıbıyotık verıcem dedı.bugun yıne erken gebelık testı alıp yaptım negatıf cıktı hastalanmamada 4 gun var sızce ne yapmalıyım
normal gebelık testı degıl bı erken gebelık teshısı olan testler bunlar yuzde 99 dogruluk denılıyor ama ben yınede guvenemıyorum tabı
ama bu acıyada dayanamaıyorum
boşa beklemişsiniz, hemen gidin bir hekime gerekli işlem neyse yapılsın,durumunuzu anlatabilrisiniz,ona göre ilaç verilir,her şeyin bir çaresi var,hamile olsanız ilaç kullanmayacak mısınız yani? hemen bir doktora gidin beklemeyin
evet az once gıttım rovamycine dıye bır ılac verdı agrıyı tam kesmez ama hafıfletır dedı.gebelik durumlarında kullanımına ızın varmıs cunku ama halen acı cekıorum o ayrı
normal gebelık testı degıl bı erken gebelık teshısı olan testler bunlar yuzde 99 dogruluk denılıyor ama ben yınede guvenemıyorum tabı
ama bu acıyada dayanamaıyorum
kan tahlili yaptırırsan büyük ihtimalle çıkar. bende çektim 3 ay önce o ağrıyı,hemde apse yapmıştı benimki .. ovulasyondan sonraydı ve dr iğne vermişti kullandım, sonrasında antibiyotikte içtim.. dşim düzelmişti. normal adet günümde adette olmuştum yani ben öyle sanmışım. adetin üstünden 1 hafta geçince şiddetli kasık ağrısı ve kanamayla kendimi dr.da buldum.. kan tahlili sonucu hamile olduğumu ama düşük yaptığımı öğrendim. acı bi gerçekti