Yardımmmmmmmm :/

bestemyildiz

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
27
1
6
İstanbul
Merhabaalar biz 5 kişil bir aileyz annem ben kardeşlrm babam ama birde buna babamn kardeşleri ve annesi eklnyo ve 8 kişii oluyorz ve amcamlar annem evlndgdn beri yannda kalıyorlrr yani 21 snedr hep kavga grltü babmda sesni ckarmz babannemde zamannda annme cok cektrms kı halada öyle amcmlrda aynı ve ben smdı sözlym evlndgmde kaynnmla altlı ustlu otrcz bnmde o yzdn korklrm cok fazla napıcam ben :/ sözlm korkma öyle bsı olmaz cıkar gderz dyo ama korkyrm ya smdı byle dyosa dyrm

Canım bende ay sonunda sözleneceğim ve kayınvalidemle altlı üstlü oturacağız. Benimde senin gibi korkularım var onların evinden misafir eksik olmuyor.Hoş başımız üstünde yerleri var ama yeni evliykende sürekli kalabalık olacak şey değil.. Allah yardımcımız olsun

Ben ewliyim ve bizde altli ustlu otuuruyoruz. Kizlar oncelikle kebdi evinizi hanimi olmasini biliceksiniz.yoksa duzen tuttu ramazsiniz.he tabii gerektiginde cikarsiniz ama oncekik kendi ewinix

Bizde babası biraaz sorunsal ama özünde çok iyi bi adam bazen snrlendnmi tam snrlenr ben yaklasık 5 ay kadar onlrda kaldm bana karsı hıc ktu bı seylrnı görmdm bnm kaynvldmdende msfr hc eksk olmaz bn svmm dye ddm zten ki ogluda yani sözlmde svmz bz o 5 aylk srde geçpyatrdk yda dger odya geçrdk bze bsı dmezlrdi hc kynvldm cok ıyıdr sevyrmda ama işte korklrm vr söylyrm sözlme bzmklrdn bşi olmz olrsda ckrz zten dyo ev alana kdr borcsz olalm dye bzmkde

bence de canım sözlün haklı biraz sabredersen kendi evinize çıkarsınız ilerde inşallah. Allah yardımcın olsun sıkma canını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…