E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
ya bnm çok aciL yardımınıza ihtycm wr konuşmamam qreken 3 kişi wardı we hepsiyle konştum artık sewqilimle kopma noktasına geldikyardım edin napabilirim çok kötü kawqa ettk :s nasıl gönlünü alabilirim nası kendimi affettirebiLirim yardım edin çok kötüyüm benneyaptımki
arkadaşım madem konu açıyorsun. ayrıntılarını da yazda bizler de ona göre sana yorum yapalım. böyle yüzeysel yazarsan ne diyebiriz ki sana...
arkadaşım madem konu açıyorsun. ayrıntılarını da yazda bizler de ona göre sana yorum yapalım. böyle yüzeysel yazarsan ne diyebiriz ki sana...
muahahahah:roflol::roflol:Ayrıntı mayrıntı yok canım öyle hava tahmini yapar gibi atıcaz kendimizce bişiler:roflol:
ya bi kankam wardı bnm hakkımda sewqiLime kötü şeyler söylemiş doqru olmadan hakkımda konşmuş. biz sonradan aşık olduk birbirimize we bunları öqrendim bende konuşmak istemedim we bu arkadaşım herkese demiş bunları. ondan sewqilim bana konuşmanı istemiorum dedi. tmm dedim çünkü bende istemiodum ama dün bi şekilde konuşma ortamı oldu konuştum soradan pişman oldum şimdi sewqilimin gönlünü almam gerek:s
18 yaşındayım değer verdiğim bi insanın üzülmesi tabiki bni etkiLer yani nie bu kadar takıosun falan diyosnuz ama aşkın hem yaşı yok hemde değer verdiim birinin üzülmesini istemem yani.
kankam kızdı 10 senelik kankaydık ama bana bunu yaptı ve sewqilimde bana kötülük gelmesin die korudu.diğer konuşmamam gereken kişiler: biri eski çıktıım dieri bi erkek.( ama biraz yakındık yani kıskandı sanırım )
18 yaşındayım değer verdiğim bi insanın üzülmesi tabiki bni etkiLer yani nie bu kadar takıosun falan diyosnuz ama aşkın hem yaşı yok hemde değer verdiim birinin üzülmesini istemem yani.
kankam kızdı 10 senelik kankaydık ama bana bunu yaptı ve sewqilimde bana kötülük gelmesin die korudu.diğer konuşmamam gereken kişiler: biri eski çıktıım dieri bi erkek.( ama biraz yakındık yani kıskandı sanırım )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?