Yardm edin ne olur ok nemli :(:(:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
ya bnm çok aciL yardımınıza ihtycm wr konuşmamam qreken 3 kişi wardı we hepsiyle konştum artık sewqilimle kopma noktasına geldik :( yardım edin napabilirim çok kötü kawqa ettk :s nasıl gönlünü alabilirim nası kendimi affettirebiLirim yardım edin çok kötüyüm benneyaptımki

Sana onlarla konuşma derken haklı mıydı yoksa keyfine göre seni baskıya mı alıyor?
Eğer haklı ise bir daha konuşmam dersin ve bir şans istersin asla da konuşmazsın.
Haksız ise peşine düşme baskı yapma gibi bir hakkı yok.
kendi senin gönlünü alsın.:kahve:

Neden konuşmaman gerekiyormuş, o mu karar verecek senin kiminle konuşacağına. Neden böyle şeylere eyvallah dersiniz kızlar anlamıyorum. Ama buna rağmen sen ona söz verdiysen konuşmayacağım diye neden sözünü tutmadın?
ıkinizin de tavrı doğru değil. Bence bırak gitsin, yürüyecek bir ilişki değil. Daha kimler çıkar karşına.

niye konuşmaman gerekiyormuş anlamadım?açıkla birazda fikir yürütebilelim

Sen ne zaman ne yapacağını kiminle konuşup kiminle konuşmayacağını bilmiyormusun ki sevgilin seni yönlendirme ihtiyacı duyuyor...

ya bnm çok aciL yardımınıza ihtycm wr konuşmamam qreken 3 kişi wardı we hepsiyle konştum artık sewqilimle kopma noktasına geldik :( yardım edin napabilirim çok kötü kawqa ettk :s nasıl gönlünü alabilirim nası kendimi affettirebiLirim yardım edin çok kötüyüm benneyaptımki

arkadaşım madem konu açıyorsun. ayrıntılarını da yazda bizler de ona göre sana yorum yapalım. böyle yüzeysel yazarsan ne diyebiriz ki sana...:delphin:

arkadaşım madem konu açıyorsun. ayrıntılarını da yazda bizler de ona göre sana yorum yapalım. böyle yüzeysel yazarsan ne diyebiriz ki sana...:delphin:

Ayrıntı mayrıntı yok canım öyle hava tahmini yapar gibi atıcaz kendimizce bişiler:roflol:

ya bi kankam wardı bnm hakkımda sewqiLime kötü şeyler söylemiş doqru olmadan hakkımda konşmuş. biz sonradan aşık olduk birbirimize we bunları öqrendim bende konuşmak istemedim we bu arkadaşım herkese demiş bunları. ondan sewqilim bana konuşmanı istemiorum dedi. tmm dedim çünkü bende istemiodum ama dün bi şekilde konuşma ortamı oldu konuştum soradan pişman oldum şimdi sewqilimin gönlünü almam gerek:s

Ayrıntı mayrıntı yok canım öyle hava tahmini yapar gibi atıcaz kendimizce bişiler:roflol:
muahahahah:roflol::roflol:
ya bi kankam wardı bnm hakkımda sewqiLime kötü şeyler söylemiş doqru olmadan hakkımda konşmuş. biz sonradan aşık olduk birbirimize we bunları öqrendim bende konuşmak istemedim we bu arkadaşım herkese demiş bunları. ondan sewqilim bana konuşmanı istemiorum dedi. tmm dedim çünkü bende istemiodum ama dün bi şekilde konuşma ortamı oldu konuştum soradan pişman oldum şimdi sewqilimin gönlünü almam gerek:s

aman almayiver nolcak salla sevgiliyi felan
ye iç gez dolaş erkeksiz hayat daha güzel vallazemuszemus

sogumaya bırak bıraz sonra alırsın gonlunu..
kac yasındasınız ya allah askına bırıyle konustun dıye bu kadar kavga edılır mı
sen de bı telas yapmıssın kı allahım yrabbım

Kankanız erkekti sanırım...
Diğer konuşmamanız gereken kişile kimlerdi ve neden sevgiliniz yasakladı? -tatlicadiarzu-​

18 yaşındayım değer verdiğim bi insanın üzülmesi tabiki bni etkiLer yani nie bu kadar takıosun falan diyosnuz ama aşkın hem yaşı yok hemde değer verdiim birinin üzülmesini istemem yani.

kankam kızdı 10 senelik kankaydık ama bana bunu yaptı ve sewqilimde bana kötülük gelmesin die korudu.diğer konuşmamam gereken kişiler: biri eski çıktıım dieri bi erkek.( ama biraz yakındık yani kıskandı sanırım )

18 yaşındayım değer verdiğim bi insanın üzülmesi tabiki bni etkiLer yani nie bu kadar takıosun falan diyosnuz ama aşkın hem yaşı yok hemde değer verdiim birinin üzülmesini istemem yani.

kankam kızdı 10 senelik kankaydık ama bana bunu yaptı ve sewqilimde bana kötülük gelmesin die korudu.diğer konuşmamam gereken kişiler: biri eski çıktıım dieri bi erkek.( ama biraz yakındık yani kıskandı sanırım )

yerim seni daha küçücüksün sen:asigim:
bak erkek milletine bu kadar yüz verme birak sen üzüleceğine o üzülsünkaydirigubbakcemile5
kocalarimiz bize yasak koymuyor kaldi ki sevgili
oyarim valla sevgiliyi falan dinlemem zaten:umursamaz:

konu bundan ibaretse -ki olayı eleştirmeyip sadece- ne yapman gerektiğini söyleyeceğim...özür dile :)

Özür diledim ama qönLünü aLmak istiorum bi süprizLe fLn napabiLirim sizce :) o bna herşeyde süpriz yapıo :D