- Konu Sahibi yasmin_ece
-
ayrılmamızın sebebi beni bigün boyunca aramamsıydı ondan sonra iyice ipler koptu sanki nasıl davrnacagımı bilmiorum. bu aralar çok şımarttım üstüne düştümondann mı böle yapıor yoksa sogudumu bilemiorum10 gün önce tartışmışsınız ve siz ayrılmak isteyip ayrılmışsınız..
O tartışmanın sebebi özel değilse neydi ? Merak ettim..
Belki haksızlığa uğradığı için ,sizin ondan ayrılmanıza sinir olmuş olabilir. Ve size ders vermek istediğinden size soğuk davranıyor olabilir..
açıkça konuş canım, neden böyle değiştin?benden soğudun mu artık? başka bir sorunun mu var? falan gibi sorular sor,net olmasını iste
ayrılmamızın sebebi beni bigün boyunca aramamsıydı ondan sonra iyice ipler koptu sanki nasıl davrnacagımı bilmiorum. bu aralar çok şımarttım üstüne düştümondann mı böle yapıor yoksa sogudumu bilemiorum
Neden karşı tarafın aramasını bekliyorsunuz.Siz neden aramadınız ? Bir gün boyunca aramadı diye , insan sevdiğinden ayrılır mı..
üstüne düşme artık, geri çekil,biraz soğuk davran bakalım ne yapacak :26:
bnde o yüzden pişman oldum özür diledim zaten.o olaydan sonra çok üstüne düştüm şimdi o ilgilenmior artık
Daha fazla düş,ben erkek olsam , kız arkadaşım beni bir kere aramadım diye terkedicek. Sonra barışacağız.Sonra ben mi onun peşinden koşacağım..
Kendini tam anlamıyla affetirebilmek için çok uğraşman lazım..
Eskisi gibi olabilmeniz için daha da çok ilgi göstermen gerekecek..
Bu sefer o değil sen arayacaksın mesaj atıcaksın..
haklısın cnm ama on gündür öyle yapıorum zaten sabah kalkar kaklmaz mesaj atıyorum arıyorum üst üste devamlı güzel sözler sölüorum her dedğini yapıorum ama böle yaptıkça dahada şımarıyor sanki. kafam çok karışık oyüzden nasıl davranacagımı bilemiorumm
ayrılmamızın sebebi beni bigün boyunca aramamsıydı ondan sonra iyice ipler koptu sanki nasıl davrnacagımı bilmiorum. bu aralar çok şımarttım üstüne düştümondann mı böle yapıor yoksa sogudumu bilemiorum
3 Yıllık bir ilişkiyi sadece bir kere aramadı diye bitirebiliyorsanız bence artık karşınızdaki insan sizin nazınızdan niyanızından bıkmış durumda ki artık böyle davranıyor. İlişkilerde illa bir tarafın diğer tarafı süründürmesi gerekmiyor, hep naz hep kapris de olması gerekmiyor aşık bir erkek veya kadın en başta bunlara müsamaha gösterse de zamanla böyle bir ilişki bir taraf için yıpratıcı oluyor ve o hep pohpohlanmaya alışmış nazlı taraf böyle sudan çıkmış balık haline geliyor malesef.
haklısınz ama ben hatamı anladım şimdide o naz yapıor sanki ben aramadan mesaj atmadan atmaz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?