yardm edin:(

yasmin_ece

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2012
63
1
0
İstanbul
mrb kızlar bana yardm edin fikirlerinize çok ihtiyacım var:( benim 3.5yıllık bi ilişkim var herşey çok güzeldi beni hep alttan alır,süprizler yapar hep o arar mesaj atar beniçok şımartırdı. 3yıldır bu böle devam etti ne olduysa son on gün içinde oldu.on gün önce kavga ettik ve ben ayrılmıştım bi gün geçti pişman oldum özür diledim fln barıştık ondan sonra çok değişti.sanki bnm üç yıldır çıktıgım insan bu değildi. ben aramasam hiç aramaz mesaj atmaz oldu.hep alttan alan taraf bn oldum. benimle ilgilenmior artık.sanki umrunda değilim:( bu duruma çok üzülüyorum onu çok seviyorum. çok üstne düştüm die mi böle oluyr nasıl davranmalıyım bi akıl verin neolur delirecem yoksa:(

açıkça konuş canım, neden böyle değiştin?benden soğudun mu artık? başka bir sorunun mu var? falan gibi sorular sor,net olmasını iste :24:

10 gün önce tartışmışsınız ve siz ayrılmak isteyip ayrılmışsınız..

O tartışmanın sebebi özel değilse neydi ? Merak ettim..

Belki haksızlığa uğradığı için ,sizin ondan ayrılmanıza sinir olmuş olabilir. Ve size ders vermek istediğinden size soğuk davranıyor olabilir..

10 gün önce tartışmışsınız ve siz ayrılmak isteyip ayrılmışsınız..

O tartışmanın sebebi özel değilse neydi ? Merak ettim..

Belki haksızlığa uğradığı için ,sizin ondan ayrılmanıza sinir olmuş olabilir. Ve size ders vermek istediğinden size soğuk davranıyor olabilir..
ayrılmamızın sebebi beni bigün boyunca aramamsıydı ondan sonra iyice ipler koptu sanki nasıl davrnacagımı bilmiorum. bu aralar çok şımarttım üstüne düştümondann mı böle yapıor yoksa sogudumu bilemiorum :(

açıkça konuş canım, neden böyle değiştin?benden soğudun mu artık? başka bir sorunun mu var? falan gibi sorular sor,net olmasını iste :24:

knştum cnm sevmiorsan söle birdaha seni rahatsız etmem asla. beni sevdiğini düşündüğüm için üstüne düşüorum dedm. seviyorum fln dedi sevmesem ne işim var seninle dior :( ama neden böle yapıor anlamış değilim

ayrılmamızın sebebi beni bigün boyunca aramamsıydı ondan sonra iyice ipler koptu sanki nasıl davrnacagımı bilmiorum. bu aralar çok şımarttım üstüne düştümondann mı böle yapıor yoksa sogudumu bilemiorum :(

Neden karşı tarafın aramasını bekliyorsunuz.Siz neden aramadınız ? Bir gün boyunca aramadı diye , insan sevdiğinden ayrılır mı..

bnde o yüzden pişman oldum özür diledim zaten.o olaydan sonra çok üstüne düştüm şimdi o ilgilenmior artık:(

Daha fazla düş,ben erkek olsam , kız arkadaşım beni bir kere aramadım diye terkedicek. Sonra barışacağız.Sonra ben mi onun peşinden koşacağım..

Kendini tam anlamıyla affetirebilmek için çok uğraşman lazım..

Eskisi gibi olabilmeniz için daha da çok ilgi göstermen gerekecek..

Bu sefer o değil sen arayacaksın mesaj atıcaksın..

Daha fazla düş,ben erkek olsam , kız arkadaşım beni bir kere aramadım diye terkedicek. Sonra barışacağız.Sonra ben mi onun peşinden koşacağım..

Kendini tam anlamıyla affetirebilmek için çok uğraşman lazım..

Eskisi gibi olabilmeniz için daha da çok ilgi göstermen gerekecek..

Bu sefer o değil sen arayacaksın mesaj atıcaksın..

haklısın cnm ama on gündür öyle yapıorum zaten sabah kalkar kaklmaz mesaj atıyorum arıyorum üst üste devamlı güzel sözler sölüorum her dedğini yapıorum ama böle yaptıkça dahada şımarıyor sanki. kafam çok karışık oyüzden nasıl davranacagımı bilemiorumm

haklısın cnm ama on gündür öyle yapıorum zaten sabah kalkar kaklmaz mesaj atıyorum arıyorum üst üste devamlı güzel sözler sölüorum her dedğini yapıorum ama böle yaptıkça dahada şımarıyor sanki. kafam çok karışık oyüzden nasıl davranacagımı bilemiorumm

Şu şımarık lafını bir kenara bırakalım bence.

Üstüne fazla düşersen onu şımartmazsın.Aksine onu ne kadar çok sevdiğini ve ona değer verdiğini göstermiş olurdun..

Zaten çocuk o tartışma olmadan önce sana karşı ilgiliydi .Arıyor soruyordu.

Bu olay olduktan sonra size kırılmış olabilir.Şuan çıkıyor olmanız,o sorunu ört bas etmez..

Bu yüzden sakın ola sana ne oldu demeyin..

Belkide bu kadar küçük bir sebebten dolayı ayrılmak istemenize hala şaşkınlıkla bakıyordur.Güveni kırılmıştır..

3 Yıllık bir ilişkiyi sadece bir kere aramadı diye bitirebiliyorsanız bence artık karşınızdaki insan sizin nazınızdan niyanızından bıkmış durumda ki artık böyle davranıyor. İlişkilerde illa bir tarafın diğer tarafı süründürmesi gerekmiyor, hep naz hep kapris de olması gerekmiyor aşık bir erkek veya kadın en başta bunlara müsamaha gösterse de zamanla böyle bir ilişki bir taraf için yıpratıcı oluyor ve o hep pohpohlanmaya alışmış nazlı taraf böyle sudan çıkmış balık haline geliyor malesef.

3 Yıllık bir ilişkiyi sadece bir kere aramadı diye bitirebiliyorsanız bence artık karşınızdaki insan sizin nazınızdan niyanızından bıkmış durumda ki artık böyle davranıyor. İlişkilerde illa bir tarafın diğer tarafı süründürmesi gerekmiyor, hep naz hep kapris de olması gerekmiyor aşık bir erkek veya kadın en başta bunlara müsamaha gösterse de zamanla böyle bir ilişki bir taraf için yıpratıcı oluyor ve o hep pohpohlanmaya alışmış nazlı taraf böyle sudan çıkmış balık haline geliyor malesef.

haklısınz ama ben hatamı anladım şimdide o naz yapıor sanki ben aramadan mesaj atmadan atmaz oldu:(

haklısınz ama ben hatamı anladım şimdide o naz yapıor sanki ben aramadan mesaj atmadan atmaz oldu:(

İlişkinizin bitmesini istemiyorsanız bu sefer de siz biraz çaba gösterin her şey yoluna girince de eski günlerinize dönüp intikam filan alıcam diye tekrardan süründürmeye çalışmayın.

ayrılık konusunu açmadan sorgulamadan sormadan. sevginizi gösterin bence o şimdi size güvenmiyor 3 yıllık ilişkiyi bir gün aramadım diye bi adam bitirise tekrar güvenmem zaman alır. O da bunu düşünüyor bu sebepten bittiyse ilerde yine biter, zaten bana değer vermiyor düşüncelerinde. abartmayın ama onun hayatınızdaki en özel insan olduğunu gösterin ve de 10 gün az bir süreç aynı şeyi o yapmış olsaydı siz napardınız?

fazla nazınız ve şımarıklığınız usandırmış bence , bu kadar çaba ve sabır gösteren bir adam zaten istediği kızla beraber olabilir .

Oda öyle düşünüp bana kız mı yok diyordur , ödeşme zamanı :D

Back
X