yardm kızlaar:(

cilek123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2009
92
0
86
İstanbul
kızlar uzun suredır sıtenın takıpcısıyım ama yenı uye oldum mrb oncelıkle.bı derdım var bnmerkek arkadasımla 3 buck yldr berbrz aramzda ckn kwgalr fln dsnda dgr sbeplerdn hc uzmedı benı. bu ara cok ılgısız baska bırını falan ıma etmıorm yanls anlamayın ama ablalarına gsterdgı ılgıden benı unutuyo nerdeyse..zaten alıngan donemmdeym agststa staja baslıcak we bsru kzın arasna artk dsnun halmı ..konustmda defalarca anlattm ben bşy yapmıorm ılgsz deılm bytuosn dıo..ama bn ck rahtszm suan clsıorz ve brbrmze vkt ayramıorz ..o bole yaptkca snrlrm bzluo ne yapmalıyım bı yol gstern

Okuduğum bir psikoloji kitabında şöyle diyor; erkeklerin düşüncelerinizi okumasını, sizin gibi düşünüp empati yapmasını beklemeyin, bu onlar için çok zormuş..Duygularını onu suçlamadan, ilgisiz davranışlarının sana neler hissettirdiğini anlatarak,ben diliyle, yani ben böyle düşünüyorum, ben böyle hissediyorum diyerek ve sevdiğini hatırlatarak tatlı bir şekilde dile getirirsen daha vurucu oluyormuş, yani onun aklına daha çok yatıyormuş bu türden yaklaşımlar..

ıı konussam ktu knssamda bı sure snra yne aynı cnm..

biraz daha okunaklı yazabilir misin. konuyu anlamak oldukça zor oluyor.

klavyenizdeki sesli harflere bu kadar düşman olmayın
yazıktır onlarıda kullanın garip kalmasınlar -tatlicadiarzu-

anladığım kadarıyla ilgisiz sevgiliniz var ne yapcam diyorsunuz değil mi
konuşmaktan başka çareniz yok
erkek milletine istemediği bir şeyi yaptıramazsınız
helede ilgi alakayı zorlayarak hiç göremezsiniz
varsa vardır yoksa yoktur...

biraz daha okunaklı yazabilir misin. konuyu anlamak oldukça zor oluyor.

sınırden ne biçim yazmışım öyle yaa tamam düzeltiyorum:)canım benım sorunum ıkımızde ogrencıyız we staj dolyısıyla ıkımızde calısıyorz calısma saatlermz cok uzunyanı brbrmze vkt ayıramıyoruz bunun ustune bıde onun sorumsuzlugu eklenıo..sewglm ewde tek klıo ablalarıda ewlı o yuzden stajdan cıkınca onlara gdıo yemege.ben buna bişiy demıorum ama orda kendını kaptırıp 3 4 sa ooturuo ewe gelıncede drek ben yatıyorum dıye mesaj atıyo yanı ılgısızlık basıbosluk..

herzaman böyle değil ama dönem dönem çok ılgısızleşiyo sinirlerimi bozuyo resmen..

sende ona ilgi gösterme canım.bırakta o senin üzerine düşsünn

ılgisizsiz dedikçe durum vahimleşecektir. Bir şey deme.

Son düzenleme:
bu yazma stilide moda oldu ...türkcemizi bozmadan yazsaniz biyerinize bisey mi olur???hic bi sey anlamadim yazdigindan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…