• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardm ltfen, ak oldum galiba....

challenger

anladım ki herşey sensin.
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
6.761
405
198
38
İstanbul
arkadaşlar merhaba.nasıl anlatacağım nereden başlayacağım bilemiyorum sizlerden akıl istiyorum.arkadaşlar ben bırısınden hoşlanmaya başladım.cuma akşamı ılk kez gördüğüm bır partide arkadaşlarımın yanına gittiğimde bırısınden hoşlanmaya başladım.garip bir duyguydu.tüm akşam bırlıkteydık .normalde erkekler hemen karşısındaki kızla ilgilenirken o bana benı hıssettırmeden tanımaya çalışıyordu.içimde eski erkek arkadaşımdan sonra ilk kez deli gibi kıpırdanmalar başladı.tüm akşam sabaha kadar bırlıkte geçirdiksabah o evıne ben bı arkadaşıma gittim ama taksıye bınmeden önce nedense kendıme ıhanet edıyormuşgıbı hıssettım ve ben eski erkek arkadaşımı çok sevıyorum hala onu unutamıyorum şuanda hayatıma gırecek bırısını sadece üzerim seni üzmek istemiyorum lütfen benı anla dedim.o nereden bılıyorsun sence ben üzülcek birisimiyim dedianlatmaya başladım herkesin hayatında böyle bır dönem olur dedı lütfen anla ve taksıye bındırmeye bıle gelme dedım hayır ben bır centılmen olarak gelıcem ama sen nasıl ıstersen oyle olur dedı.taksıye bındım bırdaha hıc görüşmeyeceğiz dıye düşünürken bıranda benı msnıne ekledi evet o akşam vermıştım gene cumartesı günü msnden sabaha kadar konuştuk ve ben gerçekten çok etkilendim.ama söylemiş oldugum söz yüzünden bana yaklaşamayacağını düşünüyorum yenıden aynı şekılde sız yerımde olsanız ne yapardınız karşınızdaki insana bırseyler hıssettıgınızı ona karşı nasıl hıssettırırsınız?

bence o sözleri söylememış gıbı davran. yani ne çok ısteklı görün ne de kale gibi geçilmez ol. bence zaten sana yaklaşıp senı tanımak ıçın msn e eklemış. vazgeçmemış yani...

herşeyi zamana bırakk bence herşe kendı kendıne gelişir.eski eskide kalmıstır.
baya bi hoşlanmıssınız anladıgım kadarıyla zaman gosterır

eski erkek arkadaşımdan sonra gerçekten benı kalbimden vurmayı başaran tek insan o olmaz bırdaha asla derken onu tanıdım bıranda .o akşam bana sarılması ,elimi tutması sanki kırılacak bır nesneye dokunur gibiydi ama ben eskımden hala vazgeçemıyorum gıbı geldı çünkü başka kısılerede bırseyler hısseder gıbı olup ertesı gun bomboş oluyordum bu kez farklı oldu.buyuzdende o cümleleri kurduguma şuanda çok pişmanım ama nasıl soylenır yoksa unut söylememiş say mı denir bılmıyorum

benı msne eklemesı vazgeçmemiş oldugunu gösterıyor degılmı? ama şu var ben telefon numaramıda vermıştım ama aramadı birşeyler yapalım dıye buda kafamı karıştırıyor....

arkadaşlar ben bu sözlerimin aslında değiştiğini,ondan hoşlandığımı bilmesini birşekilde sağlamak istiyorum ama bunu nasıl yapabilirim sizce?

ya daha dur ne bu hiz. seni bi partide gordu iki cift kelime etti ve msne ekledi diye vazgecmedi benden bana sirilsiklam asik diye mi bakyorsun olaya?

hemde hemen beni unut seni uzerim cumleleri kullanmissin ortada fol yok yumurta yokken.

ne bu hiz anlmadim..bence cok cabuk seyden atlar gibi olmus senin olay
tamam etkilenis olabilirsin ama bence hemen kaptirma kendini, onunda sana asik masik oldugunu duusnme. daha iki gorusmeyle.
bi izle gor hatta biseyler yasayin iste ozaman 'benden vazgecmediginimi gosteriyor'diye sor.

acele davranıyorsun.
söylediğin sözlerin arkasında durarak onun sana olan ilgisini bu sayede ölçmüş olursun
ayrıca onuda daha yakından tanıma şansına sahip olursun.
bence bir şey söyleme. tanımaya bak...

arkadaşlar merhaba.nasıl anlatacağım nereden başlayacağım bilemiyorum sizlerden akıl istiyorum.arkadaşlar ben bırısınden hoşlanmaya başladım.cuma akşamı ılk kez gördüğüm bır partide arkadaşlarımın yanına gittiğimde bırısınden hoşlanmaya başladım.garip bir duyguydu.tüm akşam bırlıkteydık .normalde erkekler hemen karşısındaki kızla ilgilenirken o bana benı hıssettırmeden tanımaya çalışıyordu.içimde eski erkek arkadaşımdan sonra ilk kez deli gibi kıpırdanmalar başladı.tüm akşam sabaha kadar bırlıkte geçirdiksabah o evıne ben bı arkadaşıma gittim ama taksıye bınmeden önce nedense kendıme ıhanet edıyormuşgıbı hıssettım ve ben eski erkek arkadaşımı çok sevıyorum hala onu unutamıyorum şuanda hayatıma gırecek bırısını sadece üzerim seni üzmek istemiyorum lütfen benı anla dedim.o nereden bılıyorsun sence ben üzülcek birisimiyim dedianlatmaya başladım herkesin hayatında böyle bır dönem olur dedı lütfen anla ve taksıye bındırmeye bıle gelme dedım hayır ben bır centılmen olarak gelıcem ama sen nasıl ıstersen oyle olur dedı.taksıye bındım bırdaha hıc görüşmeyeceğiz dıye düşünürken bıranda benı msnıne ekledi evet o akşam vermıştım gene cumartesı günü msnden sabaha kadar konuştuk ve ben gerçekten çok etkilendim.ama söylemiş oldugum söz yüzünden bana yaklaşamayacağını düşünüyorum yenıden aynı şekılde sız yerımde olsanız ne yapardınız karşınızdaki insana bırseyler hıssettıgınızı ona karşı nasıl hıssettırırsınız?

altı üstü tanımaya çalışmış onun sizinle gerçek manada ilgilenmek istediğinden nereden emin oldunuzda hemen öyle bi cümle sarf ettiniz anlayamadım?

kendi içinizdeki kıpırdanmalardan ona da olduğu kesin değilken böyle bi sözlemeniz enteresan doğrusu akannehir

eski erkek arkadaşımı hala seviyorsam bi müddet daha kimseyi hayatıma sokmazdım... illa ona kapı açmak istiyorsan " ben o geceki sözlerimde samimi değildim" dersen anlar heralde niyetini :jeyyar:

Seni üzerim,sevgilimi hala unutamadım diye açıklama yapmanız gerçekten yersiz olmuş..
Adam size ilan-ı aşk etmemiş ki,sadece konuşmak istemiş..
Etkilenseniz de kendinizi bu kadar kaptırmayın derim..
Henüz onu tanımıyorsunuz bile,niyeti nedir,ne değildir bilmiyorsunuz..
Bu yüzden msn e eklemesi çok büyük anlam teşkil etmez..
Zaten sizden gerçekten hoşlandıysa bir adım atacaktır,şimdilik siz bir şey söylemeyin..
Bir daha da henüz yeni tanıştığınız bir erkeğe eski sevgilinizden bahsetmeyin,benden size tavsiye..

bence bıraz sacmalamıssın.neden durduk yere bunları anlattınkı ona.cok acele etmıssın.ayrıca onun sana karsı ılgısını nasıl farkettınkı bakısından bır sözündenmi anlayamadımkı nasıl hemen bu konuya girmiişsiniz.bence tuhaf bır durum bu.

Back
X