- Konu Sahibi challenger
arkadaşlar merhaba.nasıl anlatacağım nereden başlayacağım bilemiyorum sizlerden akıl istiyorum.arkadaşlar ben bırısınden hoşlanmaya başladım.cuma akşamı ılk kez gördüğüm bır partide arkadaşlarımın yanına gittiğimde bırısınden hoşlanmaya başladım.garip bir duyguydu.tüm akşam bırlıkteydık .normalde erkekler hemen karşısındaki kızla ilgilenirken o bana benı hıssettırmeden tanımaya çalışıyordu.içimde eski erkek arkadaşımdan sonra ilk kez deli gibi kıpırdanmalar başladı.tüm akşam sabaha kadar bırlıkte geçirdiksabah o evıne ben bı arkadaşıma gittim ama taksıye bınmeden önce nedense kendıme ıhanet edıyormuşgıbı hıssettım ve ben eski erkek arkadaşımı çok sevıyorum hala onu unutamıyorum şuanda hayatıma gırecek bırısını sadece üzerim seni üzmek istemiyorum lütfen benı anla dedim.o nereden bılıyorsun sence ben üzülcek birisimiyim dedianlatmaya başladım herkesin hayatında böyle bır dönem olur dedı lütfen anla ve taksıye bındırmeye bıle gelme dedım hayır ben bır centılmen olarak gelıcem ama sen nasıl ıstersen oyle olur dedı.taksıye bındım bırdaha hıc görüşmeyeceğiz dıye düşünürken bıranda benı msnıne ekledi evet o akşam vermıştım gene cumartesı günü msnden sabaha kadar konuştuk ve ben gerçekten çok etkilendim.ama söylemiş oldugum söz yüzünden bana yaklaşamayacağını düşünüyorum yenıden aynı şekılde sız yerımde olsanız ne yapardınız karşınızdaki insana bırseyler hıssettıgınızı ona karşı nasıl hıssettırırsınız?