Yardm ltfen :(

dilbestem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
144
0
96
38
Diyarbakır
slm bayanlar 2 yıllık ewliyim we bu ewliliğim boyunca hiç mutlu olamadım eşimin sayesinde warsa yoksa arkadaşları hep yalan hep bahane sıkıldım artık bu durumdan
çalışmama izin vermez benimle ilgilenmez hiç bir özel günüm huzurlu mutlu geçmemiş buraya gidelim diyorum işim var diyip beni başından atıyor ama sonradan duyuyorum ki arkadaşlarıylan bilmem falancaylan yani hiç bir ortak sosyal faaliyetlerimiz yok her akşam tartışmaktan bıktım usandım artık yılda bir yemeğe çıkarır o da bütün gece yalvarmama karşın çewremdekilerine bakıyorum herkez eşiyle geziyor napayım offf çıldırmak üzereyimmm fikirlerinizi bekliyorum tecrübeli bayanlar:((:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

şuan en mantıklı çözüm alıp karşına düzgün ve sinirlenmden ondan beklentilerini sölemen açıkca.

canım zor bi durum otur konuş,ben seninle hayat paylaşmaya geldim ,ark.larından ayrılamıyosan neden evlendin gece yalnız kalıyorum seni özlüyorum falan desen olmasmı.sakin dille konuş.
zor bi durum ama düzelir canım inş.

******* Eşinize içtenlikle bütün duygularınızı isteklerinizi
belli ederek bir mektup yazıp cebine koysanız nasıl olur .
Hani her konuşmayı deneyişiniz kavgaya gidiyorsa bir de böyle deneseniz ..

Bir de nasıl bir aile içinde yetiştiği de çok önemli
Kendi annesiyle babasının ilişkisi de böyleydiyse eğer ;
eşinize bu durum normalmiş gibi de gelebilir ..

Umarım eşiniz değişir canım

senin durumuna çok üzüldüm inanki. bende 1 yıllık evliyim ve benimde eşim arkadaşlarına çok düşkün. bende ilk zamanlar senin gibi çok sorun yaşadım , hatta ilk aylarımız berbat geçti. daha sonra konuşa konuşa tartışa tartışa biraz halloldu gibi. en azından eskisi gibi değil. aslında benim kayınvalidemler evimin yanında kafası ondan rahat. sendede bu sorun varsa ondan olabilir. belki evde yalnız olduğunu ve çevrende bi yakınının olmadığını bilse bu kadar rahat olmaz. eşini en iyi sen tanırsın bu sorunu şimdiden hallet bence ilerde daha fazla üzülmemek için. inan içimi sızlattın.

tşkler bayanlar iki yıldır konuşuyorum sinirden artık saç kalmadı başımda boya yapa yapa mutlu deilmisin diyom mutluyum diyo ben deilim ama diyom nankörsün diyo hemen başlıyor tartışmaya tartışıyorum olmuyor güzellikle anlatıyorum dinliyor haklısın diyo bundan sonra değişecem aynı tas aynı hamam aileden kaynaklı çünkü düzenli aile yaşantısı olmamış ama birazcıkta çaba sarfetmiyor 2 yıldır mutsuzum huzurlu mutlu günlerim sayılı napacağımı bilmiyorum çocuk olur düzelir diolar hiç umudum yok bebeğin günahına girmek istemiyorum çek 5-10 yıl sonra düzelir diolar acaba o kadar ömrüm var mı ki içim tükendikten sonrane yapayım ne yazacağımı şaşırdım artık sewerek ewlenmemize rağmen sewgiye dair hiç bir şey yok bi kaç hafta önce telimi de aldı elimden hiç bir şekilde ulaşamıyorum ona aldatıyor mu dersiniz hayır ondan eminim ama bu yaptıklarının ne adı ne de açıklaması var sorumsuz nefret ediyorum ondan

canım denedim onu da denedim bir ay boyunca o yok gibi davrandım tık yok adamda ne sewdiği belli ne sewmediği anlamadım daha etkili bir şeyler bulsam

bencede canım bi süre ona olan ilgini azalt isteklerini yapma sonraa neden böyle yapıyosun dediğindede sen bana 2 senedir bunları yaşatıyosun bı güzel günüm geçmiyo de ama tabi sabırlı olmayı ve sakın kalmayıda denemelisin

bayramlar burnumdan gelir bi gün önceden anlaşırım onunla bak buralara gidelim annemlere sizinkilere falan filan tehditte ederim onu bak burnundan getiririm derim 1 ay boyunca ok der nasıl istersen öle olacak gözümü açarım adam yok ewde teli kapalı tüm bayram tek gezerim bu eşlerine söz geçiren bayanlar bi taktiğiniz falan var mı yoksa eşiniz zaten anlayışlı düşünceli biri gerek yok mu çok çaresizim
ayrılmaya da yanaşmıyor bir ömür boyu böle çekilmez

valla canım benımkı senınkı gibi olsa eve girememz allah var parçalarım onu bu ne be bayramlarda bile yanlız bırakıyo teli kapıyo valla sıkıyosa o tel ben arayınca acılmasın burnundan gelir tek kelime sesinide çıkaramaz ama tabi her erkek farkldır canım bu arada bizde karşşılıklıdır o benım ben onun istemediği hiç bişiyi yapmam yaparsada cezasını çeker

zoruma gidende milletin bize özenmesi içim beni dışım elalemi yakar bu saat oldu halen arkadaşlarıylan sürtüyor çok sinirliyim uyuyacam onu hiç beklemeyecem

nıye sacını basını yoluyosun nıye kendını yıpratıyosun kı!..
sankı esın bakıcak yıpranmıs halıne kendıne bak suslen esıne ben cıkıyom de bak nasıl kosar pesınden senın elınde bı tas vardır o tası degerlı yapmak senın elındedır unutma..

canım başımı kapattı makyajsız fönsüz dolaşmam gıcıklığa başkalarının yanında açarım başımı buraya gidiyorum diyom tamam dio şuraya tamam dio fazla güven vermişim ona adamın umrunda deil nereye gidersem gideyim gitme demiyor bunaldım artık her ay saçımın rengi değişir ama adam da tık yok bırakmıyorda beni 2 gün anneme gittim geldiğimde ewde kırılmamış tabak çanak yok şaşırdım yukarı bıyık aşağı sakal

aslında bu da var ewlendiğimde aşırı kilo aldım şuan 81 kiloyum acaba bu halimle de bi alakası olabilir mi acaba aniden zayıflama kalkışsam belki bir şeyler düzelirde mutlu olabilirim

ahh canıımm..üzüldüm valla...benim bi tanıdığımın eşide öyleydi sonuunuz benzemesin arkadaşım değiştiremedi bi türlü..yalan dolan arkadaşları aşağı arkadaşları yukarı derken ayrıldılar Allah muhafaza...bence eşinle alakalı yada baştan yapılan yanlışlıklar...sen çok sevmiş ve çok yüz vermiş olabilirsin...ne biliyim biz eşimle hiç öyle olmadık..ben hiç eşime şöyle yap böyle yap demem ama o ne yapması gerektiğini benden iyi bilir...hatta benden daha düşüncelidir..40 ım çıkana kadar hiç yalnız bırakmadı mesela en basiti...öyle geceleri iş icabı bi yere gitmesi gerekse bile yanında götürürdü yalnız kalmayayım diye...insanın içinden gelen bişey bence değiştiremezsinki canım..sen yine konuş ben öyle yapıyorum canım sıkkın olduğumda oda sağolsun dinler ve hak verir..sende konuş canım sakin sakin..inşaallah düzelir bizde dua edelim senin için..

tşkler yelizcim aslında can çıkar huy çıkmaz buna inanmak istemiyorum maşallah diyim rabbim tadınızı tuzunu kaçırmasın dualrınızı bekliyorum iki yıldır dua ediyorum inş.olur insan istedikten sonra herşey olur hele hele hayat arkadaşı için boşanmaktan korkuyorum ama enazından pişman olmamak için çaba sarfediyorum ağladığımı da görüyor ama boş desteklerinizi we dualarınız esirgemeyin benden

Evlilignizin baslarinda acaba cokmu yüz verdin arkadasim?

Bir evlilik, bir dostluk bir arkadaslik bile nasil baslarsa öyle devam eder....ben sunu bilirim sunu söylerim....kesinlikle erkeklere asiri derece sevgi ilgi göstermek yanlis....:delphin:

Gel zaman git zaman beyfendiler öyle bir alisiyorki buna simarmaya basliyorlar, ciddiye almiyorlar, takmiyorlar....sen avazin ciktigi kadar bagirsanda ha duvara konustun ha ona misali ne tepkine, ne sevgine, nede o evlilik icin yaptigin fedakarliklara saygilari kalmiyor...

Bu isi tatlikla güzellikle cözecegini sanmiyorum güzelim....aci ama gercek...:1hug:

Ya yumrugnu masaya vurur bu böyle gitmez dersin, yada kirmizi kar yagana kadar bekler esim gezmeye tozmaya doydu artik bir aile olduk dersin....lakin o zamanda icinde birikenler yüzünden o senle iyi olmak istese bile artik senin icinden gelmez.:delphin:

Esine bunu anlastirman lazim....bunun icinde ben olsam bir müddet evi terk ederdim.:kahve:

Back
X