Yardm

0poncikmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
34
2
36
29
Merhaba canlar...Çok soru sordum fakat tekrar sorucam.Adetimi oldum daha sonra test yaptım negatif yinede bir kan testine gitmelimiyim yoksa kesin hamile değilmiyim?

Bekrsn sevglnle ilskiye girp gelp burda hamilemiym die soruyosn nabcan hamile olsan aldrcanmi copemi atcan burda milyonca insan var varini yogunu cocuk icin yatran var aglayn sizlayn siz sureklihamilemiyim yardm diosunz garipsiniz

Bekrsn sevglnle ilskiye girp gelp burda hamilemiym die soruyosn nabcan hamile olsan aldrcanmi copemi atcan burda milyonca insan var varini yogunu cocuk icin yatran var aglayn sizlayn siz sureklihamilemiyim yardm diosunz garipsiniz
9 aylık evliyim 26 yaşındayım ilk çocuğum olucak insanları böyle yargılaman çok ayıp

9 aylık evliyim 26 yaşındayım ilk çocuğum olucak insanları böyle yargılaman çok ayıp
Uyarayım bayan profilinizde 20 yaşında oldugunuz yazıyor ayrıca

Neden bu kadar takimtilisiniz adet oluyorum ama hamile olabilirmiyim yinede adetim bitti hamile olabilirmiyim yinede??sanki hamile kalmaktan korkar bi haliniz var???zaman zaman buraya takilan cinsellik yasayan ergenler böyle sorular soruyor,,,

Ayrıca adet olmuşsunuz ne gebeliginden bahsediyorsunuz son ilişkiniz 2 3 ay onceyken hemde.....şaka gibisiniz...

9. Adetinde doguma hazirlan. Cunku kafandaki bu kurguyla. 9. Adetinde dogumada gidersin senn

Evet bi degisik yazdiklari sanki haala bekarmis gibi soruyo istekli gibi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…