Yardma ihtiyacm var, okursanz maramm anlarsnz zellikle Ankara'da oturanlar...

teleskop26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
82
1
86
Eskişehir
ARKADAŞLAR BU AYIN YANİ KASIM 15 GİBİ TRANSFERİM OLACAK ANATOLİA TÜP BEBEK MERKEZİNDE HASTANENİN MİSAFİRHANESİ VAR AMA ÇOK HAZ ETMEDİM.BANA HASTANEYE YAKIN BİR YERDE UYGUN BİR OTEL LAZIM ÇANKAYA CİNNAH CADDESİNDE OLUR VEYA KIZILAYDA VEYA ÇANKAYADA HASTANEYE YAKIN BİR YER LAZIM.BİLDİGİNİZ YERLERİ YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM 1 HAFTA KALICAZ TEK İSTEGİM YEMEK ODAMA GELSİN TV,İNTERNET OLSUN BAŞKA BİŞEY İSTEMİYORUZ ZATEN YERİMDEN KALKAMIYCAM GERİSİ BİZİ KAPSAMIYOR.BİLDİGİNİZ YER İSİMLERİNİ YAZARSANIZ ARAŞTIRICAMdelikafadulden

Selam teleskopcum :)
Döndüm evime çok şükür sağsalimm, darısı başına inşallahh. Tekrar çok teşekkür ediyorum yanıma ugradıgın için, inan büyük moral oldu bana çok mutlu ettin beni :1hug:

Kalacak yer konusundada inşallah dedigin gibi uygun fiyatlı bir yer bulabilirsin.. Ben idare ettim tv arkadaşlar filan derken vakit geçti.. Tedaviye odaklanınca çok anlamıyorsun bile zaten, bide kaldıgın yerdeki insanların hepsi seninle aynı amacı güdüyor.. Hijyen açısından biraz sorunlu gibi ama yanında tedarikli gidersen ankarada kalınabilecek en uygun yermiş gibi görünüyor canım.. Kaşık çatal bardagın bikaç yastık kılıfı bide ince polar battaniyeden sıgdırırsan çantana onlarıda çözmüş olursun. haberleşiriz zatenn sevgilerimlee

ahh be gülüm sen güzel haberler ver hep bana ben her zaman gelirim yanına:))kan test sonucunu mutlaka bildir bana:))ok araşırız bende çok öptüm seni aman dikkat et kendine:))

Back
X