yardmmmm :(

bsrberen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
175
9
46
35
Van
Hala adet olamadım cok tedirginim.ne hamileligin nede adetin hic bir belirtisi yok napayım sizce (

Hafta icini bekliyorum. Ayrica yeni evliyim.40 günlük cinsel hayatin degismesi hormonlari etkilemis olabilirmi ?

cnm biraz daha bilgi verirsen yardımcı olabiliriz belki adetlerin düzenlimidir gecikirmi genelde 7 gün uazun bir süre evde test yap varsa çıkar belirtin hiçmi yok benim mesela adetime 2 3 gün kala akıntım başlar anlarım geliyor diye birde ateşimi ölçerim anlarım

Hafta icini bekliyorum. Ayrica yeni evliyim.40 günlük cinsel hayatin degismesi hormonlari etkilemis olabilirmi ?

kişiden kişiye değişir belki ama ben evleneli 1 seneyi yeni geçti yeni yeni düzeldi hormonlarım adetim olabilir cnm boşuna demiyor doktorlar 1 sene olmaması normal diye

Malesef hic belirti yok canm. 4 aydir tedavi sayesinde düzenli adet görüyordum. O zamandan belli ilk defa oldu. Cocuk icin jazir degilim yeni evliyim ayrica okuyorum esim korunuyo normalde bir iki defa kondom kullanmadan birlikte olduk ama icime bosalma gibi bi durum olmadi.bir kac sitede bu sekildede hamile kalindigini okudum ve cok tedirgin oldum. Normelde 20 ekimde adet olmam gerekiyodu hala tık yok (

bence stres yapma sen stres yaptıkça gecikebilir o yüzden rahat ol bence hamileysen eğer olan olmuştur tadını çıkar değisende boşa stres yapmamış olursun düşünmemeye çalış

Canim dogru zaman olsa en güzel duygulardan biri ama degil ki tadını cikarayim.. rabbim hayirlisini versin

Tamam canım. Evet o kadar cok korkuyorum ki sürekli birileriyle paylasma ihtiyacım duyuyorunlm

Tamam canım. Evet o kadar cok korkuyorum ki sürekli birileriyle paylasma ihtiyacım duyuyorum

niye korkuyorsun ki bukadar evli bir insanın çocuk sahibi olması çok doğal hem isteyipte olamayan kişiler var bende şüpheleniyorum kpssye hazırlanıyorum eğer hamileysem doğumum sınav tarihine denk geliyor hiçte korkmuyorum Allah bana böyle birşeyi nasip etmiş şükrederim elbet bir kapı açılır o çocuğun sabinin sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…