- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi wanderfuulll
-
boşuna konu açmanıza gerek yok aynı konular 100 kere açıldı herhangi bir anahtar kelimeyi aratıp orada yapılmış yorumları okuyabilirsinizBugün regl olmam lazımdı günlerdir çok korkuyordum dün hafif bi kasık ağrım vardı günde 3 kez söktürücü hareketler yaptım gecede sıcak su koydum ve rezene çayı içip yattım ağrım geçti ve bugün hiç ağrım olmadı sadece belim ağrıyor ve düne kadar akıntımda vardı ama bugün yok regl olmam diye çok korkuyorum nolur normal mi bu söyleyin olur muyum ki sürtünme ilişki yaşadım boşalma içe girme olmadı
Regl olacağıma dair belirtim yok arada kasık ağrıması oluyor ama o da geçiyor hemen belim çok ağrıyor stresten mi gecikirYoktur bisey yoktur
Anladım ama regl belirtim olmayınca endişe ettim gerçekten mümkün değil mi stresten mi gecikiyorumstres yaparsanız direk gecikmeye davetiye cıkarırsınız rahat olun biraz tıbben mumkun değil zaten
*wOnderfulBugün regl olmam lazımdı günlerdir çok korkuyordum dün hafif bi kasık ağrım vardı günde 3 kez söktürücü hareketler yaptım gecede sıcak su koydum ve rezene çayı içip yattım ağrım geçti ve bugün hiç ağrım olmadı sadece belim ağrıyor ve düne kadar akıntımda vardı ama bugün yok regl olmam diye çok korkuyorum nolur normal mi bu söyleyin olur muyum ki sürtünme ilişki yaşadım boşalma içe girme olmadı
Valla bi daha tövbe çamaşırım vardı zaten o an bir şey olmaz diye düşündüm sonradan sardı işteNo. Böyle hamile kalınmaz.
Sen gerildikçe düzenin şaşar.
Ama madem neticeden korkuyorsun. Korunma denen şeyi bi düşünseniz keşke
Gerçekten mi*wOnderful
Hamile değilsin %100
Çamaşırım üstümdeydi erkek arkadaşım çıplaktı bi ara sıyırıldı sadece o andan korktum sadece boşalma içe girme asla olmadıHamile değilsin öyle bir şeyin ihtimali bile yok stres yaptığın için reglin gecikmiş endişelenme
O zaman korkmaÇamaşırım üstümdeydi erkek arkadaşım çıplaktı bi ara sıyırıldı sadece o andan korktum sadece boşalma içe girme asla olmadı
Gercekten %100 değilsin,relax ol umursama rutin işlerinle meşgul ol.Gerçekten mi
Şuan kasık ağrımın olmaması falanda stresle mi alakalı o yüzden mi gecikiyor reglimGercekten %100 değilsin,relax ol umursama rutin işlerinle meşgul ol.
Gercekten %100 değilsin,relax ol umursama rutin işlerinle meşgul ol.
Ben 1 ay olamadım ilişkiden sonraki ay oldum ertesi ay olmadım tam 1 ay gecikti kasık ağrım da olmadı başka bir şeyimde sadece göğüs şişkinliği hassasiyeti vs vardı benim ilişkim normal şekilde gerçekleşmişti ama 1 ay sonrasında kan verdim test yaptım emin oldum negatif çıktı sonrasında tam gecikmenin 1 ay sonrasında adet oldum. Sende en azından gerek yok ama kendini rahatlatmak için bir test yap sonrasında kendini rahat bırakınca adet olacaksın.Şuan kasık ağrımın olmaması falanda stresle mi alakalı o yüzden mi gecikiyor reglim
Hepsi stresten düşüncelerinle bedenini strese sokuyosun,hamile değilsin sakin ol artık.Şuan kasık ağrımın olmaması falanda stresle mi alakalı o yüzden mi gecikiyor reglim