Yargılamadan yardımcı olur musunuz bilenler

wanderfuulll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Bugün regl olmam lazımdı günlerdir çok korkuyordum dün hafif bi kasık ağrım vardı günde 3 kez söktürücü hareketler yaptım gecede sıcak su koydum ve rezene çayı içip yattım ağrım geçti ve bugün hiç ağrım olmadı sadece belim ağrıyor ve düne kadar akıntımda vardı ama bugün yok regl olmam diye çok korkuyorum nolur normal mi bu söyleyin olur muyum ki sürtünme ilişki yaşadım boşalma içe girme olmadı

Bugün regl olmam lazımdı günlerdir çok korkuyordum dün hafif bi kasık ağrım vardı günde 3 kez söktürücü hareketler yaptım gecede sıcak su koydum ve rezene çayı içip yattım ağrım geçti ve bugün hiç ağrım olmadı sadece belim ağrıyor ve düne kadar akıntımda vardı ama bugün yok regl olmam diye çok korkuyorum nolur normal mi bu söyleyin olur muyum ki sürtünme ilişki yaşadım boşalma içe girme olmadı
boşuna konu açmanıza gerek yok aynı konular 100 kere açıldı herhangi bir anahtar kelimeyi aratıp orada yapılmış yorumları okuyabilirsiniz

stres yaparsanız direk gecikmeye davetiye cıkarırsınız rahat olun biraz tıbben mumkun değil zaten

No. Böyle hamile kalınmaz.
Sen gerildikçe düzenin şaşar.

Ama madem neticeden korkuyorsun. Korunma denen şeyi bi düşünseniz keşke :olamaz:

*wOnderful

Hamile değilsin %100

No. Böyle hamile kalınmaz.
Sen gerildikçe düzenin şaşar.

Ama madem neticeden korkuyorsun. Korunma denen şeyi bi düşünseniz keşke :olamaz:
Valla bi daha tövbe çamaşırım vardı zaten o an bir şey olmaz diye düşündüm sonradan sardı işte

Hamile değilsin öyle bir şeyin ihtimali bile yok stres yaptığın için reglin gecikmiş endişelenme

Maydonoz suyu, civanperçemi alıp kullan ikisinden biri reglini söktürmende yardımcı olur

Şuan kasık ağrımın olmaması falanda stresle mi alakalı o yüzden mi gecikiyor reglim
Ben 1 ay olamadım ilişkiden sonraki ay oldum ertesi ay olmadım tam 1 ay gecikti kasık ağrım da olmadı başka bir şeyimde sadece göğüs şişkinliği hassasiyeti vs vardı benim ilişkim normal şekilde gerçekleşmişti ama 1 ay sonrasında kan verdim test yaptım emin oldum negatif çıktı sonrasında tam gecikmenin 1 ay sonrasında adet oldum. Sende en azından gerek yok ama kendini rahatlatmak için bir test yap sonrasında kendini rahat bırakınca adet olacaksın.

Back
X