yarık göğüs uçları...

ELZBDE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2012
265
4
46
39
İçel Mersin
arkadaşlar benm göğüs uçlarım çatlamış gbi.yani anlatabileceğim tam tabiri de bulamadım aslında fotosunu çekip eklemek de olmaz haliyle:1:
uçları yarık yarık.tabi bu derin koca koca yarıklar değil en uç kısmı bu şekilde....ve ben kendmi bildim bileli göğüslerm hassastır.normalde adet dönemlerimizde olan hassasiyet ben de her daim mevcut.
on gün sonra bebeğim olacak ve emzirirken çok acı çekeceğim şimdiden belli :(
ben bir genel cerraha görünmüştüm göğüs uçlarımn böyle olması normal mi yoksa b sorun mu bu dye. o da bna gayet normal olduğunu söylemişti fakat dergide internette filan ne zmn göğüsleri incelesem (kendi göğüs uçlarımla kıyaslamak adına) hepsinin uçları gayet düzgün top gbi bir halde.
benimle aynı şekilde göğüs ucu olanlar var mı onu sormak istedim sizlere???

arkadaşlar benm göğüs uçlarım çatlamış gbi.yani anlatabileceğim tam tabiri de bulamadım aslında fotosunu çekip eklemek de olmaz haliyle:1:
uçları yarık yarık.tabi bu derin koca koca yarıklar değil en uç kısmı bu şekilde....ve ben kendmi bildim bileli göğüslerm hassastır.normalde adet dönemlerimizde olan hassasiyet ben de her daim mevcut.
ben bir genel cerraha görünmüştüm göğüs uçlarımn böyle olması normal mi yoksa b sorun mu bu dye. o da bna gayet normal olduğunu söylemişti fakat dergide internette filan ne zmn göğüsleri incelesem (kendi göğüs uçlarımla kıyaslamak adına) hepsinin uçları gayet düzgün top gbi bir halde.

benim göğüs uçlarım yok denecek kadar küçük valla:31: doktor normal diyorsa çok kafanıza takmayın gebeliktendir belki:26:

benim göğüs uçlarım yok denecek kadar küçük valla:31: doktor normal diyorsa çok kafanıza takmayın gebeliktendir belki:26:

gebelik öncesinde de hep böyleydi o yüzden takıyorum kafama biraz da...göğüslerimin hassasiyeti uçlarının böle olmasından mı kaynaklı acaba onu da bilemiyorum:26:

gebelik öncesinde de hep böyleydi o yüzden takıyorum kafama biraz da...göğüslerimin hassasiyeti uçlarının böle olmasından mı kaynaklı acaba onu da bilemiyorum:26:

evet olabilir. başka bir doktorada görünün isterseniz. genelde estetik cerrahına yönlendiriyorlar beni öyle yapmışlardı

evet olabilir. başka bir doktorada görünün isterseniz. genelde estetik cerrahına yönlendiriyorlar beni öyle yapmışlardı

benim çevremdeki çoğu insan da sizdeki gbi göğüs uçları olmasın istiyorlar. isteyen arkadaşlarımın da başları fazla belirgin göğüs uçlarıyla dertte.ne giysek napsak illa dışardan belli oluyor bir gün kesip atacaz diyorlar:52:

benim çevremdeki çoğu insan da sizdeki gbi göğüs uçları olmasın istiyorlar. isteyen arkadaşlarımın da başları fazla belirgin göğüs uçlarıyla dertte.ne giysek napsak illa dışardan belli oluyor bir gün kesip atacaz diyorlar:52:

valla ergenliğimde çok sıkıntı yapmıştım şuan bende çok rahatım:1: bikini konusunda insan rahat ediyor belli olan uç yok sonuçta. ama güzel görünüş içinde hafif uç şart:1:

benim de öyle rahatsız edecek kadar bariz göğüs uçlarım yoktur ama ne zaman kafama taksam yani gözlerin ben de olacağı bir ortamda olacak olsam ay inşallah üşümem de uçları filan bluzümden belli olmaz desem o gün acayip belirginleşiyor:1: düşünce gücüyle göğüs ucu büyültüp küçültebiliyorum galiba :66:

günaydın doktoruna sor hemen göğüs ucu kremleri var doğumdan önce yara olmaması için sürüyosun benimde öğleydi doğumdan sonra parçalandı remen bide enfeksiyon kapmıştım,çektiğimi bi ben bi allah bilir

çatlakların şimdiden oluşmasına bişey diyemicem,genellikle emzirmeden sonra olur.Emziren anneler için kremler var bence şimdiden onlardan kullanmaya başlayın10 gününüz kalmış,hem belki çatlaklarada iyi gelebilir...

valla ergenliğimde çok sıkıntı yapmıştım şuan bende çok rahatım:1: bikini konusunda insan rahat ediyor belli olan uç yok sonuçta. ama güzel görünüş içinde hafif uç şart:1:

benim de hiç göğüs ucum yoktu.emzirirken ilk sıkıntı çekmiştim ama bebek emdikçe büyüdü.şu an epey belirgin:1:

Öncelikle günaydın...
İnşallah bebeğin sağlıklı ve sıhattli bir şekilde size kavuşur canım... Ne mutlu sana...
Allah analı babalı büyütsün...

Göğüs uçlarına gelince, eğer sana çok rahatsızlık veriyorsa ben bir başka doktorun daha fikrini al derim.
Özellikle hamilelik sonrasında yaşayabileceğin rahatsızlıkları da danış ki en azından senin için uygun olabilecek, emzirmeden oluşabilecek aşırı hassasiyete bir önlem olabilecek krem vs. verebilsin.
Ben bir çok arkadaşımdan, emzirmede yaşanan göğüs rahatsızlıklarında doktorların verdiği kremleri duydum. Ama bunlar neler bilemiyorum tabii ki, bekar biri olaraktan :1:

Göğüs ucundaki çatlaklara gelince, o yapısal birşey de olabilir.
Hepimizin vücudu ve vücudunda bulunan özellikler farklıdır. Herkes bir birine benzeyemez.
O yüzden, bir doktordan aldığın bilgi ile kalma derim, çünkü malum bir doktor a derken diğeri b diyebiliyor.
1-2 doktora daha danış, için rahat etsin en azından ve şimdiden de emzirme dönemin için önlem almış olursun...

Tekrardan bebeğin hayırlı olsun canım, inşallah mutlu huzurlu ve sağlıklı bir bebiş olur... :16:

Lansinoh kullanmaya şimdiden başlayın, emzirirkende kullanırsınız. Emzirmeden önce temizlemeye gerek olmadığı için çok fayda sağlıyor ancak 56 gr. 38 TL. biraz pahalı ama gerçekten çok iyi bir ürün

hiç kafanıza takmayın derim..insanların dilleri de farklı farklı... kimisinin ki pürüzsüz kimisinin dili de yarık, delik deşik olabiliyor.. ama sorun teşkil etmedikçe sıkıntı olmaz..

doğum sonrası çatlamalar için de ayva çekirdeği gibisi yok.. ne krem ne başka bişey.. ayva çekirdeği çok işimi görmüştü..

susamyağı en çok e vitamini içiren yağmış. hani tahinin üstüne çıkan yağ vardır ya, o. şimdiden her gün sürün ki uçlar beslensin. bu yağ yanıklarda bile çok etkilidir bu arada.ben doğum sonrası da alışana dek kullandım. yara çatlsak vs yaşamadım.üstelik kimyasal da değil, içeriği belli ve her emzirmeden sonra sürüyordum, bir dahaki emzirmeye dek cilt çoktan emiyordu. bu arada lekesi kalmıyor :)

arkadaşlar hepinize cevapladığınız için çok teşekkür ederim.tavsiyelerinizi dikkate alacm fakat ayva çekirdeğini anlamadım onu nasıl kullandınız detay veririseniz sevinirim.

arkadaşlar hepinize cevapladığınız için çok teşekkür ederim.tavsiyelerinizi dikkate alacm fakat ayva çekirdeğini anlamadım onu nasıl kullandınız detay veririseniz sevinirim.

ayva çekirdeğini 1 gün suyun içinde bekletiyorsunuz,kıvamı katılaşıyor sonra sürüyorsunuz,doktor banada tavsiye etmişti,ama bunları göz ardı etmeyin nolur emzirirken sıkıntı çekende oluyor çekmeyende...ben lansinoh krem kullanmıştım iyi geldi ama başlarda zor oldu..inşallah emzirme döneminiz sıkıntısız geçer

aminnn inşallah.ztn çok kötü çok sorunlu b hamilelk süreci yaşadım bari doğum sonram da biraz huzur bulayım:) hamilelik benm için dünyanın en eziyetli durumu haline geldi çünkü....

benimde çok hassastır ve
sanırım anlatmak istediğini anladım
benimde aynı şekilde hamile kaldıktan sonra böyle oldu
ben lansinoh göğüs ucu kremine başladım
önceden başlayınca yara olmuyormuş
bakalım göreceğiz

Back
X