• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarım bırakılan iş

Umay uzay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
56
73
38
Merhaba hanımlar bir konu hakkında özet geçip fikirlerinizi almak istiyorum. Biz arsamız için prefabrik bir ev için anlaştık dünde kurulumuna geldiler ama hava geç olduğu için merdiven ve tuvalet havalandırması yapılamadı bugün aradığımızda merdivene karışmam diyor halbuki merdivenin yapılması gerektiğini onunda fiyata dahil olduğunu söyleyip yan çizdiler. Ev yerde 1.5 metre yüksekte merdiven şart bugün tekrar konuşmaya gidicez sakin kalarak nasıl bu işi halledebiliriz ? Babam parayı peşin ellerine verdiğimiz için yan çizdiklerini düşünüyor sizcede öylemidir? Paramızla rezil olmak bu resmen

Merhaba hanımlar bir konu hakkında özet geçip fikirlerinizi almak istiyorum. Biz arsamız için prefabrik bir ev için anlaştık dünde kurulumuna geldiler ama hava geç olduğu için merdiven ve tuvalet havalandırması yapılamadı bugün aradığımızda merdivene karışmam diyor halbuki merdivenin yapılması gerektiğini onunda fiyata dahil olduğunu söyleyip yan çizdiler. Ev yerde 1.5 metre yüksekte merdiven şart bugün tekrar konuşmaya gidicez sakin kalarak nasıl bu işi halledebiliriz ? Babam parayı peşin ellerine verdiğimiz için yan çizdiklerini düşünüyor sizcede öylemidir? Paramızla rezil olmak bu resmen
Maalesef böyle işlerde para asla peşin verilmemeli. Çözümü ne olur bilmiyorum. Sözleşme de ne yazıyor

Para baştan verilince çok dikkat etmiyorlar hem eksik hemde işçilikleri kötü oluyor
Keşke bitince verseydiniz
Yada sözleşme gibi bir sey yok mu

Firma hakkında şikayet.com, google yorumlardaki yerlere şikayet yazın.

Prefabrikcilerin çoğu yarım bırakır zaten. Parayı iş bitince verseniz bile oturdugunuzda da birsürü aksaklıklar görebilirsiniz.

Biz adama inanıp sözleşmeye yazmadık ve parayı peşin verdik çok yanlıs yaptık
Sozlesme yoksa, maalesef hukuki acidan yapilabilecek bir sey yok. Tekrar guzellikle konusmayi deneyin, belki ise yarar. Ya da tekrar yaptirmak icin indirim isteyim, ama sozlesme ile

Back
X