yarım hoca dinden eder yarım doktor candan eder

Ama bu zaten alternatif tıptır.eski zamanlarda ilaç mi vardı ama bu hastalıklar vardı ve otlarla tedawi buluyorlardi. Bana artik mantikli geliyo. Cnkü kücücük bi hayıt tohumu bile wücudumuzu okadar etkiliyor ki
Bitkilerin kaynatıldığı, demlendiği zaman formu değişir henüz bu konuda yapılmış araştırmalar yok. Özellikle kadın hastalıklarında/hamile kalmak için hayıt otu vs kullanılıyor bunlar kalpte anomaliye ve vücutta su kayıplarına bağlı böbrek hasarlarına neden oluyor. Alternatif tıp googledan, ne olduğu belli olmayan kitaplardan uygulanırsa ölümcül olabilir.

Bitkilerin kaynatıldığı, demlendiği zaman formu değişir henüz bu konuda yapılmış araştırmalar yok. Özellikle kadın hastalıklarında/hamile kalmak için hayıt otu vs kullanılıyor bunlar kalpte anomaliye ve vücutta su kayıplarına bağlı böbrek hasarlarına neden oluyor. Alternatif tıp googledan, ne olduğu belli olmayan kitaplardan uygulanırsa ölümcül olabilir.
Kaynatma her bitkide yasaktır. Hayıt tohumu balla karstirilip yenmelidir. Dediginiz şey fazla kullanimlarda olabilir ama sürekli kullanılan birşey degil bu ki. Ben burda örneklendirme yaptim konunun aslı buharla tüplere etki etmek

dinlemesinler. o yarim doktorlar bu insanlar onlari takip ettigi, yalakalandigi icin bu derece bilirkisi gibi davranabiliyorlar.
yarim doktorda suc yok, ona akil soran yarim insanda tum suc.

Bu konuya,katılıyorum ama konu,dışı bir soruna deginmek istiyorum. Ben artık günümüz doktorlarına da güvenmiyorum. Hastayı dinlemiyor otomatiğe baglamış kendini ifade edemiyorsun çünkü küstahlık çık bilmişlik olarak görüyorlar. Yanlış ilaç yanlış tedavi... Kendinizi kime emanet edeceğimizi şaşırdık. Bu tavsiyelere uymak tabiki de yanlış ve doktorların bir çogu resmen kötünün iyisi. Yolunda gitmeyen bir şeyler oldugunu ifade etmek istesen de seni takmıyorlar bile. İnsanlar bazı yanlışlara belki de biraz da bu yüzden yöneliyordur

Ya insanlar da bu kadar salak olmasınlar bu devirde bir zahmet. Rahatsız hissettiğimiz herhangi bir konuda doktora gitmeyi akıl etmek için öyle müthiş zeki olmamıza bile gerek yok. Bazısı da bile bile kaşınıyor, elden bir şey gelmez.

Benim gibi iktisad mezunu okuldan tanıdığım kız instagramda psikolog takılıyor:KK45:

Benimde fakültemden tanidigim bir kisi (okulu bitirmedi) "yasam danismani" olmus.
resmen bi tarikat kurmus. eventler, grup bulusmalari (2-3 bin kisilik) seanslar havada ucusuyor. adam TVde, youtubeda fink atiyor. para basiyor. scientology stilinde kurmus tezgahi

Kaynatma her bitkide yasaktır. Hayıt tohumu balla karstirilip yenmelidir. Dediginiz şey fazla kullanimlarda olabilir ama sürekli kullanılan birşey degil bu ki. Ben burda örneklendirme yaptim konunun aslı buharla tüplere etki etmek
O konuya hiç değinmek istemedim istemiyorumda gebe kalmaya çalıştığım dönem çok vardı yapan sonucunda hepsi daha çok pişman oldu detaylarına girmeyeceğim.

O konuya hiç değinmek istemedim istemiyorumda gebe kalmaya çalıştığım dönem çok vardı yapan sonucunda hepsi daha çok pişman oldu detaylarına girmeyeceğim.
Valla yapasm wardı bu ay :) siz öyle deyince smdi. Iltihapmi yaptı daha çok

Ben de şey gördüm. Bebekleri olmayan kadınlara yumurtlamayı düzene sokan vajinal buhar banyosu gibi bir şey. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bana çok garip geldi. Çeşit çeşit ot koymuşlar. O zaman bu kadar kadın neden doktorlara gidiyor sorunun çözümü buhar banyosuymus
ohoo senin göbegin dusmus diyip kadinin basinda parmagi gobeginde 15 tur atip gobegi yukari cekmeye calisanlar var

özellikle para ile satılan birşeyler varsa sosyal medyada hiiiç inanmayın hadi aktardan alınacak birşeyse belki mantığa yatarsa uygulanabilir.

Neye rağbet varsa insanlarda buralardan yollarını bulmak istiyorlar. Düz mantık bunu söyler. Herkes doğala dönüş moduna girdi artık, doğal yiyelim doğal ürünler kullanalım bunlara bende katılıyorum ama eskiden bu bitki kullanılırmış o zaman bende bunu kullanıcam saçma. Eskiden yaşam süresi bu kadar mıydı? Adamın eline çivi batsa tetanozdan ölürmüş eskiden? Hani bitkiler hani doğal ilaçlar?? Zaten hepten eskiye döneceksek kimse telefon kullanmasın güvercinle, mektupla haberleşelim. İşler buna gelince saçmalama teknolojiden yararlanıcaz tabiki diyorlar ee tıpta böyle birşey. Eskiden kullanılan bitkiler incelenir, araştırılır işe yarayanı tıp bilimi kabul eder ve ilaç formuna getirir. Madem hayıt tohumu mu ne çok faydalı iyi geliyor o zaman bunu öne sürenler bir araştırma yapsın, söylediklerini ispatlasın tıp biliminin içine dahil etsin tüm dünyadaki kadınlar faydalansın gebe kalmak için bu ilaçtan. Ama olmaz di mi?

Neye rağbet varsa insanlarda buralardan yollarını bulmak istiyorlar. Düz mantık bunu söyler. Herkes doğala dönüş moduna girdi artık, doğal yiyelim doğal ürünler kullanalım bunlara bende katılıyorum ama eskiden bu bitki kullanılırmış o zaman bende bunu kullanıcam saçma. Eskiden yaşam süresi bu kadar mıydı? Adamın eline çivi batsa tetanozdan ölürmüş eskiden? Hani bitkiler hani doğal ilaçlar?? Zaten hepten eskiye döneceksek kimse telefon kullanmasın güvercinle, mektupla haberleşelim. İşler buna gelince saçmalama teknolojiden yararlanıcaz tabiki diyorlar ee tıpta böyle birşey. Eskiden kullanılan bitkiler incelenir, araştırılır işe yarayanı tıp bilimi kabul eder ve ilaç formuna getirir. Madem hayıt tohumu mu ne çok faydalı iyi geliyor o zaman bunu öne sürenler bir araştırma yapsın, söylediklerini ispatlasın tıp biliminin içine dahil etsin tüm dünyadaki kadınlar faydalansın gebe kalmak için bu ilaçtan. Ama olmaz di mi?

Bu hayit tohumunun almanyada "ilaclari" var.
Bende hormon dengeleyeci olarak kullanmıştım. Bi iş arkadaşım menopoz süresinde aliyordu.
Hem kapsül hemde damla olarak satiliyor eczanede (raporsuz)
Araştırmalar var, ben zamaninda 47 bilimsel araştırma okumuştum.

Back
X