• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarım Rahim ( uterus unicornus)

minikmelegim38

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2009
608
4
318
merhaba kızlar,
doktorum dış gebelik sonrası olduğum laparoskopi ameliyatında rahmimin gelişmediğini görmüşler. varikosel problemimiz varken böyle bir durumla karşılaşmak bizim için yıkımdı.

şimdi yalnızmıyım bunu öğrenmek istiyorum. derdimi paylaşmak, belkide umut arıyorum. aranızda varmı benim gibi olan.

bende sizden farklı değilim eşim azospermdi tüp bebek yaptıracaktık dr rahim filmi istedi sonuç yarım rahim doğuştan rahimin yarısı gelişmemiş 3 gündür çok ağladım sanki ben yarım bir insanmışım gibi geliyor bir tarfım kırık ne yapabiliriz allah öyle istedi ama bilgisi olan varsa yardımcı olun lütfen yarım rahim genişletile biliyormu öyle bişeyler duydum bilen varmı lütfen paylaşın herkese geçmiş olsun

canım 1 yıl oldu ben öğreneli. deli gibi araştırdım. en son aşılama yaptırmak için gittiğim dr. tüm tedavinin profesyonel ellerde olmasının daha sağlıklı olacağını söyledi ve beni tıp fakültesine yönlendirdi. 2 gün önce fakültedeydim. sil baştan tüm tahlillerimi istediler. ama tabi orda hocayla değil asistanla muhatap oldum. onlar durumu çok önemli bulmadılar. nevarki bunda falan oldular. hatta neden aşılama için dışarda biryere değilde oraya gittiğimi sordular. aşılama yapmak istememi bile garip buldular da eşimin spermiyogram sonucunu görüp hareketin az olduğu görünce biraz ikna oldular. bizimle aynı durumda olup gebe kalan hatta 40. haftayı bulanlar var. çocuk istiyorum uterus unicornis yaz arama motoruna orda çıkan forumda bir sürü paylaşım var. hepsi bizim durumumuzda olan ve çocuğunu kucağına kalan bir sürü anne tüm aşamalarını paylaşmışlar bu yolda katetikleri mesafenin. tüp bebek bende düşündüm ancak rahim küçük olunca düşük olasılığı biraz fazla bu yüzden önce aşılama yaptıracağım inşallah.

teşekkür edrim leylecım ama benim dr amaliyat demedi bende anlamadım neden acaba amaliytın bir faydası olmuyorum çok kötüyüm çok allah herkesin yardımcısı olsun inş hepimiz çocuk sahibi oluruz

canım benim içinde dr. ameliyat istemedi. ben dış gebelik geçirdiğim için mecburen laparoskopi oldum. orda çıktı zaten yarım rahimli olduğum. geçen hafta bir tıp fakültesinde bir profesöre gittim. rahmimin yarım bile olsa yeterli büyüklükte olduğunu söyledi. çok sevindim. burdakiler bunu söyleyemiyordu. sana tavsiyem işin ehli birine muayene ol canım. bizimle aynı durumda olupda 40. haftaya bile gelenler var. herşey Allah'tan. vardır bir çaresi üzme canını.

leylacım sen istanbuldamı yaşıyorsun hangi hastaneye ve hangi profösöre gidiyorsun ben özel bir tüp bebek merkeziyle iletişim içindeyim orda öğrendim

hayır canım. ben aksaray da ikamet ediyorum. ama şu an aşılama için bat bekliyorum. kayseri tıp fakültesinde yaptıracağım allah izin verirse. bulunduğum ilde tüp bebek merkezi yok. tıp fakültesinde bir profesöre mauyene oldum. rahim büyüklüğümün yeterli olduğu söyledi. bu beni çok mutlu etti. raporum çıktı ilaçlar için. beklemedeyim şu an.

hayırlı olur inş leylacım bebeğin olur bizde beklemedeğiz ben dr çok güveniyorum tüp bebek öncesi hsg istedi iyikide istemiş ilk başında öğrenmiş oldum bazı merkezlerde sorun eşinde olunca gerek görmüyorlar hsg ye ama benim dr gerçekten işini iyi yapan bir dr inanıyorum doktorum sonuna kadar elinden geleni yapacaktır gitmek isteyenlere tavsiye ederim

laparoskopi ve histereskopi oldum ocak 2012 de nisan ayındayız hamile kalamadım.Dr tüp bebek diyor.
Ve çok saçma bi uygulama varmış eşimin daha önceki evlilğinden çocuğu var.Sgk karşılamıyor.Aranızda avukat olan varsa
hakkımızı nerde nasıl arıycaz?? bu bi hastalık sonuçta ve tedavi olmam lazım anne olmam için her ay ssk primi yatırıyorum
:43: yazık değilmi bize zaten noksan yaratılmışız.

merhaba kızlar,
doktorum dış gebelik sonrası olduğum laparoskopi ameliyatında rahmimin gelişmediğini görmüşler. varikosel problemimiz varken böyle bir durumla karşılaşmak bizim için yıkımdı.

şimdi yalnızmıyım bunu öğrenmek istiyorum. derdimi paylaşmak, belkide umut arıyorum. aranızda varmı benim gibi olan.

merhabe ben siteye yeni üye oldum senin yazını gördükten sonra desem daha doğru olur çünkü seninle sorunumuz aynı ben 7 senedir busorunla uğraşıyorum başımdan geçenleri paylaşmak istiyorum ve sizdende dinlemek isterim üstelik çok yakınyerlerdeyiz nevşehirde oturuyorum.

canım 1 yıl oldu ben öğreneli. deli gibi araştırdım. en son aşılama yaptırmak için gittiğim dr. tüm tedavinin profesyonel ellerde olmasının daha sağlıklı olacağını söyledi ve beni tıp fakültesine yönlendirdi. 2 gün önce fakültedeydim. sil baştan tüm tahlillerimi istediler. ama tabi orda hocayla değil asistanla muhatap oldum. onlar durumu çok önemli bulmadılar. nevarki bunda falan oldular. hatta neden aşılama için dışarda biryere değilde oraya gittiğimi sordular. aşılama yapmak istememi bile garip buldular da eşimin spermiyogram sonucunu görüp hareketin az olduğu görünce biraz ikna oldular. bizimle aynı durumda olup gebe kalan hatta 40. haftayı bulanlar var. çocuk istiyorum uterus unicornis yaz arama motoruna orda çıkan forumda bir sürü paylaşım var. hepsi bizim durumumuzda olan ve çocuğunu kucağına kalan bir sürü anne tüm aşamalarını paylaşmışlar bu yolda katetikleri mesafenin. tüp bebek bende düşündüm ancak rahim küçük olunca düşük olasılığı biraz fazla bu yüzden önce aşılama yaptıracağım inşallah.
Çok uzun zaman olmuş ama hala buradamisiniz acaba

Back
X