Aşılama Yarim rahimle asilama yaptiranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Dilanyildirim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
72
12
38
29
Merhaba arkadaaslar cektirdigim hsg sonucu rahmimin yarim oldugunu ogrendim ve doktorum tup bebek oncesi asilama yontemini tavsiye etti suan yumurtami buyutmeye calisiyoruz sanirim bu hafta ici asilama olur aranizda yarim rahimle asilama yaptiranlar varmi yaptirip ilk denemesinde tuturanlar var mi???

Son düzenleme:
Geçmiş olsun allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Aşılama denedik biz olmadi. Rahim yarim degildi ama tutmadi gene de. Zaten asilamada oranlar düşük tabi mevlam bilir. Buna rağmen ilk asilamada tutan çok baslik da okudum burda. Yarim rahimle gebe kalip saglikla cocugunu kucagina alan tanidiklarim var. Sadece kontrollerini daha sik yapti. Allah kolaylik versin bu yolda.

Tesekkurler😊 bugun kontrolum vardi carsamba gunu asilama dedik bakalim nasip kismet sizin asilamaniz nasil gecmisti nelere dikkat etmistiniz bide yarim rahimle dogum yapan tanidiklarinizin hamileligi zormu gecti

İnsallah allah nasip eder. Burada cok zorlu hikayeler aneliyatlar sonucu hamile kalanlari okudum. Rabbim ol derse olur. Sizin de olur mevlam nasip ettiyse. Aşılamada oranlar biraz düşük tabiki nasip allahdan. İlk asilamada tutan da var. Benim size tavsiyem bolca dua edin yatin dinlenin is filan yapmayin 3 4 gün. Doktorunuzun önerilerine mutlaka uyun. Yatarken yasin suresini acin telefondan okurken siz de dua edin

Back
X