yarimin mutluluğu için bizden vazgeçiyorum..

onunlaguzel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
212
44
98
Kimsem yok benim, bir dostum,sırdaşım.. Gerek de kalmadı yıllarca, herşeyimi ona anlattım.. Gecelerce susmadım.. Bu güne kadar.. 3 yılımız bitti. 22 yaşındayım o ise 24, Kimseye ihtiyacım yoktu ki benim, anneme, babama, abime, komşuya şuna buna susmazdım. Bazen dinlemediğini bile bile anlatırdım ama şimdi kimsem yok sizden başka. Çünkü ben o olsun yanımda diye herkesi karşıma aldım..

Buda dert mi diyeceksiniz, insanın canı bu yüzden yanar mı diyeceksiniz.. Demeyin.. Nolur demeyin.. Çünkü benim sizden başka anlatacak kimsem yok.. Kalbimi acıyor... Yarime yalan söylemiştim.. Çıktığım insanlar hakkında... Onu öğrendi. 1. yılımızın sonunda. Bana bir daha asla inanmadı.. 2 yıldır, herşeyine katlandım bir şey için kızsam hep yalanlarımı yüzüme vurdu.. Sen bana yalan söyledin seni sevmiyorum, o yüzden yapmıyorum senin istediklerini diye.. Salak dedi beyinsiz dedi.. Vurdu 2 defa. Gıkımı çıkaramadım.. Ağladım, seviyordum.. hep onunda beni sevdiğine inandım.. Hani derler ya ayrı dünyaların insanlarıyız diye.. öyle.. Hep onun ailesi gibi olmak istedim, siyasi görüşlerimi söyliyemedim.. Kızmasından korktum.. O giderse napıcaktım Beni kim koruyacaktı.. Bugün 13 yaşında bir çocuk öldü, canım yanıyor ve ben ona söyliyemedim bunu.. Ona göre, polisler değildi öldüren çünkü.. Nolur siyasete girmeyin.. Anlayın benim demek istediğimi.. KAvga ettik küçücük birşeyden.. Bana SEninle huzurlu bir yuvam olacağına inanmıyorum dedi.. Mutlu olamazmış benimle.. hiç birşey canımı acıtmamıştı ki bu kadar.. hiç bir tokadı, hiç bir lafı.. ALLAh'a emanet ettim kapattım telefonu.. Onun mutluluğu için açmıyacağım bir daha aradığında, aramıyacağım.. ama canım yanıyo işte canım..

Kimsem yok benim, bir dostum,sırdaşım.. Gerek de kalmadı yıllarca, herşeyimi ona anlattım.. Gecelerce susmadım.. Bu güne kadar.. 3 yılımız bitti. 22 yaşındayım o ise 24, Kimseye ihtiyacım yoktu ki benim, anneme, babama, abime, komşuya şuna buna susmazdım. Bazen dinlemediğini bile bile anlatırdım ama şimdi kimsem yok sizden başka. Çünkü ben o olsun yanımda diye herkesi karşıma aldım..

Buda dert mi diyeceksiniz, insanın canı bu yüzden yanar mı diyeceksiniz.. Demeyin.. Nolur demeyin.. Çünkü benim sizden başka anlatacak kimsem yok.. Kalbimi acıyor... Yarime yalan söylemiştim.. Çıktığım insanlar hakkında... Onu öğrendi. 1. yılımızın sonunda. Bana bir daha asla inanmadı.. 2 yıldır, herşeyine katlandım bir şey için kızsam hep yalanlarımı yüzüme vurdu.. Sen bana yalan söyledin seni sevmiyorum, o yüzden yapmıyorum senin istediklerini diye.. Salak dedi beyinsiz dedi.. Vurdu 2 defa. Gıkımı çıkaramadım.. Ağladım, seviyordum.. hep onunda beni sevdiğine inandım.. Hani derler ya ayrı dünyaların insanlarıyız diye.. öyle.. Hep onun ailesi gibi olmak istedim, siyasi görüşlerimi söyliyemedim.. Kızmasından korktum.. O giderse napıcaktım Beni kim koruyacaktı.. Bugün 13 yaşında bir çocuk öldü, canım yanıyor ve ben ona söyliyemedim bunu.. Ona göre, polisler değildi öldüren çünkü.. Nolur siyasete girmeyin.. Anlayın benim demek istediğimi.. KAvga ettik küçücük birşeyden.. Bana SEninle huzurlu bir yuvam olacağına inanmıyorum dedi.. Mutlu olamazmış benimle.. hiç birşey canımı acıtmamıştı ki bu kadar.. hiç bir tokadı, hiç bir lafı.. ALLAh'a emanet ettim kapattım telefonu.. Onun mutluluğu için açmıyacağım bir daha aradığında, aramıyacağım.. ama canım yanıyo işte canım..
selam canım yazını okudum bana kalırsa başta senin yalan sölemen çok büyük hata ama kullar içindir bunu affedip ilişkinize devam edebilirdi ne demek istemiyorum sevmiyorum ayrıca bence ayrılmanız çok iyi olmuş çünkü o senin düşüncelerine önem vermiyor ne demek sölemeye korkuyorum insan eşinin yanında herşeyi konuşabilmeli bak canım şimdi aşk acısı çekiyorsun ama anlattığın adamla evli olsan senin yuvan sürmez bunu evli ve farklı kültürden olan durumuma değinerek konuşuyorum inanki seni anlayabilcek daha ii biri çıkar inşallah karşına ayrıca neden kimsen yok ailen yokmu arkadaşların yokmu bende eşimi çok sevdim ve bir gürbet gelini olarak ne es ne sevgili ana baba gibi kimseye yar olmazmış bunu anladım oyuzden canım merak etme zaman herşeyin ilacı içindeki o ateş kor olunca ozamn anlıcaksın bu kadar acı çekmenin boş olduğunu

2 tokat yemişsiniz,ne olursa olsun buna hakkı yoktu. hayat görüşleriniz farklıysa çok zor olurdu bence eğer anlayış yoksa,kaldı ki yok gibi görünüyor...

merhaba arkadaşım, şu anda seviyorum diyorsun ya evlenince o sevgi yerini alışkanlığa bırakıypr. kimi bu alışkanlıkla mutlu oluyor kimi mutsuz. sen bırakarak en iyisini yapmışsın bence. şöyle düşün onunla olsan evlensen çocukların nasıl mutlu olacak sen mutlu olmayınca şu an yanında olması sana huzur gibi geliyor ama değil. boşver sen yoluna bak kalanlar allaha emanet olsun.

size tokat atan biri için hiç üzülmeyin. siyasi görüşler farklı olabilir. bir kadına el kalkması, salak ,aptal gibi sözler söylenmesi sevgi belirtisi değildir. bu davranışlara rağmen siz onun yanında olursanız en büyük hatayı yaparsınız.

şimdi ne kadar canın yanıyorsa, ilerde daha fazla şekilde mutlu olacaksın buna inan.
saygı yok, değer verme yok.. sana karşı.

sende bir daha yalan ile hiçbir ilişkiye başlamamayı tecrübe ettin. ilişki yalan üzerine kurulmaz. dürüstlük ve güvenin olmadığı yerde ilişkide yoktur bence. :34:

zamanla alışırsın insanın alışmayacağı şey yok hayatta.

hepinize teşekkür ederim..
7 yıldır hep hayalimdi, bir kız bir erkek mutlu bir yuva... İnanamıyorum ki onunla mutlu bir yuvam olamıyacağına, kendimi düşünmüyorum hala.. O dedi ya seninle mutlu olamıcam diye, o mutlu olamıyacak diye hep bunlar.. :( o üzülmesin diye...

Bu ne Allah aşkına ya? :D
Kusura bakma ama güldüm.
Bu nasıl bir edebiyat parçalamaktır?
Nasıl dünyanın en büyük yükünü taşıyormuş gibi acılar içinde kıvrandığını sanmaktır?
Koskoca kızsın.
Hiç kimseyle muhabbet kurmadığın, etrafına bakmadığın için de yaşadığın saçmalığı aşk,sevgi gibi sözcüklerle süslüyorsun görülen o ki.
Bu kadar abartmak komik. Sana inanmamayı seçen, sana şiddet uygulayan, hakaret eden birinin karşısında ezim ezim ezilmiş kendini hiçe saymışsın.
Onun mutluluğu için vazgeçiyorum gibi gülünç bir cümleye gerek yok bence.
Gözlerini aç, kendini sev ve seven biri sevdiği için neler yapar bir düşün.
O zaman karşındakinin ne kadar ucuz bir insan olduğunu anlayıp kendini ezmekten de vazgeçersin.
Şaşıyorum böyle kendi sokağından başını çıkarmayan insanlara. :19:
Hayata daha geniş bir pencereden bakmaya çalışırsan büyür ve gelişirsin.

Son düzenleme:
Üzüldüm gerçekten.seni çok iyi anlıyorm inan bana.
İnsan birine herşeyim gözüyle baktığı zaman her hareketine katlanıyor,bu biraz saplantı biraz da aşktan...bu durum kadın psikolojisinde bağımlı kişilik türü olarak geçer..bu duyguları hissetmeni anlıyorm ama bu duygulardan kurtulman lazım çünkü herşeyini bir insana bağlamak çok da sağlıklı bi durum değil...
Herkes anlamaz ne hissettiğini,yaşayan bilir..sevgiyle kal

Bu ne Allah aşkına ya? :D
Kusura bakma ama güldüm.
Bu nasıl bir edebiyat parçalamaktır?
Nasıl dünyanın en büyük yükünü taşıyormuş gibi acılar içinde kıvrandığını sanmaktır?
Koskoca kızsın.
Hiç kimseyle muhabbet kurmadığın, etrafına bakmadığın için de yaşadığın saçmalığı aşk,sevgi gibi sözcüklerle süslüyorsun görülen o ki.
Bu kadar abartmak komik. Sana inanmamayı seçen, sana şiddet uygulayan, hakaret eden birinin karşısında ezim ezim ezilmiş kendini hiçe saymışsın.
Onun mutluluğu için vazgeçiyorum gibi gülünç bir cümleye gerek yok bence.
Gözlerini aç, kendini sev ve seven biri sevdiği için neler yapar bir düşün.
O zaman karşındakinin ne kadar ucuz bir insan olduğunu anlayıp kendini ezmekten de vazgeçersin.
Şaşıyorum böyle kendi sokağından başını çıkarmayan insanlara. :19:
Hayata daha geniş bir pencereden bakmaya çalışırsan büyür ve gelişirsin.

Psikoloji derslerimden birinde hocam söylemişti
"Başka insanları hor gören kişiler, başkalarından çok kendilerini alçaltmış olurlar."
H. Casson

Son düzenleme:
Üzüldüm gerçekten.seni çok iyi anlıyorm inan bana.
İnsan birine herşeyim gözüyle baktığı zaman her hareketine katlanıyor,bu biraz saplantı biraz da aşktan...bu durum kadın psikolojisinde bağımlı kişilik türü olarak geçer..bu duyguları hissetmeni anlıyorm ama bu duygulardan kurtulman lazım çünkü herşeyini bir insana bağlamak çok da sağlıklı bi durum değil...
Herkes anlamaz ne hissettiğini,yaşayan bilir..sevgiyle kal
eski konularımda da yazdığım hep aynı sorundu.. 7 yıllık aşk, yaşanmışlıklar.. Sağol..

eski konularımda da yazdığım hep aynı sorundu.. 7 yıllık aşk, yaşanmışlıklar.. Sağol..

Bn de bu konuda cok basarili degilim ama dogru olan asiriya gitmeden sevmek,bagimliliga donusmeyen bi baglilik ...ask boyle yasanmali..aksi takdirde olumsuz durumlarda cok yikici oluyor..tabi disardan konusmak kolay ama zaman herseyin ilaci,alisirsin onsuz yasamaya da kenini cok yipratma derim cok zor olsa da.. Cunku gercekten senin duygularinda cok sagliksiz ve karsindaki kisinin davranislari da cok sagliksiz..evlenseniz ortaya sagliksiz bi evlilik cikardi. Hakinda hayirlisi

Senin yalan söylemen büyük hata kabul ama eğer o bunu kaldırmıyorsa bitirseydi , sevmiyorsa ,güvenmiyorsa bitirseydi hakaret nedir , tokat nedir Allah aşkına nasıl sineye çekersin hem de sevgilinken . Biz evlilerin bile kaldırmaması taraftarıyken siz bir an önce kendinizi kadına şiddeti ne olursa olsun reva gören adamdan bir an önce kurtarın ve bunu kendiniz için yapın .

Bn de bu konuda cok basarili degilim ama dogru olan asiriya gitmeden sevmek,bagimliliga donusmeyen bi baglilik ...ask boyle yasanmali..aksi takdirde olumsuz durumlarda cok yikici oluyor..tabi disardan konusmak kolay ama zaman herseyin ilaci,alisirsin onsuz yasamaya da kenini cok yipratma derim cok zor olsa da.. Cunku gercekten senin duygularinda cok sagliksiz ve karsindaki kisinin davranislari da cok sagliksiz..evlenseniz ortaya sagliksiz bi evlilik cikardi. Hakinda hayirlisi
bağımlılığa dönüşen bi bağımlılıkdı benimkisi.. Yıllar önce yine ayrıldık.. 2 yıl ayrı kaldık, duamdı benim o. şimdi gitti.. :/ onsuz napılıyordu unutmuşum..

Senin yalan söylemen büyük hata kabul ama eğer o bunu kaldırmıyorsa bitirseydi , sevmiyorsa ,güvenmiyorsa bitirseydi hakaret nedir , tokat nedir Allah aşkına nasıl sineye çekersin hem de sevgilinken . Biz evlilerin bile kaldırmaması taraftarıyken siz bir an önce kendinizi kadına şiddeti ne olursa olsun reva gören adamdan bir an önce kurtarın ve bunu kendiniz için yapın .

:( çekiyorsun işte, geçicek diyorsun, unutacak, unutucaz çok mutlu olucaz...:14::14::14:

Yalanınızın derinliği nedir oyun oynar gibi takılmanız hataymış ve o tokata rağmen nasıl hala ona bağımlısınız daha kötüsünü yapabilirdi de ? Ona mecbur görmüşsün kendini ama değilsin

Back
X