yarın ameliyat olacağım!!

doktorlar tasarımı genelde hep profilden yapıyorlar değilmi?yanlışmı biliyorm? inşallah cesaretimi toplayabilirsem bende bu hafta içi görüşmeye gidice.:) burda okuduğum kadarıyla bir çok kişi tamponlar alınırken acı duymadıklarını gıdıklanma gibi tuğaf bir his yaşadıklarını söylüyorlar.bu arada açıklamaların için sağol canım.

profilden yapıyorlar evet bence bir görüş böyle seyler bekletmeye gelmiyor. rica ederim canım :)

iyi şanslar diliorum sana.Şu an muhtemelen ameliyatını oldun çok çok geçmiş olsun ağrın sızın,şişliğin için buz buz buz.Buz iyi ki var.Umarım sana yakışan bir buruna sahip olursun.

bu akşam nasıl gececek kızlar ya. Asırı stres yaptım sanırım tamam şu anki burnum hiç güzel değil ama ya istemediğim bir burun olursa? acıkcası cok doktor gezmedim ben bütçeme uygun bir doktor arastırdım burdan buldum gittim konustum icime sinmedi desem yalan olur bir de yaptığı bir burnu canlı olarak gördüm burdan da iki üc fotograf görmüstüm ama ekleyen aynı kisiydi arkadasları da su anki doktoruma yaptırmıs onu koymustu. Ya bilmiyorum :/ muhtemelen bu gece uyuyamam ve uzun bir süre korkudan aynada kendime bakamam. Su yasıma kadar zaten burnum yüzünden kompleksli bir kızdım bi de bundan sonrasını o sekilde devam ettiremem. Bana sans dileyin lütfen ortaya güzel bir seyler cıksın. Ve bi de tabii ki ameliyat öncesi/sonrası önerilerinize açığım

canım hiç korkmamalısın ameliyattan birkaç önceki günlerde aynı böyleydim ben ya kötü olursa bu burnumu arasam diye ama inan ki hiç pişman olmadım çok şükür hiç korkma doktor yapacağını bilir sonuçta plastk cerrah rahat ol canım.bende senin gibi acaip konmleksliydim inan ders bile dinleyemiyordum birileri burnuma bakıyo diye ama şuan hiç öyle bşym kalmadı kendimle barışık bir insan oldum özgüvenim yerine geldi :49:

Back
X