Yarın ameliyat olcağim,eşimin yaptığı trip

lxuxtti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2021
769
867
53
42
Merhabalar,
Böyle konular kime anlatilirki?
Yarin ameliyat olcağim ,2-3 saat sürecek ama yatiş yok .
Bu benim ilk ameliyattim ve ister istemez biraz tedirginim.
Her neyse ,bu adam cincelliğe düşkün .
Bir haftadır beni darliyor ,istediğim gibi sana sarılayım vs.diye .
Belki bir kaç hafta ara vermemiz gerekir.bende öyle çok istekli biri değilim,yinede karşilik vermeye caliştim .benim istemediğim ,onaylamadiğim şekilde devam etmek istedi ,bende tepki gösterdim onu ittim.
Direkt bıraktı sesisce ikimizde odayı terk ettik.
O günden beri bana tavırlı ne konuşuyor nede soruyor ,aynı masada yemek yemiyor.
Birde böyle davranınca iyice sinirleniyorum öfkeleniyorum.
Bir kaşik suda boğasim geliyor.

Özel klinik olduğunu için doktor masrafı hemen nakit ödememizi istedi.
Eşim ilk zamanlari ben öderim demişti,kabul etmemiştim.
Sonra kendisine söyledim parayı hazirlarmisin diye .
ATM den biraz çekmiş .Bende dün biraz çektim , bugün tekrar cekiyim dedim ama günlük miktarimi aştigi için vermedi.
Eşime söyledim,kendi hesabımdan bügün çekemiyorum diye.
Hiç tepki yok ,duvara konuştum sanki .
Artık bu adamın sorumsuzluğundan,ilgisizliğinden herşeyi oluruna bırakmasından usandım .
Hayat tarzı ye iç s.k.

Sizde ilgisiz davranarak ameliyatınıza odaklanın alışmış sizin tepki gösterip düzeltmeye çalışmanıza.

Merhabalar,
Belki bir kaç hafta ara vermemiz gerekir.bende öyle çok istekli biri değilim,yinede karşilik vermeye caliştim .benim istemediğim ,onaylamadiğim şekilde devam etmek istedi ,bende tepki gösterdim onu ittim.
O günden beri bana tavırlı ne konuşuyor nede soruyor ,aynı masada yemek yemiyor.

ATM den biraz çekmiş .Bende dün biraz çektim , bugün tekrar cekiyim dedim ama günlük miktarimi aştigi için vermedi.
Artık bu adamın sorumsuzluğundan,ilgisizliğinden herşeyi oluruna bırakmasından usandım .
Hayat tarzı ye iç s.k.
Geçmiş olsun ne ameliyatı olacaksınız

Ya nefret ediyorum böyle cinselliği bir iş gibi gören karısını gönlünü almadan beraber olmaya çalışan adamlardan benim bildiğim daha doğrusu benim evliliğimde cinsellik sevgiden doğar birnirne çok canın kaynar veya çok can ister karşılıklı iki tarafta istekliyse beraber olunur bir görev bir zorunluluk gibi görülmemeli boşver atsın trip konuşma sende as suratını otur anlasin hödüklugunu

Merhabalar,

Hayat tarzı ye iç s.k.
Evliliği cinsellikten ibarek görüyorlar kadın zaten bunları memnun etmek zorunda olan cinsel bı obje. Ağrın mi var sizin mi var hasta mısın kimin umrunda... Çok sinir bozucu zaten. Ortada bı sağlık sorunu varken hala nasıl uckurlarini düşünebiliyorlar anlam veremiyorum 🤨

Evliliği cinsellikten ibarek görüyorlar kadın zaten bunları memnun etmek zorunda olan cinsel bı obje. Ağrın mi var sizin mi var hasta mısın kimin umrunda... Çok sinir bozucu zaten. Ortada bı sağlık sorunu varken hala nasıl uckurlarini düşünebiliyorlar anlam veremiyorum 🤨
Biz makineyiz ya ,nasılsın canım ne hissediyorsun diye ,biraz olsun beklentisiz rahatlatsa bende isterim .
Motel vermeyeceksen niye yanımdasın

Biz makineyiz ya ,nasılsın canım ne hissediyorsun diye ,biraz olsun beklentisiz rahatlatsa bende isterim .
Motel vermeyeceksen niye yanımdasın
Ay yok ya bide iki kere hayır de senden kötüsü olmaz. Ama gönlünü hoş et canım cicimler havada uçsun 😒

Son cümleye koptum 😂 yarın ameliyat var ve parayı bu günden ayarlıyorsanız siz de rahat bir insansınız 😁
Belki adam gergin olduğunuzu düşündüğü için yanaştı 🤷🏻‍♀️ son kelimeyi bulamayan çok üye var burda bence zevk almaya bak 😁 istemediğine istemiyorum de ittirmek onu tecavuz ediyor hissiyatına kaptırmış olabilir eşim bana öyle demişti kendimi sapik hissediyorum demişti ittirmek de doğru değil yani. Bu arada geçmiş olsun

Eşiniz günlerce sabredip yatakta mi küstü. Yani ne istedi ki sizi zorladı.
Cinsellige düşkün bir erkek ile barışmak zor yine cinsellik ile oluyor barışma kısmı da. Çünkü sadece istedikleri aklında başka bir şey yok. Eşimde öyledir o yüzden biliyorum

Geçmiş olsun, umarım ameliyatının güzel geçer.Eşiniz için ne denir bilemedim mi diyeyeyim yazamıyorum mu diyeyim, tam bir anlayışsız sizi rahatlatici telkinler vermek yerine vermeyi tercih etmiş.Boyle bir şey yaşatsa eşim sanırım ben ona trip atarım ya ertesi gün riske giren benim çünkü

Back
X