UMUDUM YOK ICIMDE BIRSEYLER VAR KIRIK OLAN NEY BILMIYORUM NIYE BOYLEYIM GITTIKCE DUSUNCELERIMIN ONA ODAKLANDIGINI HISSEDIYORUM HANI BIRINE OLESIYE ASIK OLUR SEVER VE GOREMEZSINIZ KOKUSUNU DUYAMAZSINIZ BIRILERI HER DEFASINDA SIZI AYIRIR OYLE ICIM YANIYO ARKADASLAR KIMSEYE DERDIMI ANLATAMIYORUM NE AILEME NE ARKADASLARIMA NE ESIME BUNALIM MI BU BILMIYORUM HAYIRLISI DEYIP RABBIMDEN TEK SAGLIKLI VE HAYIRLI OLANINI DILIYORUM HEPIMIZ ICIN........... HIC GUNUM GECMEZKEN 4 GUN GUNUM GECTI BU AY AKINTIM VARDI SISLIGIM VARDI BELIM AGRIYORDU SIK IDRARA CIKIYORDUM UMUTLANDIM COK 1 OLMAM GEREKIRKEN 4 MAYIS AKSAMI GELDI HAYIN KIRMIZILAR:1no2:senağlamaESIM ICINE KAPANDI BENDE OYLE ILK ASILAMA OLACAK BU AY YARIN HAPLARIMA BASLIYORUM BISMILLAHLA 2.5 SENEYE GIRECEGIM HICBIR SORUNUMUZ YOK HERSEY SUPER AMA GELMIYOR NAZLI MELEGIM INS BU AT ALLAHIMIN IZNIYELE OLUR HEPIMIZ CIFT CIZGIZI GORURUZ UMUDUM OLMASADA............
CANIM BENİM BOZMA MORALİNİ
bak bende aynı durumdayım 4,5 yıllık evliyim benden sonra evlenen herkezden hamilelik haberleri alıyorum onlar için çok seviniyorum ama kendim adına çok üzülüp kahroluyorum
ne yapalım bizim de kaderimizde bu varmış biz elimizden geleni yapıcaz umudumuzu kaybetmicez Rabbim isterse verir isterse alır yapıcamız hiçbişey yok sadece dua edip beklicez
tiramisunun yazdığı gibi bi sınav bu hayat
bak ben de fos çıkan bi aşılama geçirdim geçen ay bu ay ara vericem bizimde hiç sebepsiz olmuyo yapıcak bişey yok
bidahaki ay tekrar aşı denicem kısmetse yine olmazsa önümüzdeki yıla tüp bebeğe geçeriz kısmetse ne yapalımlülülülülülü delirdik artık ama heraytek çizgiden
geçen ay aşım tutmayınca oturdum başladım ağlamaya adet olunca baktım eşim de ağıyo sessizce dayanamadım onu öyle görünce gittim sarıldım boynuna dedim ki
''Allah bize büyük dert vermesin çok şükür sağlığımız yerinde beni sensiz seni bensiz bırakmasın Rabbim çocuk çok istiyoruz ama olmazsa olmaz aşkım dedim sen benimiçin çok önemlisin dedim ve daha çok kenetlendik birbirimize''
büyle işte canım hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz sen de ne olur üzülme eşin ve sen mutlu olun öncelikle Rabbim inşallah bu mutluluğu yumurcaklarla pekiştirir vakti gelince
AMİN:Saruboceq: