• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yarın baslıyorum ve umudum yok sızlerın varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

selvinur

KUCUK PASAM EYMEN'IM
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
144
0
96
Diğer
UMUDUM YOK ICIMDE BIRSEYLER VAR KIRIK OLAN NEY BILMIYORUM NIYE BOYLEYIM GITTIKCE DUSUNCELERIMIN ONA ODAKLANDIGINI HISSEDIYORUM HANI BIRINE OLESIYE ASIK OLUR SEVER VE GOREMEZSINIZ KOKUSUNU DUYAMAZSINIZ BIRILERI HER DEFASINDA SIZI AYIRIR OYLE ICIM YANIYO ARKADASLAR KIMSEYE DERDIMI ANLATAMIYORUM NE AILEME NE ARKADASLARIMA NE ESIME BUNALIM MI BU BILMIYORUM HAYIRLISI DEYIP RABBIMDEN TEK SAGLIKLI VE HAYIRLI OLANINI DILIYORUM HEPIMIZ ICIN........... HIC GUNUM GECMEZKEN 4 GUN GUNUM GECTI BU AY AKINTIM VARDI SISLIGIM VARDI BELIM AGRIYORDU SIK IDRARA CIKIYORDUM UMUTLANDIM COK 1 OLMAM GEREKIRKEN 4 MAYIS AKSAMI GELDI HAYIN KIRMIZILAR:1no2:senağlamaESIM ICINE KAPANDI BENDE OYLE ILK ASILAMA OLACAK BU AY YARIN HAPLARIMA BASLIYORUM BISMILLAHLA 2.5 SENEYE GIRECEGIM HICBIR SORUNUMUZ YOK HERSEY SUPER AMA GELMIYOR NAZLI MELEGIM INS BU AT ALLAHIMIN IZNIYELE OLUR HEPIMIZ CIFT CIZGIZI GORURUZ UMUDUM OLMASADA............

slm cnm bu kadar umutsuz olursan zaten olcagı warsada olmaz yanı bende negatıf bır aşılama geçirdim ama hala umudum war bı gun olucak allahın ıznıyle allah yeterkı ol desın cnm ınan buna bı gun olucak ben ınanıyorum bılıyorum kı bazen ınsanın umudunu yıtırdıgı zamanlar oluyor benımde oluyor tabııkıde olmaz mı hiç gecen ay kendımı yıyıp bıtırdım ama olmadı ıstersen takla at istersen mum dık aran ama olmaycaksa zaten yıne de olmuyor umut bızlerı ayakta tutan bence ufacıkta olsa bı umur bı gun gecıkmeye bıle neler hıssedıyoruz kendın yazmıssın bı dahakı ayada aynı sey olucak belki we yıne umudun olucak cnm umudu olmayan bı ınsan zaten yasayamaz bence allah en ıyısını bılıyordur emın ol kı wardır bı sebebı wardır bı zamanı bızım en cok yapmamız gerek sey bol bol dua etmek we sonsuz sabır we allah derdını werıyor belkı tasa werıyor bızı boyle sınav edıyor hayat bı sınav dııl mı kı ama ona gore de sabrını werıyor ne kadar güçlüsün ki hala pes etmedın umudum yok dıyorsun belkı de ama bı yerlerde war emın ol kı war kı hala tedavıyı bırakmamıssın bende 3 yıllık ewlıyım bazen umudum bıtıyor pes edıyorum ama bı dahakı ay yıne tam gaz dewam meburen tabııkı allah baglı ama elımızden ne gelıyorsa yapıcaz cnm topla kendını bence buyuk bı umutla başla sonu yıne huzunde olsa umudunu asla kaybetme bi gün mutlaka olucak canım...........

UMUDUM YOK ICIMDE BIRSEYLER VAR KIRIK OLAN NEY BILMIYORUM NIYE BOYLEYIM GITTIKCE DUSUNCELERIMIN ONA ODAKLANDIGINI HISSEDIYORUM HANI BIRINE OLESIYE ASIK OLUR SEVER VE GOREMEZSINIZ KOKUSUNU DUYAMAZSINIZ BIRILERI HER DEFASINDA SIZI AYIRIR OYLE ICIM YANIYO ARKADASLAR KIMSEYE DERDIMI ANLATAMIYORUM NE AILEME NE ARKADASLARIMA NE ESIME BUNALIM MI BU BILMIYORUM HAYIRLISI DEYIP RABBIMDEN TEK SAGLIKLI VE HAYIRLI OLANINI DILIYORUM HEPIMIZ ICIN........... HIC GUNUM GECMEZKEN 4 GUN GUNUM GECTI BU AY AKINTIM VARDI SISLIGIM VARDI BELIM AGRIYORDU SIK IDRARA CIKIYORDUM UMUTLANDIM COK 1 OLMAM GEREKIRKEN 4 MAYIS AKSAMI GELDI HAYIN KIRMIZILAR:1no2:senağlamaESIM ICINE KAPANDI BENDE OYLE ILK ASILAMA OLACAK BU AY YARIN HAPLARIMA BASLIYORUM BISMILLAHLA 2.5 SENEYE GIRECEGIM HICBIR SORUNUMUZ YOK HERSEY SUPER AMA GELMIYOR NAZLI MELEGIM INS BU AT ALLAHIMIN IZNIYELE OLUR HEPIMIZ CIFT CIZGIZI GORURUZ UMUDUM OLMASADA............

CANIM BENİM BOZMA MORALİNİ
bak bende aynı durumdayım 4,5 yıllık evliyim benden sonra evlenen herkezden hamilelik haberleri alıyorum onlar için çok seviniyorum ama kendim adına çok üzülüp kahroluyorum
ne yapalım bizim de kaderimizde bu varmış biz elimizden geleni yapıcaz umudumuzu kaybetmicez Rabbim isterse verir isterse alır yapıcamız hiçbişey yok sadece dua edip beklicez tiramisunun yazdığı gibi bi sınav bu hayat

bak ben de fos çıkan bi aşılama geçirdim geçen ay bu ay ara vericem bizimde hiç sebepsiz olmuyo yapıcak bişey yok
bidahaki ay tekrar aşı denicem kısmetse yine olmazsa önümüzdeki yıla tüp bebeğe geçeriz kısmetse ne yapalımlülülülülülü delirdik artık ama heraytek çizgiden
geçen ay aşım tutmayınca oturdum başladım ağlamaya adet olunca baktım eşim de ağıyo sessizce dayanamadım onu öyle görünce gittim sarıldım boynuna dedim ki
''Allah bize büyük dert vermesin çok şükür sağlığımız yerinde beni sensiz seni bensiz bırakmasın Rabbim çocuk çok istiyoruz ama olmazsa olmaz aşkım dedim sen benimiçin çok önemlisin dedim ve daha çok kenetlendik birbirimize''
büyle işte canım hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz sen de ne olur üzülme eşin ve sen mutlu olun öncelikle Rabbim inşallah bu mutluluğu yumurcaklarla pekiştirir vakti gelince
AMİN:Saruboceq:

Bir ben değilmişim böyle bunalıma giren diye düşündüm yazını okuyunca.Ben de 3-4 gün önce 2.aşılamamın da tutmadığını öğrendim.O an tek çizgiyi görünce dünya başına yıkılmış gibi geliyor ama 1-2 gün sonra şoku atlatıyorsun.İlk aşılamam da da aynı duyguları yaşamıştım.ve biliyorum ki bir daha ki sefere gene aynı şeyler......anlıyorum seni.:çok üzgünüm:

Bir ben değilmişim böyle bunalıma giren diye düşündüm yazını okuyunca.Ben de 3-4 gün önce 2.aşılamamın da tutmadığını öğrendim.O an tek çizgiyi görünce dünya başına yıkılmış gibi geliyor ama 1-2 gün sonra şoku atlatıyorsun.İlk aşılamam da da aynı duyguları yaşamıştım.ve biliyorum ki bir daha ki sefere gene aynı şeyler......anlıyorum seni.:çok üzgünüm:

cok bunaldim inanin cok kotu ruh sagligim rabbim kimseyi boyle sinamasin insan umutlaniyo ve sonu hep husran ben daha once tedavi olmadim hic bu ilk simsiden boyleyim bilmiyorum sizde olmasaniz ne olu bilmem cok duygusal olmaya basladim ne olur allaim sen bize nasip eyle sagolun kizlar

canım benim seni çok ii anlıyorum ben 3.5 yıllık evliyim 1 yıllık evliyken hiç düşünmediğimiz halde 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim ve bir hafta sonrasında düşük yaptım düşen çocuğumun acısını unutmak için hemen hamile kalmak istedim doktorum herşey yolunda bir sonraki ay tekrar hamile kalabilirsin dedi ve 2.5 yıl geçti sonuçmu birsürü tedavi sonrasında aşılamaya kadar geldik.buay ilk aşılamam yapılacak allah hepimizin hakkında hayırlısını versin

Back
X