yarin bosaniyorum..

EXCADA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
292
36
48
Denizli
Evet arkadaslar nihai son agriki bekleyisler..acili son saatler umarim..yarin mahkememiz var..umitler sevgiler hayallerin..bittigi yerdeyim..yeni hayat yeni baslangiclar..nasil olacak bir adim onumu dahi goremiyorum..kafam cok karisik..ben karmakarisik...nasil davranmaliyim. .nasil durmaliyim..ne yapmaliyim..fikirlerinize ihtiyacim varrr::((

Evet arkadaslar nihai son agriki bekleyisler..acili son saatler umarim..yarin mahkememiz var..umitler sevgiler hayallerin..bittigi yerdeyim..yeni hayat yeni baslangiclar..nasil olacak bir adim onumu dahi goremiyorum..kafam cok karisik..ben karmakarisik...nasil davranmaliyim. .nasil durmaliyim..ne yapmaliyim..fikirlerinize ihtiyacim varrr::KK43:(
Allah yardımcın olsun dimdik dur karşısında evet zor olucak ama dimdik dur ki o utansın küçülsün karşında.

Hayirlisi olsun, bu duruma geldiyseniz demekki bitmesi en dogru karar.
Ne hissettigini cok iyi anliyorum, insallah guzel gunlerin baslancigi olur yarin.

ya dünyanın sonumu? eski siyah beyaz filmlerdeki gibi bir duygusallık üzerinde:) bunlar gecıcı artık herkez bosanıyo sıradan seyler bunlar kangren olan bacağı kesmek lazım yarın bır yükten kurtulacaksın sevınmen lazımm

Hayırlısı olsun. İnşaallah bundan sonraki yaşamın eskisini unutturacak kadar güzel olacak. Anlaşmalı mı olacak dava? Onu göreceksin diye mi bu kadar tedirginsin yoksa bitmesini mi kabullenemiyosun?

eski konularınıza baktım. eşiniz sizi sevmiyo bariz belli sizi sevmeyen bi insanı sizde sevmeyin. altın işini naptınız anlaşmalı boşanalım demiş eşiniz kabul mu ettiniz..

Cok zoruma gidiyor..ins birgun izi bile kalmaz..acim cok taze...biliyorum..Allahim sabirrrr...
Galiba severek ayrılıyorsunuz. Dik durun. Her bitiş bir başlangıca gebedir. Hayat devam ediyor ve boşandıktan sonra da çok güzel bir hayata sahip olan tanıdıklarım var. Güçlü olun yeter.

Allahtan guc kuvvet Istiyorum sadece..icimdeki harebeyi gostermemem lazim...
Boşanma davasında kadınlar genelde içlerindeki harabeyi göstermemek adına ful makyaj,abartılı giyim kuşam ve fönlü (kuaförden yeni çıktım ben yaa diyen )saçlarla katılırlar:)
Sade ama şık diye tabir edilen bir kıyafet giyin,saçınız derli toplu hafif bir makyaj hafif bir gülümsemeniz olsun.hiç kaale almayın dimdik durun inanın böylesi daha etkili oluyor:)

Sen cesur bi kadınsın, dik durmaya devam et hayatta
Allah kolaylık versin

Back
X