yarin bosaniyorum..

Canim kendini üzme artik olan oldu geçti gitti yeni bir sayfa açma zamani geldi kalbin kirik,moralin bozuk boyle olacagini tahmin etmiyordun eminim ki ama buraya kadarmış demek güçlü olmalisin çocuğun olsa daha zor şeyler yasardin beterin beteri var yani
Cocuk olsa bitmistim zaten...kimse rahatini bozmak istemez sonucta..bu noktaya geldikten sonra yapacak hicbise yk tabi..mutsuzdum..

dik durun Allah yardımcınız olsun,büyükte geçmiş olsun şimdiden önünüze bakın Rabbim güzel insanlarla karşılaştırsın bundan sonra inşallah :KK19:

Zaman her şeyin ilacı. Allah bundan sonra güzel kader yazsın. Düşmeden ayağa kalkilmiyor; eskisinden daha güçlü olacaksınız.

geçmiş olsun.bundan sonraki hayatınız çok daha güzel ve huzurlu olur inş..ailenin yanındaymışsın yalnız değilsin..senden daha kötü durumda olanlar var benim 1,5 aylık bebeğim var ben de boşanıyorum.....

geçmiş olsun.bundan sonraki hayatınız çok daha güzel ve huzurlu olur inş..ailenin yanındaymışsın yalnız değilsin..senden daha kötü durumda olanlar var benim 1,5 aylık bebeğim var ben de boşanıyorum.....
Canim senin konunuda okumustum hakkinda hayırlısı inşallah

Onu gorcem diye..Idi..ida gecti gitti..is basa dustumu hersey yapiliyor...
Hayırlısı olsun ve geçmiş olsun canım. Hiç üzülme olması gerekiyordu oldu. Bundan sonra güzellikler seni bulsun :KK36:

Canım hakkında hayırlısı olsun. İnşallah bundan sonrası senin için daha iyi olur.

Darısı hayırlısıyla kazasız belasız benim başıma

Allah yardımçın olsun.bende boşanıcam ve 1 aylık bebeyim var.napacağımı bende bilmiyorum.ama allahtan her gün sabr diliyorum ayakta firmament için.sende sabr et canım her şey güzel olur inşallah☺

Back
X