Yarın boşanma mücadelesinin ilk günü..

Benim tecrubelerimi anlatacak olursam aslinda benim cocugum yoktu ama cekismeli bosanma acildi.. harcadigim onca vakitemi yanayim delil toplayacagim diye, maddi manevi beni yipratmasinami yanayim..maddi manevi tazminat nafaka derken davayi kazanan taraf ben oldum.. uzerinden 6 7 sene gecmesine ragmen tahsil edilemeyen haklarim var.. altinlarimida vermediler haram zikkim olsun.. sahte sahit tutmuslar bir iki tane yalan yanlis anlatmislar herseyi.. ayrica hala resmi nikah varken beni bir suru kisiyle aldatti ve baskasindan cocugu olmus.. ben farkediyorum, avukatim farketmiyor ve bunu kendisine soyluyorum.. arastirma yapildiktan sonra nufus kayit orneginde ap acik ortaya cikiyor..defalarca icra takibi gonderilmesine ragmen mektuplar ulasmiyor halbuki ayni evde yasiyorlar.. anlam veremiyorum.. nerede bu adalet.. herif calisiyor ama kayit yok.. boy boy calistigi yerin fotolarini paylasiyor.. avukatim bana olan borcunu bile odemedi diyor.. size tavsiyem anlasmaliya gidin cekismeli hem yipratici hemde haklarini zaten alamiyorsun.. delilleriniz saglam ise cekismelide olabilir bilmiyorum karar sizin kendi ornegimden dolayi diyorum.. simdi dusunuyorum ne yapsam acaba ? onca emek verdim ama ortada odenmeyen bir suru hak.. bu icra takipleri neden ulasmiyor ? avukatim neden tahsil edemiyor ? tazminatin 10 sene zaman asimi varmis onca cileden sonra bumuydu karsiligi ?
Az önce mesaj attım anlaşmaliya razı etmrk için..seni seviyorum yazıyor kalp gülücük öpücük atıyor dalga geçiyor resmen.Benden nefret ediyor kendi de söylüyor hep ama WhatsApp'ta böyle şeyler yazıp sinir ediyor boğazına yapışmak istiyorum şu an o derece sinirlendim.Bambaska oynuyor WhatsApp'ta ya..İşin kötüsü gördüğüm psikolojik şiddetin kanıtı yok,biz bizeydik hep ve bu adam mahkemede biz çok mutluyduk bir anlık öfke ile hareket ediyor seviyorum boşanmak istemiyorum diyecek ve davam reddedilecek Allah kahretsin bu adamı tam bela

Merhaba sevgili kk hanımları,

4 yıla yaklaşmış ama bunun iki yıla yakınını ayrı evde geçirmekte olduğum evliliğimi sonlandırmak için yarın ilk adimi atıyorum.Avukatima yarın vekaleti veriyorum.

Sebeplerim çok : aldatma şüphesi,hakaret/aşağılama,evden kovmalar,ev içinde huzursuzluk çıkartıp bireysel davranmalar (yemek yatak ayırmak gibi), kullandığım her şeyin lafını etme vs vs..

Sıkıntı şu ki ben bu iki yılda 4-5 defa barıştım.Eve dönünce onceki sorunlari saymiyormus hakim.Gerci şu son bir ayda yine yukarıda saydığım ilk madde hariç hepsini yine yaptı ama bir delilim yok 😏 Komşular bagirmalara şahit ama karismazlar.

Bu arada hem her şeyi mahveder hem geri dön diye yalvarır,yine başladı dön demeye ama artık resmen nefret ettim asla..Onca hakaret aşağılama dolu sözden sonra asla..

Oğlum var iki yaşında..Dava uzamasin diye belki tazminat istemem,delil olmayınca belki verilmez.

Tazminattan geçtim bosamama durumu olur mu ki ya ?

Bu süreç 2 yılı bulabilirmis,boşanmak istemediğini söylüyor dengesiz.Ogluma nafaka istiyorum tazminat istemesem acaba süreç kısalır mi ?

Tecrübeleriniz önemli benim için..
Anlaşmalı mı çekişmeli mi dava

Avukat birşey demiyor mu? Kadın mutlu olduğu yuvayı yıkamaz ki?
Yarın gidecegim konuşacağız bakalım.Avukat giderlerim olduğuna dair kanıtlar istiyor,kira sozlesmesi, faturalar,çocuğa aldığım şeylerin fişleri gibi

Neyazikki cekismeli olacak. Hem benden nefret ediyor hem bosanmiyorum diyor nedense
Çekişmeli olursa en az iki yıl zaten. İsteklerin ne kadar az olursa o kadar kısa sürer. Hakkımı alıcam mücadelesine gireceksen 1) çok iyi bi avukat bulmalısın 2) sabırlı olmalısın. Çünkü yolun uzun duyacaklarına sen bile hayret ediceksin. Bu sürecin psikolojik olarak yıpratıcılığı çok umarım bi an önce biter

Az önce mesaj attım anlaşmaliya razı etmrk için..seni seviyorum yazıyor kalp gülücük öpücük atıyor dalga geçiyor resmen.Benden nefret ediyor kendi de söylüyor hep ama WhatsApp'ta böyle şeyler yazıp sinir ediyor boğazına yapışmak istiyorum şu an o derece sinirlendim.Bambaska oynuyor WhatsApp'ta ya..İşin kötüsü gördüğüm psikolojik şiddetin kanıtı yok,biz bizeydik hep ve bu adam mahkemede biz çok mutluyduk bir anlık öfke ile hareket ediyor seviyorum boşanmak istemiyorum diyecek ve davam reddedilecek Allah kahretsin bu adamı tam bela
mesela benim delillerim cok olmasina ragmen, karsi taraf haklarimi odemiyor.. bu yuzden diyorum elinizde delil yoksa delil arastirin.. yada anlasmali olsun yipranirsiniz.. ben arastirma yaparak bir suru delile ulastim.. ama nafile.. yeterince sabrettim belki bende baska bir avukata devredecegim dosyami.. bakalim.. karsi taraf benim vazgecmemi istemisti bir donem haklarimdan.. sizin esiniz cok kurnaz size sevgi mesajlari atip onlari delil olarak kullanip ortada bosanilacak bir konu yok demeye calisiyor..

Oh aminnn. Bana da öyle geliyor.İki yılda bir nafaka artırma davası açmam gerekeceğine bir defa açarım,nafaka 350 den çok yukarı da olmaz ama en azından mahkeme öyle uygun görmüş derim ve belli zam miktarı olur
1. Tedbir nafakası alamazsınız
2. Kocanız sizin saf biri olduğunuzu farketmiş ki bence de pek bilgili biri değilsiniz. Daha haklarınızdan haberiniz yok. Daha kötüsü çocuğunuzun haklarını bile savunamıyorsunuz

350 TL nafaka mı istenir çocuk için.

Ben şimdi yazacaklarımı sizin için değil. Mağdur olan çocuğunuz için yazıyorum.

1. 350 TL nafaka isterseniz ortalama 250 TL nafaka bağlanır. Çünkü nafaka davaları %99 kısmen kabulle biter. En az istenecek rakam 1000 tldir. Eşinizin kazancı ne olursa olsun çocuğa bakmak zorunda. Siz isteyin bırakın takdir hakimin olsun

2. Tazminat almak için aldatılmış olmak gerekmez. Ruhsal fiziksel şiiddette tazminat sebebidir

3. Hemen pes etmek yerine çocuğunuz için mücadele edin. Kendinizi koruyamamışsınız onu bari koruyun.

Ama işte delilim yok.Yanimizda da kimse olmuyordu bunları yaşarken
Mevcut yasaya göre. Delil gösterme şansının olmadığı durumlar için kamera kayıtlarını delil gösterebilirsiniz. Nolur biraz araştırın ya. Nolur..

İnsan kendi haklarını öğrenmez mi ?

Benim tecrubelerimi anlatacak olursam aslinda benim cocugum yoktu ama cekismeli bosanma acildi.. harcadigim onca vakitemi yanayim delil toplayacagim diye, maddi manevi beni yipratmasinami yanayim..maddi manevi tazminat nafaka derken davayi kazanan taraf ben oldum.. uzerinden 6 7 sene gecmesine ragmen tahsil edilemeyen haklarim var.. altinlarimida vermediler haram zikkim olsun.. sahte sahit tutmuslar bir iki tane yalan yanlis anlatmislar herseyi.. ayrica hala resmi nikah varken beni bir suru kisiyle aldatti ve baskasindan cocugu olmus.. ben farkediyorum, avukatim farketmiyor ve bunu kendisine soyluyorum.. arastirma yapildiktan sonra nufus kayit orneginde ap acik ortaya cikiyor..defalarca icra takibi gonderilmesine ragmen mektuplar ulasmiyor halbuki ayni evde yasiyorlar.. anlam veremiyorum.. nerede bu adalet.. herif calisiyor ama kayit yok.. boy boy calistigi yerin fotolarini paylasiyor.. avukatim bana olan borcunu bile odemedi diyor.. size tavsiyem anlasmaliya gidin cekismeli hem yipratici hemde haklarini zaten alamiyorsun.. delilleriniz saglam ise cekismelide olabilir bilmiyorum karar sizin kendi ornegimden dolayi diyorum.. simdi dusunuyorum ne yapsam acaba ? onca emek verdim ama ortada odenmeyen bir suru hak.. bu icra takipleri neden ulasmiyor ? avukatim neden tahsil edemiyor ? tazminatin 10 sene zaman asimi varmis onca cileden sonra bumuydu karsiligi ?
İcra adresi olarak iş yerini gösterin. Sonra da SGK da kayıtlı olduğu kurumdan icra işlemi başlatın maaşından kesilsin. Böyle durumlarda en mantıklısı maaşa haciz koydurmaktır.

1. Tedbir nafakası alamazsınız
2. Kocanız sizin saf biri olduğunuzu farketmiş ki bence de pek bilgili biri değilsiniz. Daha haklarınızdan haberiniz yok. Daha kötüsü çocuğunuzun haklarını bile savunamıyorsunuz

350 TL nafaka mı istenir çocuk için.

Ben şimdi yazacaklarımı sizin için değil. Mağdur olan çocuğunuz için yazıyorum.

1. 350 TL nafaka isterseniz ortalama 250 TL nafaka bağlanır. Çünkü nafaka davaları %99 kısmen kabulle biter. En az istenecek rakam 1000 tldir. Eşinizin kazancı ne olursa olsun çocuğa bakmak zorunda. Siz isteyin bırakın takdir hakimin olsun

2. Tazminat almak için aldatılmış olmak gerekmez. Ruhsal fiziksel şiiddette tazminat sebebidir

3. Hemen pes etmek yerine çocuğunuz için mücadele edin. Kendinizi koruyamamışsınız onu bari koruyun.
Araştırmıştım ve mahkeme de 350-400 ancak bağlıyor dendi annenin de çalışan olduğunu düşünerek, başvurduğum avukat da bunu onayladı.Adam hem ben boşanma konusunda hiç sorun çıkaran biri değilimdir diye anlatır kendini hem de 350 yo bile zor kabul etmişti ki boşanmaktan tümden vazgeçti şu an.Haklarimi hiç bilmiyor değilim çocuğumu da hiç savunamiyo değilim o kadar da değil

Mevcut yasaya göre. Delil gösterme şansının olmadığı durumlar için kamera kayıtlarını delil gösterebilirsiniz. Nolur biraz araştırın ya. Nolur..

İnsan kendi haklarını öğrenmez mi ?
Ama her şey evin içerisinde yaşandı.Eve birini getirdiğinden şüphelendiğin bir dönem var onda da ayrı ayrı girmişlerse bina kamerasından kime girdiği belli olmaz ise yaramaz dedi avukat.Ya biseyler bulmam sart

mesela benim delillerim cok olmasina ragmen, karsi taraf haklarimi odemiyor.. bu yuzden diyorum elinizde delil yoksa delil arastirin.. yada anlasmali olsun yipranirsiniz.. ben arastirma yaparak bir suru delile ulastim.. ama nafile.. yeterince sabrettim belki bende baska bir avukata devredecegim dosyami.. bakalim.. karsi taraf benim vazgecmemi istemisti bir donem haklarimdan.. sizin esiniz cok kurnaz size sevgi mesajlari atip onlari delil olarak kullanip ortada bosanilacak bir konu yok demeye calisiyor..
Aynen öyle yapıyor o sahte göstermelik mesajlarına katlanamadim engelledim en sonunda

Engellemeyin, aksine size yaptığı psikolojik şiddeti yazın ama suçlayıcı biçimde değil. Kabul ettirin, ekran görüntüsü alın. Sineğin kanadından bile kanıt istiyor hakimler.

İcra adresi olarak iş yerini gösterin. Sonra da SGK da kayıtlı olduğu kurumdan icra işlemi başlatın maaşından kesilsin. Böyle durumlarda en mantıklısı maaşa haciz koydurmaktır.
Uzerine kayitli degil diyor avukatim.. benim anlamadigim olay zaman asimi diye birsey var peki magdur olan insanlar ne yapsinlar ? avukatima 50 kere soyledim alamiyorum tahsil edemiyorum diyor.. sgk'yada kayitli degil demisti galiba yanlis hatirlamiyorsam.. bazen oturup dusunuyorum o kadar emek verdim davayi kazandim neden pesini birakayim diyorum sonrada diyorum adalet yokki alamiyoruz bir turlu..

Uzerine kayitli degil diyor avukatim.. benim anlamadigim olay zaman asimi diye birsey var peki magdur olan insanlar ne yapsinlar ? avukatima 50 kere soyledim alamiyorum tahsil edemiyorum diyor.. sgk'yada kayitli degil demisti galiba yanlis hatirlamiyorsam.. bazen oturup dusunuyorum o kadar emek verdim davayi kazandim neden pesini birakayim diyorum sonrada diyorum adalet yokki alamiyoruz bir turlu..
Şimdi burada yapılacak işlemler şunlar.

Ve takibini kendin yap benim çalıştığım 5 avukattan 4 ü icra takibi vs hiç umursamıyor. Mecbur gidip kendim toparlıyorum onlarda iş yapmış gibi karşı taraftan ücretini alıyor. Ha işini düzgün yapan avukatları tenzih ederim ama çoğunluğu bu durumda..

1-) bu adamın işi ne , nerede çalışıyor ?
Sgksı ödenenen bir ilde maaşına haciz koydurabilirsin.
2-) üstünde araba ev vs var mı ? Satışa çıkartabilirsin.
3-) en kötü ihtimalle hapse girmesini sağlarsın çünkü borcu ödemedikçe borç düşünmediği gibi hapis süresi de artar. Belki caydırıcı olabilir...

Maaştan başlayarak bunların hepsini dene

Back
X