- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
HaklisinizNasıl bir karar alırsanız alın ama bu kararı alırken hayatınızdaki son şansınız oymuş gibi hissetmeyin ve o şekilde davranmayın.Çok hata yaptıran bir şey bu.
Bende oyle dusunuyorumİlla bir konuşma yapacaksaniz ayrılık konuşması olsun..
Ki bence görüşmeye bile gerek yok zira seven birine benzemiyor
Evet bu sekilde davranmak daha iyi sankiBence hiç görüşmeyin bile. Seni kendime layık bulamıyorum. Gerek yok vakit harcamaya. Herşey için teşekkürler deyin bitirin. 31 yaşına gelmiş kocaman adam hala dengesiz hareketlerle mi uğraşacaksınız. Siz de 34 yaşındasınız. 7 aydır bir adim yol katedememissiniz. 7 ayda adam olsa gayet güzel ilişkiniz olurdu. Sizin yaşlar için aile ile bile tanisilabilirdi. Neden olmasın ? O nedenle hiç kendiniz düşürüp onun aramasına muhtaçmış gibi beni neden sık aramıyorsun, gorusmuyoruz gibi cumleler kurmayın derim. Zaten yarın yine elinizi yüzünüzü öper 2 gün sonra yine aramaz büyük ihtimalle.
Kesinlikle. Çünkü zaten size boule davranıp buluşmaya çağırmış kabul etmişsiniz birde üzerine neden aramıyorsun neden görüşüyoruz derseniz bu kadın bende ne yaparsam yapayım tamam başkasına da gitmez izlenimi olacak ve yine aynı şekilde davranacak belki de daha ilgisiz.Evet bu sekilde davranmak daha iyi sanki
Kizlar bir bakin lutfen 34 yasindayim sevgilim olan ama sevgilimmis gibi davranmayan adam da 31 yasinda...7 aydir gorusuyoruz bu 7 ayda bir ay ayrilik surecimiz oldu.Çok anlasamadigimizi dusunerek beyefendi istemisti ama ayni sekilde irtibatida kesmemeye calisan yine kendisiydi...Cok fazla sorumlulugu ve ailevi sorunlari var maddi manevi anlamda bunu şundan soyluyorum bana bazen çok uzak davraniyor soguk davraniyor 2 gun aramiyor mesela sordugumda kafam karisik sorunlarim var vs vs bir suru bahane.Bazen yakin en son 10 gun once yuz yuze gorustuk ellerimi opup durdu ben karsisina oturdum o yanima oturdu falan baya yakindi ama beni tam anlamiyla sevmiyor galiba yada bir baskasi daha var bilemiyorum ilgisiz davraniyor.Yarin bir yerlerde oturacaz ben bu konuyu hazir yuz yize gelmisken konusmak istiyorum ama dogru cumleleri bulamiyorum kuramiyorum ne diyecem beni neden daha sık aramiyosunmu diyecem buluşma talebinde çok bulunmuyor ama iş yeri evimin yaninda hergun goruyoruz birbirimizi konusamasakta yillik izninde su anda iyice uzaklasti anlam veremiyorum ne desem de bitirsem yada bitirmesemmi yapisi bu olabilirmi cok fazla guzel sozde etmez offf kafam karisik sabredip bekleyimmi ama yarin bir konusma yapiyim ya kizlar ne diyim bi yardim edin bana
Direk yumuşak bi ses tonu ve tatlı bir dille isteklerinizi söyleyin. Şöyle şöyle davranmazsan benim devam etmem çok zor, ilişkiden kafa olarak kopuyorum böyle davrandığında deyin. Gayet sakin olun ama
Belki evlidirKizlar bir bakin lutfen 34 yasindayim sevgilim olan ama sevgilimmis gibi davranmayan adam da 31 yasinda...7 aydir gorusuyoruz bu 7 ayda bir ay ayrilik surecimiz oldu.Çok anlasamadigimizi dusunerek beyefendi istemisti ama ayni sekilde irtibatida kesmemeye calisan yine kendisiydi...Cok fazla sorumlulugu ve ailevi sorunlari var maddi manevi anlamda bunu şundan soyluyorum bana bazen çok uzak davraniyor soguk davraniyor 2 gun aramiyor mesela sordugumda kafam karisik sorunlarim var vs vs bir suru bahane.Bazen yakin en son 10 gun once yuz yuze gorustuk ellerimi opup durdu ben karsisina oturdum o yanima oturdu falan baya yakindi ama beni tam anlamiyla sevmiyor galiba yada bir baskasi daha var bilemiyorum ilgisiz davraniyor.Yarin bir yerlerde oturacaz ben bu konuyu hazir yuz yize gelmisken konusmak istiyorum ama dogru cumleleri bulamiyorum kuramiyorum ne diyecem beni neden daha sık aramiyosunmu diyecem buluşma talebinde çok bulunmuyor ama iş yeri evimin yaninda hergun goruyoruz birbirimizi konusamasakta yillik izninde su anda iyice uzaklasti anlam veremiyorum ne desem de bitirsem yada bitirmesemmi yapisi bu olabilirmi cok fazla guzel sozde etmez offf kafam karisik sabredip bekleyimmi ama yarin bir konusma yapiyim ya kizlar ne diyim bi yardim edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?