Yarın Cinsiyeti Öğreniyorum

zaros

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2025
44
12
3
26
Kızlar yarın cinsiyeti öğreniyorum tahminde bulunurmusunuz ?

Eklentiler

• IMG_5584.webp
    IMG_5584.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 144
Bi görüntü senin bebeginin degil o zaman. Bi öncekinden filan kalmış olabilir. Zaten baya büyük bir bebek yani
Ciddimisin vallahi şaşırdım . Göbegımde gezdırdı okadar cıhazı en son bunda durdurdu doktor çek bunu dedi

merhaba benim bebişte de 18 haftalıkken 35 hafta yazıyordu daha sonra bilgiler güncellendi güncellenmeyince öyle çıkıyor zaten ultrason halinde karşınızda canlı canlı çıkıyor başkasının bebeği değildir yani😀

Bana kız gibi geldi Allah hayırlısını versin ultrason cihazı çok iyiymiş bu arada aşırı net😂

merhaba benim bebişte de 18 haftalıkken 35 hafta yazıyordu daha sonra bilgiler güncellendi güncellenmeyince öyle çıkıyor zaten ultrason halinde karşınızda canlı canlı çıkıyor başkasının bebeği değildir yani😀
Saol canım ya valla şoka girdim bian 😂

Bana kız gibi geldi Allah hayırlısını versin ultrason cihazı çok iyiymiş bu arada aşırı net😂
İnanırmısın okadar usg gordum su sıtede boyle netlık bende görmedim 😂 inşAllah sağlıklı bir kız bebiştir 🤗

36 haftalık bebek ekrana sığmıyor kızlar bir önceki hastanın bilgileri kalmış olabilir bu ultrosondaki bebek 15 haftalık yani normal bencede kız

Back
X