Ay inşAllah canımkesinlikle kız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşAllah canımkesinlikle kız
Ay inşAllah birazdan öğrenicem yazıcam buraya36 haftalık bebek ekrana sığmıyor kızlar bir önceki hastanın bilgileri kalmış olabilir bu ultrosondaki bebek 15 haftalık yani normal bencede kız
İnşAllah canım şuan 17 haftalık oldum az sonra öğrenicemama galiva gercekten 15 haftalikdoktorlar yanlis yazmis.
Hayirli saglikli evlat olsunbence de kiz
Ayyy cok heyecanliİnşAllah canım şuan 17 haftalık oldum az sonra öğrenicem![]()
Tamamm canımAyyy cok heyecanliburada da paylasmayi unutma canim
![]()
Kapattı yine kendini alttan baktı erkege benzettım kordonda olabılır alışverıs yapma dediÖğrendiniz mi bende merak ettim![]()
Yine kesinliği olmayan bi muayene oldum canım ya erkek gibi dedi kordon olbılır dedi duydunuzmu böyle bişeyAyyy cok heyecanliburada da paylasmayi unutma canim
![]()
Bence kız ya emin olamadığı için öyle demiştir erkek olunca net gösteriyor çoğu zamanYine kesinliği olmayan bi muayene oldum canım ya erkek gibi dedi kordon olbılır dedi duydunuzmu böyle bişey
Evet oyle seyler duydum ben de.Yine kesinliği olmayan bi muayene oldum canım ya erkek gibi dedi kordon olbılır dedi duydunuzmu böyle bişey
Sizin hamileligin ilk haftalarinda kese seklinnasildi? Merak ettimYine kesinliği olmayan bi muayene oldum canım ya erkek gibi dedi kordon olbılır dedi duydunuzmu böyle bişey
Ay inşAllah canımmBence kız ya emin olamadığı için öyle demiştir erkek olunca net gösteriyor çoğu zaman
Böyleydi canımSizin hamileligin ilk haftalarinda kese seklinnasildi? Merak ettim
Aslinda kese sekline gore yorumlarsak ve buradan da her kesin dedigi gibi erkege benziyorBöyleydi canım
Sağlıkla gelsin ya kesinleşsinde artıkAslinda kese sekline gore yorumlarsak ve buradan da her kesin dedigi gibi erkege benziyor
Kız olma ihtimali çok yüksek bence erkek olsa direk görürdü düşünüyorumKapattı yine kendini alttan baktı erkege benzettım kordonda olabılır alışverıs yapma dedi![]()
Aslında tahmini erkek di doktorun ama kordon olabilir dediKız olma ihtimali çok yüksek bence erkek olsa direk görürdü düşünüyorum![]()
Renkli doppler ile baktığında kordon mu değilmi anlardı kan akışı gözüküyor yaAslında tahmini erkek di doktorun ama kordon olabilir dedisağlıkla gelsin miniğim ya