Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben de yarın diyete başlamak istiyorum. şu an 58 kilodayım ve hedefim 50 kilo. benimle birlikte diyet yapmak istermisiniz çünkü tek başıma olunca bırakıyorum ve kötü hissediyorum.
canım bende başlamak istiyorum hazirana kadar vermem lazım şu yağları.71.6 kiloyum diyetisyene falan gittim 56 kilo olmam lazım berabr başlayalım destek oluruz birbirimize sen nasıl bir diyet yapacaksın
selam lacivert5,
bende takımlara girmek için mesaj yazmıştım, henüz cevaplayan olmadı,
senin durumunda benimkiyle aynı, benimde 6,5 aylık bebeğim var. Nerdeyse 15 kg fazlalığım var,
Birlikte ekip olabiliriz ne dersin ?
![]()
selam lacivert5,
bende takımlara girmek için mesaj yazmıştım, henüz cevaplayan olmadı,
senin durumunda benimkiyle aynı, benimde 6,5 aylık bebeğim var. Nerdeyse 15 kg fazlalığım var,
Birlikte ekip olabiliriz ne dersin ?
![]()
merhaba kızlar bende aranıza katılmak ıstıyorummm 7o kiloyum 10 12 kilo vermem gerekir bebek düşüyorum fazla kilom oldugu içinde kiloyu verip oyle hamile kalmak istiyorum 2 ay once bı kurtajım oldu doktor kılo vermem gerektıgını soyledı ama ben yedim de yedimmm şimdi koruma surecımınım bıtmesine 1 ay var 1 ayda 4 5 kiloda versem iyidirrrrrr
kızlar ben de yarın diyete başlamak istiyorum. şu an 58 kilodayım ve hedefim 50 kilo. benimle birlikte diyet yapmak istermisiniz çünkü tek başıma olunca bırakıyorum ve kötü hissediyorum.