yarın diyete başlayalım

ozlm94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
84
0
86
İstanbul
kızlar ben de yarın diyete başlamak istiyorum. şu an 58 kilodayım ve hedefim 50 kilo. benimle birlikte diyet yapmak istermisiniz çünkü tek başıma olunca bırakıyorum ve kötü hissediyorum.

kızlar ben de yarın diyete başlamak istiyorum. şu an 58 kilodayım ve hedefim 50 kilo. benimle birlikte diyet yapmak istermisiniz çünkü tek başıma olunca bırakıyorum ve kötü hissediyorum.

canım bende başlamak istiyorum hazirana kadar vermem lazım şu yağları.71.6 kiloyum diyetisyene falan gittim 56 kilo olmam lazım berabr başlayalım destek oluruz birbirimize sen nasıl bir diyet yapacaksın

canım bende başlamak istiyorum hazirana kadar vermem lazım şu yağları.71.6 kiloyum diyetisyene falan gittim 56 kilo olmam lazım berabr başlayalım destek oluruz birbirimize sen nasıl bir diyet yapacaksın

ben kendime göre yapcam canım kalori falan hesaplayarak sabahları da spor olarak yurüyüşe çıkcam canım hadı beraber veelim:))

Merhaba,
Siteye bugün üye oldum. 6 ay önce doğum yaptım ve fazla kilolarımı veremediğim gibi yenilerini aldım:( Zaten hamile kalmadan önce de 5 kg almıştım. Durumum çok vahim, tam 20 kilo fazlam var. Bugün diyete ve maydonoz kürüne başladım. Hep rejime başlar, iki günde vazgeçerdim. Ama bu sefer çok kararlıyım.
Şu anda 1.62 boy ve 74 kilodayım. İdeal kilom 56, ama ilk hedefim üç ayda 60-62 kiloya düşmek.
Umarım hepimiz hedeflerimize ulaşabiliriz.

ben ekmeği kesersem zayıflamam daha hızlı oluyor. ekmeği günde bir iki dilim kadar yiyeceğim bide ayran ya da yoğurdu ara öğünlerde yicem.yazın diyet yapmıştı 7-8 öğündü sık ama az yeyince 15 günde 4 kilo verdim.tabi diyet bitince hepsini geri aldım

Kimseden ses çıkmıyor. Nasıl gidiyor diyetler? Benim 3. günüm, 2 günde 1.3 kg verdim, tabii en az 1 kilosu sudur bunun. Yine de mutluyum. Internette bir sitede kalori takibi yapıyorum. Hadi katılımı artıralım da, birbirimizi teşvik edelim.

selam lacivert5,

bende takımlara girmek için mesaj yazmıştım, henüz cevaplayan olmadı,
senin durumunda benimkiyle aynı, benimde 6,5 aylık bebeğim var. Nerdeyse 15 kg fazlalığım var,

Birlikte ekip olabiliriz ne dersin ?
:34:

selam lacivert5,

senin durumunda benimkiyle aynı, benimde 6,5 aylık bebeğim var. Nerdeyse 15 kg fazlalığım var,

Günaydın Sportie. Çok memnun olurum. Böylelikle kaçamaklar yapıp diyetleri bozma olasılığımız azalır.
Her gün buraya ne yedik, içtik, ne kadar kilo verdik yazalım mı?
Nasıl bir diyet uyguluyorsun?
Bu arada bebeğini emziriyor musun?

merhaba kızlar bende aranıza katılmak ıstıyorummm 7o kiloyum 10 12 kilo vermem gerekir bebek düşüyorum fazla kilom oldugu içinde kiloyu verip oyle hamile kalmak istiyorum 2 ay once bı kurtajım oldu doktor kılo vermem gerektıgını soyledı ama ben yedim de yedimmm şimdi koruma surecımınım bıtmesine 1 ay var 1 ayda 4 5 kiloda versem iyidirrrrrr

selam lacivert5,

Takımlarla ilgili olarak ne yapmak gerektiğini bilmiyorum. Henüz okuma fırsatım olmadı.
Beni bilgilendirir misin?

merhaba kızlar bende aranıza katılmak ıstıyorummm 7o kiloyum 10 12 kilo vermem gerekir bebek düşüyorum fazla kilom oldugu içinde kiloyu verip oyle hamile kalmak istiyorum 2 ay once bı kurtajım oldu doktor kılo vermem gerektıgını soyledı ama ben yedim de yedimmm şimdi koruma surecımınım bıtmesine 1 ay var 1 ayda 4 5 kiloda versem iyidirrrrrr

hoşgeldin nrkny,
hamilelikten önce fazla kilolardan kurtulmak iyi fikir.
ben 5 kg fazlam varken hamile kalmıştım, üzerine eklenen kilolarla yaklaşık 20 kg fazlam oldu.

mehaba canım, bende 58-59 arasıyım. hedefim 50-51 olmak:) yani aynı durumdayız. bende varım :)
birbirimize destek olalım...:kkk:

Back
X