- Konu Sahibi Narinkizim
-
Merhaba arkadaslar bebisim yine acele ediyor normal randevumuz cuma idi ama bugün nst de sancı düzenli ve cok cikti halbuki ben alışmış ve normal sanıyordum bu sancıları doktorum bekleyemeyiz dedi anlayacağınız yarın bebisim kucağımda olacak dua edin arkadaslar doğumum bu arada sezeyan
merhaba arkadaslar en sonunda minik prensesime kavustum sabah 10.30 minik bir aglamayla geldi ilk kizimda kotu oldugum icin sesini duyamamistim baygindim ama megersem ne guzelmis onun sesi dikis yerim cok agriyor bunun disinda asiri bir sorunum yok
canım hayırlı olsun bebişini kokla mis gibi bizim için de... geçmiş olsun diyorum en kısa zamanda şifalar olsun inşallah...
bişey sorcam sana. demişsin ya sancılarım düzenli çıktı nstde doktor almamız gerekiyor dedi bana diye. bizim bu az az gelen sancılarımızla bebek kötü mü etkileniyor?çünkü benim de özellikle akşam vakitleri kasılmalarım var ama doğuma hazırlık kasılmaları herhalde normal diyodum. randevum haftaya. yine de önceden gidip baktırmam mı lazım?
CAnım hakkını helal et mesajini yeni gördüm benimki normal adet sancısı gibiydi zaten bir aydır bu sancılar vardı bende ama o gun İnan düzenli olup olmadigini ben anlamadım rutin kontroldu dogum oncesinde yapilan nst de düzenli olduğu anlaşıldı bu arada benim sancılarda en cok aksam vakti tuttururdu
sağol canım kasılmalarım geçti çok şükür. nstde de sancı çıkmıyor. 20hazirana kadar bekler inşallah bakalım:::)20sinde sezeryan olcam ben de...
O hicbir sey kalmamış maşallah Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almani nasip eder inşallah sezeryanda sıvı tüketimine başlayınca en az 3 litre su iç ve bir arkadasın önerdiği kompostoyu dene ben aksamdan iki sise yapıp hastaneye giderken götürmüştüm gaz konusunda cok isime yaradı o arkadastan Allah razı olsun
aminnn...tamam canım zaten suyu çok içiyorum zorluk çekmem Allahın izniyle. kompostonun tarifini alabilir miyim? ben de yapayım
aminnn...tamam canım zaten suyu çok içiyorum zorluk çekmem Allahın izniyle. kompostonun tarifini alabilir miyim? ben de yapayım
Kompostonun özel bir tarifi yok ben koyü renkli olan kayısılardan 10-15 tanesini belki daha fazlada olabilir suda iyice kaynattim kayısılar iyice ezildi sonra bunu blendirdan geçirdim şişeye koyup hastaneye götürdüm sana bir tavsiyem de var kenari kivrilan pipetlerden var ondan yaklaşık 15-20 tane al benim okadar isime yaradiki sezeryan yerin agridigi icin cok doğrulamıyorsun haliyle ben suyu ve diger tum sıvıları kayısı kayısı kompostosu da dahil hep pipetle ictim kompostoyu blendirdan geçirdiğin icin zaten pipetle rahatlıkla icebiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?