YARIN DOKTORA GİDİCEM AMA ÇOK KORKUYORUM BANA ANLATACAK POZİTİF HİKAYENİZ VAR MI?

Ruida

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
119
51
48
34
2019 da boş gebelik yaşadım keseyi gördüm ama kalp atışını göremedim. Şimdi yeniden hamileyim sat 22.08 bat:18.09 hiç kan vermedim yarın doktoruma gidicem ama yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. Bu gün biraz ağrım oldu regl olacak gibi çok korktum, akıntı geliyor koşup kanamamı diye bakıyorum. Daha önce boş gebelik yaşayıp sonrasında sağlıklı gebelik geçiren var mi ?

Bende 2019-da yasadim ayni canim.simdi yine gebelik var,cok korkuyorum aynen senin gibi.keseyi gormeye 26-si gidicez.InsaAllah saglikli olur hepimizde.Uzulme canim.Bak bir defa oldu deye,her defasinda oyle olucak deye bir sey yok.Bizim komsuda benimle ayni ayda bos gebelik yasayan biri vardi yemin ederim 2 ay once ikinci oglusunu aldi kucagina cok sukurBirinci oglu 14 yasinda.Yani bir defa bos gebelik olmussa her gebelik bos olucak deye bir sey yok.Sana yazarken aklima geldi komsum bak kendim de umitlendim birazcik

Canim birde bos gebelik yasarken lekelenme gogus hassasiyyeti,mide bulantisi falan varmiydi yoksa unuttunmu sende?Kan degerin kacdi peki

Ben bir kez boş gebelik yaşadım. Kese vardı, büyüyordu ancak içi boştu .
Tüm belirtileri de yaşıyordum. 9. Haftaya kadar beklemek istemiştim ve 8. Haftanın sonunda kürtaj oldum. Şimdi 5.5 aylık bir bebeğim var.
İnsaAllah siz de sağlıkla kucağıniza alırsınız

Allah bagislasin bebeginizi.Sizde lekelenme oldumu ve kac haftada basladi olduysa.Ve bir de gebeliyin ilk haftalarinda agriniz oldumu

Allah bagislasin bebeginizi.Sizde lekelenme oldumu ve kac haftada basladi olduysa.Ve bir de gebeliyin ilk haftalarinda agriniz oldumu
Amin sağolun. Hayır hiç lekelenme yaşamadım. İlk haftlarda değil ke kürtaja yakın zamanda sürekli bıçak saplanır gibi ağrılar yaşıyordum. Ama her insan da olacak diye bir şey yok.

Yukarıda okuduğum kadarıyla sizde gebesiniz, stres yapmayın. Olumsuz düşünmeyin. Anın tadını çıkarın.

İnsaAllah keseyi de görecek, kalp atışlarını da duyacaksiniz

Canim birde bos gebelik yasarken lekelenme gogus hassasiyyeti,mide bulantisi falan varmiydi yoksa unuttunmu sende?Kan degerin kacdi peki
Ben de bütün belirtiler vardı ama bebek bir tülü oluşmadı sonra zaten kanama başladı kürtaj olmak zorunda kaldım

Çok teşekkür ederim inşallah öyle olur iyi düşünmeye çalışıyorum ama bir tarafımda korku içinde

InsaAllah canim benim.bende baskalarina akil fikir veriyorumda,kendime gelince hep stress

Ben de bütün belirtiler vardı ama bebek bir tülü oluşmadı sonra zaten kanama başladı kürtaj olmak zorunda kaldım
Bende hic bir belirti yoktu,simdide yok.sadece goguslerim arada sisiyor,sonra cekiliyir

Çok teşekkür ederim inşallah öyle olur iyi düşünmeye çalışıyorum ama bir tarafımda korku içinde
Çok iyi anlıyorum. Ben bebeğimi kucağıma alincaya dek hep diken üstündeydim. Sürekli acaba kanamam oldu mu diye kontrol ettim. Şimdi diyorum ki hep boşunaymis

Naptin canim sen keseyi gordunmu

İlk gebeliğim boş gebelik nedeniyle 10. Hafta da sonlandırıldı. Tekrar hamile kaldığım da bende çok korkmuştum. Ama şükür şimdi 2 çocuğum var
O zaman doktorum eğer gebelik sağlıksız bir gebelik olacaksa vücut bebeği oluşturmayabiliyor demişti.hatta düşük yapanların bir kısmı boş gebelikten yapıyor ama boş gebelik henüz belli olmadığı için bebek düşürdüklerini sanıyorlar demişti

Çok teşekkür ederim ben bu gittiğimde keseyi gördüm 4+5 dedi doktorum sürekli dua ediyorum biraz göğüs hassasiyetim azaldı bir de öyle çok belirtim de yok açıkçası yine çok korkuyorum. İnşallah bu sefer kalp atışını duyarım.

Belirtiler ile çok da ilgili değil boş gebelik. Ben 10. Hafta da kürtaj olana kadar mide bulantısı ,koku hassasiyeti , göğüs hassasiyeti hepsini yaşamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…