Yarın düğünüm var ama ben cok mutsuzum
Aylardır plan yapıyorum yarın düğünüm var, ama yarın hava yagmurlu, tek hayaim dış mekan fotograf cekimiydi
yazı bekleyemedim çünkü şehir dışındayım,ayrıydık, havalar guzelleşti ama bu haftasonu sansıma soguk ve yagmurlu
(( ayrılıga daha dayanamıyordum bekleyemedim şimdide en guzelgunum yagmurlu,çamur içindemi kalacagım o guzelim gelinlikle
napacagım ben
studyo çekimi istemiyordum hiç istemiyordum, nerede çekilebilirim kapalı olarak bilmiyorum
((( nolur bi fikir verin
((
ben düğünümüzü gecen yaz istemiştim
( nişanlım hep oyaladı benide, megerse sözleşmede ocak teslim yazıyomuş, en kötüsüne imza atmış yani, ama inşaat firması gecikti,sözde gecen yaz teslim edeceklerdi, benim yazın en son ise ekim ayında evlenmek istedigimi biliyordu, bu sebeplerden hep kavga ettik,şimdi ev bitti ama teslim almadı daha, tabaklarım çanaklarım hep bi odada bekliyo , ev bitmedigi için eşyalarımızıda gec sipariş verdik, daha bugun yatak odası gelecek, koltuk yemek odası geldi ama, şantiyeden elektrik vercekler,dogalgazı kendi imkanlarımızla açtırdık, şantiye elektriği oldugu için kombi bozuldu, kartı yandı, voltaj düşük, beyaz eşyalarda bozulabilir die, nişanlımın babası giti bi sürü para verip voltajı sabit tutan bişey aldı çok şükür ama nolacak bilmiyorum
( binada kimse yok, heşey üst üste geldi
( haftaya elektrik gelecek diyolar ama yalan sölüyolar, gecenhaftada gelcek demişlerdi ondan önceki haftada
balayına gideceğiz 4 günlüğüne ama sonra dönüşte orda gündüz akşama kadar tek basıma sitede nasıl kalıcam ben
( ailemin yanına dönerim, sitede hayat başlayana kadar diyorum ama bu nasıl bişey, çok kötü, herşey cok kötü oldu, nikh gunumuzu almıştık, bitecek ocak ayına demişlerdi en son, ama etmediler,ev stresi beni çok üzdü
herşey üst üste geldi
( bi gün kaldı nişalımlada kavgalıyım, şu an nişanlımlardayız annemle babamla.
ben cok mutsuzum
((((((
Aylardır plan yapıyorum yarın düğünüm var, ama yarın hava yagmurlu, tek hayaim dış mekan fotograf cekimiydi

ben düğünümüzü gecen yaz istemiştim

herşey üst üste geldi

ben cok mutsuzum

Son düzenleme: