yarın histereskopi yaptırıcam arkadaşlar..

ezine77

Rabbime çok şükür..
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
2.073
29
358
mrb arkadaşlar yarın saat 08:00 itibari ile histereskopi yaptırıcam.2. tüp bebek öncesinde bütün tetkikler yapılsın istiyorum.dr um da bişey beklemiyo ama yine de genetik bağışıklama pıhtılaşma vs tüm tetkikler yapıldı ama bişey bulunamadı.bu da eksik kalmasın bu kadar araştırmışken diye yaptırmaya karar verdim.benim için dua edin hayırlısı olsun.biraz korkuyorum açıkçası.Allahım umarım bugünlerimizi unutturacak mutluluklar ve bebeklerimiz en kısa zamanda bize gelir...ve isteyen ,umut etmeye devam eden herkese....

çok kolay canım sakın endışe etme............inş temız çıkar ..herşey yolunda gıder...........

çok kolay canım sakın endışe etme............inş temız çıkar ..herşey yolunda gıder...........

el-muallimcim zaten senin sayende yaptırıyorum bunu...bana bi forumda niye yaptırmıyosun?ne kaybediceksin dedin vee ben de düşündüm ki sonradan keşke bu kalmıştı bunu da yaptırsaydım demiyeyim bu kadar çok tetkik yaptırmışken dedim ve karar verdim.inşallah hayırlısı olur canım.anestezi ile yapıcaklar ama biraz korkuyorum yine de..

canım ınş .....bazen bızım bılemedıklerımız olabılıyooo her yolu denemekte fayda var doktor ne dıyosa yapalım sonra kaşkademekten ıyıdır...bende yaptırdım doktorunm tedavı esnasında yaptı...benımkı narkozsuz oldu bıraz ağrım oldu ama aşırı değıldı dayandım işin guzel yanı rahmın ıçını yum gormek çook ılgınç......ve temız çıktı benım doktorum bır yere çızık attım dedı ..oraya emruyonun yerşerşmesını ıstıyorum dedı....şu an beklemedeyım canım rabbım cumlemızı guldursun ...kımseyı elı boş komasın .....rabbım ol derse olacak inş bu guzel gunlerde dualarımızı makbul eder ...narkoz alsanda aynı yum toplama gıbı canım.....içini rahat tut ve hep dua et inş rabbım sebeplerı kaldırsın ....guzellıkler nasıp etsın herşey bız ne yaparsak yapalım onun elınde................dua ile

her testi yaptırmakta fayda var. benim gibi kürtaj sonrası tüp bebek denenirse ve bu kürtajdan sonra 3 ay ara kanamam oldu akıntım vs zor düzene girdi diye uyarılarıma karşın doktor nasıl olsa bu hastanın hamile kalmışlığı var diyerek rahim filmi çektirmezse ve rahim filmi ancak benim ısrarımla kimyasal gebelik ile sonuçlanan tüp bebek denemesinden sonra çekilirse rahimde kürtajdan kalan yapışıklık olduğu görülebilir ve herşeye sil baştan başlamak gerekebilir. alman hastanesini en iyilerden biri diye seçmiştim ama doktorumu seçememişim. şimdi benim de histeroskopi olmam gerekli. bu ay doktora karar verip ilk adette olacağım. yaş 42. önümdeki aylarım sayılı. neye üzüleyim? giden zamana mı? boşu boşuna çöpe atılan 8000 liraya mı? bütün tedaviye tekrar sil baştan başlayıp tekrar aynı sıkıntıları çekeceğime mi?
o nedenle yaş genç olsa bile arada yanlış tedavilerle geçen zamana sinirlere va maddi kayba yazık oluyor. kromozom olsun, pıhtılaşma olsun, rahim filmi veya histeroskopi yaptırıp öyle yola çıkmak gerekli. histeroskopi çok hafif bir anestezi altında yapılan fazla ağrısı sızısı olmayan bir işlemmiş. yaptırmanın hiçbir zararı yok tabii. ancak bu konuda gerçekten uzman bir doktora.

mrb arkadaşlar yarın saat 08:00 itibari ile histereskopi yaptırıcam.2. tüp bebek öncesinde bütün tetkikler yapılsın istiyorum.dr um da bişey beklemiyo ama yine de genetik bağışıklama pıhtılaşma vs tüm tetkikler yapıldı ama bişey bulunamadı.bu da eksik kalmasın bu kadar araştırmışken diye yaptırmaya karar verdim.benim için dua edin hayırlısı olsun.biraz korkuyorum açıkçası.Allahım umarım bugünlerimizi unutturacak mutluluklar ve bebeklerimiz en kısa zamanda bize gelir...ve isteyen ,umut etmeye devam eden herkese....

Şimdiden çok geç olmuş,ben de geçen temmuz ayında yaptırmıştım,temiz çıkmıştı,sonra ki ay aşılama yaptırdım ama tutmadı.bi sonra ki ay ise kendiliğimden hamile kaldım.kısmetse 15-20 gun kaldı doğuma,Allah hepinize nasip etsin inşallah,yemin ederim size hep dua edıyorum Allahım kimsenın kucağını boş bırakmasın dıye.ümidinizi kaybetmeyın.bana da tüp bebek demışlerdi ama gerek kalmaddı,kızım kendiliğinden geldi içime.Allaha dua edin bol bol.:Saruboceq:

geçmiş olsun
bende bu sefer tüp bebek tedavime başlamadan yaptırdım çok kolay anesteziye gerek yok bence
rahim içini çok rahat görebiliyorsun hatta ben bebişlerin tutunduğu kılcal damarları bile gördüm çok heyecanlanmıştım dr um söylediğinde
kuzucuklar tertemiz bir yatakta büyüyecekler

çok geçmiş olsun canım.inşallah herşey iyi gider ve güzel sonuçlar alırsın.kafanda hiçbirşeyin kalmaması için iyi olmuş canım

herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim arkadaşlar..yanımda bu kadar çok insanın olduğunu bilmek beni çok rahatlattı...bu arada acaba 1 yudum su ile tiroit ilacımı alsam zararı olur mu anestezi açısından.hafif anestezi olucak ama tamamen oruç olmalısın dedikleri için almaya çekiniyorum ama ilacımı da sabah aç karnına aynı saatte alıyodum.heralde öğlen gibiağızdan bişey almaya geçmeden alırım,bilmiyorum ne yapacağımı...
hülya35cim ben dokuz eylülde tüp bebek yaptırdığım doçente yaptırıcam histereskopiyi.emekli sandığı güvencem olduğundan para ödemiycem muhtemelen.ama belki öğretim üyei farkı alabilirler..

sabah saat sekizde hastanede olucam arkadaşlar sonucu yazarım sizlere..umarım hayırlı sonuçlarla dönerim siteye...iyi geceler hepinize....

her testi yaptırmakta fayda var. benim gibi kürtaj sonrası tüp bebek denenirse ve bu kürtajdan sonra 3 ay ara kanamam oldu akıntım vs zor düzene girdi diye uyarılarıma karşın doktor nasıl olsa bu hastanın hamile kalmışlığı var diyerek rahim filmi çektirmezse ve rahim filmi ancak benim ısrarımla kimyasal gebelik ile sonuçlanan tüp bebek denemesinden sonra çekilirse rahimde kürtajdan kalan yapışıklık olduğu görülebilir ve herşeye sil baştan başlamak gerekebilir. alman hastanesini en iyilerden biri diye seçmiştim ama doktorumu seçememişim. şimdi benim de histeroskopi olmam gerekli. bu ay doktora karar verip ilk adette olacağım. yaş 42. önümdeki aylarım sayılı. neye üzüleyim? giden zamana mı? boşu boşuna çöpe atılan 8000 liraya mı? bütün tedaviye tekrar sil baştan başlayıp tekrar aynı sıkıntıları çekeceğime mi?
o nedenle yaş genç olsa bile arada yanlış tedavilerle geçen zamana sinirlere va maddi kayba yazık oluyor. kromozom olsun, pıhtılaşma olsun, rahim filmi veya histeroskopi yaptırıp öyle yola çıkmak gerekli. histeroskopi çok hafif bir anestezi altında yapılan fazla ağrısı sızısı olmayan bir işlemmiş. yaptırmanın hiçbir zararı yok tabii. ancak bu konuda gerçekten uzman bir doktora.

DENİZBULUT sana şidddddettttle katılıyorum...Bu kadar eğitim almış insanlar ,yani dr.lar bu kadar mantıksız olamazlar, ne demek 3 düşükten sonra ,yok bilmem 5 olumsuzdan sonra bu tahlilleri yapmak....Resmen para hırsı için harcıyorlar hastaları...Geçenlerde biriyle tanıştım, kadından antepte bi prof 2 aşılama için 12.000 tl almış ve kadının kocasının maaşı 600 tl...Ve demiş ki kadına ,% 100 hamile kalırsın...Cahil birini bulunca böyle yapıyorlar demek ki...Allah korusun böyle vicdansızlardan...:oklava:

ezıne............canım kolay geçsın...........kolay geçsın ınşşşşşşşşşşşşşş

beterin beteri varmış haaaa. bir süre sonra kendi kendimizin doktoru oluyoruz zaten. olan zamana paraya ve sinirlere oluyor.

denızcım artık içine sinen bi yer bul inş..............ve başla bı an önce.................rabbım kolaylık versın

Evet canım beterin beteri var, Allah'tan cahil değiliz ve iyi ki bu site var....Bak cahillere neler yapıyorlar vicdansızlar...
Biz de yaşaya yaşaya öğreniyoruz işte, ben de birçok şeyi tedaviye başladıktan sonra öğrendim...Geçmişe üzülmenin bi faydası yok canım, ders çıkarıp ileriye bakmak lazım....Allah yardımcımız olsun...

arkadaşlar nihayet histereskopi oldum ve aranızdayım.dr um bi şey çıkmaz bunda da eh hadi yapalım madem bu kadar araştırıyosunuz vs gibi laflar ederken,tüplere yakın bi yerde polip bulunmuş ve çıkarmışlar,drumla bugün konuştum gebeliğe engel olacağını düşünmediğini ama aldıklarını söyledi.bu adam mı önemsemiyor ben mi abartıyorum nedenini bulma meselesini anlayamadım gitti..
dün yaşadıklarıma gelince arkadaşlar;saat 24 :00 ten sonra bişey yeme ve sabah 08:00 de hastanede ol dediler.saat 08:00 de hastaneye geldikten sonra tam olarak saat 15:00 e kadar drun gelip beni histereskopiye almasını bekledim aç susuz vaziyette ve hiç bir bilgi, verilmeden...hazırlık için içeriye aldıktan sonrada 1 saat kadar bekleyince migrenim tuttu,mideme vurdu kusmaya başladım ve maalesef kimse oralı bile olmadı.tlf umu istetip(ağlaya ağlaya)eşimle konuştum,eğer bana bırak gel deseydi hemen gelecektim herşeyi bırakıp,ama bu işlem için şehir dışından gelip 1 haftadır arkadaşımda süründüğümüzden mecburen ayrılamadık,daha sonrasında ise operasyon sonrası hastanede 1 saat kadar yatırılıp hemen taburcu edildim ve narkozun etkisini atamamış olmamdan olsa gerek 5 saatlik yolculuğumuz boyunca safra kusarak neredeyse yarı baygın olarak eve kendimi zor attım.histereskopi benim için genel olarak son derece ağrısız ve rahat bir işlem olarak geçmesine rağmen,(kendimde ebe olmuş olmama rağmen üzülerek söylüyorum) hastanedeki bu plansız ,rötarlı ve sorununuzu iletebileceğiniz muhatap bile bulamadığınız ,çalışma sistemi bana hayatımın en zorlu ve sıkıntılı günlerinden birini yaşattı . bir kere daha özel hastanede yaptırsam tüp bebek tutmamış olsa ve paramızdan da olmuş olsak bile,en azından insan muamelesi görürdüm diye düşündüm.ki bence üniversite hastaneleri içinde bulabileceğim en iyi hastane ve dr da buydu,ama başıma gelenlerre bakın...işte böyle arkadaşlar herşeye rağmen histereskopi yaptırdığıma pişman değilim.dr ne kadar gebeliğe engel olmazdı dese de polipi aldırmış olmam iyiydi.bu sefer inşallah tutacak ve nickimin altına da yazdığım gibi en az ikiz olucak ya,bebişlerimin büyüyeceği yerde polipin falan ne işi var de mi yani?o rahimin içi bebişlerime lazım benim...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım ya.............neyse geçmış ols...........ama gerçekten ılgısızlık cok sınır bozucu..............ne bu ya neden şıkayet etmedın kı................olsun polıp yınede onemlı almışlar guzel..........inş beb,işin oraya bı guzel oturur.................

canım gelmiş geçmiş olsun. sonucun iyi çıkması sevindirici. üniversite hastalerinin bu durumda olması gerçekten çok kötü. ben de acaba histeroskopiyi çapada bir hocaya mı yaptırsam randevu alayım bulunsun diye uğraşıyordum 2 gündür ama henüz doğru telefonu bağlayıp açan olmadı. neyse vazgeçtim zaten.

canım ya.............neyse geçmış ols...........ama gerçekten ılgısızlık cok sınır bozucu..............ne bu ya neden şıkayet etmedın kı................olsun polıp yınede onemlı almışlar guzel..........inş beb,işin oraya bı guzel oturur.................
evet canım sağol güzel dileklerin için..umarım bu yılbebeksiz geçen son yılımız olur..ne dersin?
canım gelmiş geçmiş olsun. sonucun iyi çıkması sevindirici. üniversite hastalerinin bu durumda olması gerçekten çok kötü. ben de acaba histeroskopiyi çapada bir hocaya mı yaptırsam randevu alayım bulunsun diye uğraşıyordum 2 gündür ama henüz doğru telefonu bağlayıp açan olmadı. neyse vazgeçtim zaten.

aman aman deniz bulut,dedim ya bence bulabileceğim üniversite hastanesindeki en iyi şartlar buydu.özel hastaneler içinde çok iyi ve işinin ehli çalışanlar var diyemiyorum.bu konuda kimseyi de yanıltmak istemiyorum.onlar da hastayı müşteri gözüyle görüyorlar ,özellikle bazı özel hastaneler hastaneden ziyade ticarethaneye dönmüş durumda.ha bu arada iyi ve özverili çalışan hastaneler ve çalışanlar da yok mu?elbette var.(çünkü ben kendi adıma böyle çalışmaya gayret ediyorum.)bu durumda Allah hepimizi ,Allah korkusu olan insanlarla karşılaştırsın demekten başka bi şey de gelmiyor elimizden heralde..:uhm:

Back
X