Yarın İlk iş günüm yardım edin :(

raperon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
208
17
118
35
Diğer
Arkadaşlar yarın ilk iş günüm. yani iki günlük deneme süresine tabi tutacaklar alınırsam lojistik operasyon sorumlusu olarak yetiştirecekler.Çok heyecanlıyım sizce ne yapmam nasıl davranmam gerekiyor daha önceki işimde 6 ay çalııştım ayrılmak zorunda kaldım.Hala dahada gidip görüşürüm onlarla satış yapamadığım için işten çıkarılmıştım ama bu başlayabilirsem çok farklı bi alan çok korkuyorum insanlara zor alışıyorum çünkü hep beni ezerler korkusu var çünkü daha önce bunu yaşadım.Kimse benimle ilgilenmemişti ve kendimi özgüvensiz ve ezik hisssetmeme sebep oldu.Normaldede çok yıırtık ve konuşkan bi insanımdır ama vakit geçirdikçe alışıyorum işte beni herkes ilk gördüğünde itici ve soğuk bulur ama sonradan çok sevdiklerini söylüyorlar.Biraz uzun ve dağınık oldu ama çok heyecanlıyım affedin sizce nasıl davranmalıyım neler yapabilirim yarın yardımcı olurmusunuz bana

Pazarlama gibi değil, senin alanın çok daha kolay.

Kimseyi fazla gözünde büyütme, çekingen durma. Merhabalaş, günaydınlaş işini öğrenmeye koyul.

2 gün denemek için çok az değil mi yalnız? Hevesli ol, öğren ne yapacağını.

Gulumse
İs hayatinda guleryuzlu olmak buyuk olcude yardimci olur

aahh ahh bi gün bende böyle bi konu açabilecek miyim acaba. i lk iş günüm kızlar yardım edin diye. neyse.. canım kendin gibi ol taklit yapma. güler yüzlü ol insanlara karsı yardım sever ol. işe hevesli olduunu göster. istekli gibi dur. inşallah devamı gelir.

Gerçekçi olalım. İlk gün elinizi kolunuzu nereye koyacağınızı bilemezsiniz. İlk bir hafta zor geçebilir. Bir hafta sonra her şey rayına girer.

Herkesle belli bir mesafede olun. En önemlisi ben bu iş için yaratıldım, eğitimini aldığım taktirde üzerinden gelemeyeceğim iş yoktur imajı sergileyin.

Tereddüt içerisinde olursanız ve bu fark edilip dile getirilirse de, işe hakim olmayı çok istiyorum o zaman kendimi daha rahat hissedeceğim diyebilirsiniz.

Kolay gelsin.

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyorummm ama dediğim gibi içimde nasıl bir heyecan var anlatamam.Diğerleri gibi hüsranla sonuçlanacak diye belkide ön yargılıyım.O toplum içinde ilgilenilmeme ve kendini ezik işe yaramaz hissetme çok berbat bi durum doğal olarak herkes işiyle ilgileniyor ve sen orda bi başınasın bi laf atsan abzürt olabiliyor bişe sorsan belki onun için çok basit ve saçma bi soru seni küçümseyecek yahu saf kız bunumu soruyosun diye aslında pasif değilsin belki ama seni atak göremeyecekler o iki gün deneme yüzüden.İki gün denemede başka adaylarıda deneyecekleri için kısa hani program öğrenebiliyormusun aktifmisin falan diye bakıcaklar

Bugun iste 3. gunum bende ayni sizin gibiydim soguk gorunurum falan hatta mudur ilk gun uyardi cekingen olma kendine guven diye bugun tekrar cagirdi yanina sana kasiyerlik vermicektik ama sen gozumuze girdin diye dusun yani 3. gunumde kendine guven inan hepsi bunda bitiyor

Tatlım hayırlısı olsun seninde hakkında suan ole oturuyorum boş hissediyorum ogrenemeyecek gibi çok karışık geliyor bilmediğim için acaba altından kalkabilirmiyim diyorum sonra onlar yapiyor ya benden ne farkı var bende yaparım diye celisiyorum bi ara beynim resetlendi ben neden burdayım bunlar kim ne ara geldim buraya neyapiyorum burda falan oldum ama hersey kader kaderde burda ekmek yemek varsa olur sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…