yarın ilk lazerime gidiyorum korkuyoruummm

penumbrasal

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
13
Puanlar
8
yarın ilk lazerime gidiyorum fda onaylı üç başlıklı titanium lazer dedi güzellik uzmanı iyi bir güzellik salonunda başlıycam kol bacak göbek genital bölge koltuk altı.. ama korkuyorum canım acır diye.. ne kadar sürecek acaba ve çok canım acır mı panik atağım tutuyor jkkjkjkkj

Bir buçuk saat sürüyor bana da orjinal dediler ama orjinal olduğunu düşünmüyorum

Bütün vücudunuza mı lazer yaptıracaksınız

ben de çok korkuyordum. hatta kapısından dönüyordum zorla içeri aldılar ama o ilk seanstan sonra salıyorsunuz. acımıyor diyemem, acıyor ama zamanla hafifliyor acısı bende alexandrite cihazını kullanmışlardı. güzellik merkezinde değil, klinikte gitmiştim. 3 yıl oldu bırakalı, hamilelikte çok seyrek yine çıktı ama rahatsız etmiyor yani toplasan tüm vücutta 50 kıl yoktur

fda sitesinden sorgulayabilirsin fda için kod vermeleri gerekiyor sana eğer yok felan derse bil ki orijinal değil Ben de başlarda çok korkuyordum ancak sonradan alıştım. Seninki hangisi bilmem ama ben falcon lazere gittim buz başlıgı ve etkisi çok kaliteliydi

Bende aynı lazere gidiyorum 6 Seans gittim genitalde hala aynı yoğunlukta çıkıyorlar ama çok ince sanki yüz tüyü gibi bu normal mi sizinki de iyice inceledikten sonra mı çıkmamaya başladı daha 4 seansım var umarım işe yarar

evet önce çok inceldi sonra tamamen gittiler. dediğim gibi hamilelikte çok çok seyrek yine çıktı ama ince kıllar yine kalınlaşma olmadı

Çok sevindim sadece baya inceldiği için böyle mi kalır acaba diye düşünüyordum ama daha etki etmesi için zamana ihtiyacım var demek ki
evet önce çok inceldi sonra tamamen gittiler. dediğim gibi hamilelikte çok çok seyrek yine çıktı ama ince kıllar yine kalınlaşma olmadı

orjinalse korkma ama değilse bi vemcain al derim

`