• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın iş görüşmem var ve çok heyecanlıyım :(

yedekpilotkalemi

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
8
2
6
Muğla
Herkese merhaba.. Başlıkta da belirttiğim gibi yarın bir iş görüşmem var ve ben aşırı heyecan yapmış durumdayım. Tabii ki bu sadece benim başıma gelmiyor bu yüzden bu konuda tecrübesi olanlardan tavsiyeler bekliyorum :53:

Tıbbi sekreterlik sertifikam var ve bir diş hekiminin yanında sekreter olarak işe başlamak için görüşmeye gideceğim. Bir tanıdığın aracılığıyla gidiyorum, %90 kabul edilecek gibiyim. Ama bu işte hiçbir tecrübem yok ve birkaç günde işi bırakır kaçarım diye korkuyorum. 21 yaşındayım, insanlarla ilişkilerim gayet iyi. Ciddi bir duruşum ve üslubum var ancak bazı durumlarda aşırı heyecan yapıyorum ve her şeyi gözümde büyütüyorum. Yine öyle oldu :26:

Daha önce doktor asistanı ya da sekreteri olarak çalışanlar ya da bu iş hakkında bilgi sahibi olanlar orada ne iş yapacağımı ve nelerle karşılaşabileceğimi anlatırsa sevinirim. :44:

Sorularin varsa not et,ve not al konusma esnasinda,sakin olmaya calis,sonucta karsindakide insan sadece ve heyecanli olabilecegini biliyordut :)
Bol sans dilerim...
Soucu bildir lütfennn ;)

Kendin gibi ol fazlasi olmaya calisma en onemlisi tecruben olmasa bile bilgi ve ogrenmeye acik oldugunu isi cabuk kavrayabilecegini dile getir.Hadi bakalimmm aslan parcasi :)

Ben 20 yildir dis asistaniyim.siz tanidik vasitasiyla gidicekseniz fazla heycana gerek yok.sonucta asistanlik yapnayacaksiniz.randevu takip.hasta iliskileri falan olur

Hasta kabul ve karşılama, randevu verme, randevuları takip etme, telefonlara ve doktora gelen maillere bakıp cevap yazma, gelen giden insanları organize etme, ve çay kahve servisi işleri en çok yapacağın şeyler.
Bizzat arkadaşımdan aktardım. :)
Tanıdık vasıtasıysa heyecan yapma boşuna, zaten doktorun karşısında kendine güvenen görünmen gerekir. :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X