Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ptesi başlayacağım benArkadaslar boy 1.65 kilo 83 yarin isvec diyetine baslayacagim kimler var benimle haydi birlikte
Bnde bu sefer diyet icin p.tesi beklemeyim dedim basladim gttiPtesi başlayacağım ben
Ben iki kez denedim. Bana ağır gelmiyor, kişiden kişiye değişir tabi. İlkinde çok abartmadan yedim ama dikkat ettim de diyemem. Almadım, aksine 300 gr da verdim ikincisinde misafirlerim geldi. Yemenin dibine vurdum, abartmak kelimesi yanında halt etmis. Ona rağmen verdiklerimin üzerine +100 aldım. Yani o yemeye göre bence yine de iyi. Ama tavsiye yönünde bir şey diyemem. Bana iyi gelen size iyi gelmeyebilir. Ben öncesinde düşük karbonhidrat diyeti yapiyordum, o yüzden vücut alışkın. Zor gelmedi.Önermeyeceğim bir diyet.çok ağır ve verilen her kilo bıraktıktan sonra fazlasıyla alınıyor.tanıdığım biri denemişti..
Ben şok diyetleri tavsiye etmiyorum işin aslı.vücudu hiçbir gıdadan yoksun bırakmamak ve aç kalmamak lazım.aksi taktirde vücut kendini kıtlığa programlıyor ve her yenileni yağ olarak depoluyor..ben de 70 kiloydum.şimdi 50 kiloyum.4 ayda vermiştim..Ben iki kez denedim. Bana ağır gelmiyor, kişiden kişiye değişir tabi. İlkinde çok abartmadan yedim ama dikkat ettim de diyemem. Almadım, aksine 300 gr da verdim ikincisinde misafirlerim geldi. Yemenin dibine vurdum, abartmak kelimesi yanında halt etmis. Ona rağmen verdiklerimin üzerine +100 aldım. Yani o yemeye göre bence yine de iyi. Ama tavsiye yönünde bir şey diyemem. Bana iyi gelen size iyi gelmeyebilir. Ben öncesinde düşük karbonhidrat diyeti yapiyordum, o yüzden vücut alışkın. Zor gelmedi.
Isvec banada agr gelmiyor sanki vucudum dinleniyomus gibi hissediyorum .birde suz nasil verdiniz kilolari anlatrmisiniz rica etsem ☺Önermeyeceğim bir diyet.çok ağır ve verilen her kilo bıraktıktan sonra fazlasıyla alınıyor.tanıdığım biri denemişti..
Ben kalori hesabı yaparak yedim ve fırsat buldukça spor yaptım..yani aldığım kalori yaktığım kaloriyi hiç geçmedi..hatta altındaydı..samsung health indirin. Takip edebilirsiniz..şok diyetleri hiçbir zaman uygulamadım.öğünletimi değiştirme şansı yoksa eğer ben de küçültme yoluna gittim.Isvec banada agr gelmiyor sanki vucudum dinleniyomus gibi hissediyorum .birde suz nasil verdiniz kilolari anlatrmisiniz rica etsem ☺
Anladim ama kalori saymk bana uygun gelmio sanki yanlis hesapliyorum gibiBen kalori hesabı yaparak yedim ve fırsat buldukça spor yaptım..yani aldığım kalori yaktığım kaloriyi hiç geçmedi..hatta altındaydı..samsung health indirin. Takip edebilirsiniz..şok diyetleri hiçbir zaman uygulamadım.öğünletimi değiştirme şansı yoksa eğer ben de küçültme yoluna gittim.
Pazartesi basliycktiniz fikriniz degsmediyse birlikte devm edelimmi ( 20 lik dis operasyonu nedeni ile bnimde p.tesiye kldi )Ptesi başlayacağım ben
Geçmiş olsun. Evet yarın başlayacağım ama beş günlük yapmayı düşünüyorum. Ctesi pazar ara vermeden dinlenip haftaya ptesi yine beş günlük yaparım.Pazartesi basliycktiniz fikriniz degsmediyse birlikte devm edelimmi ( 20 lik dis operasyonu nedeni ile bnimde p.tesiye kldi )
Bende samsung health uygulaması var.telefonun kendi uygulaması ama başka telefonlara da indirilebiliyor.orda profil bilgilerimi giriyorsun.kilo hedefini belirtiyorsın.kilo kontrolünü seçiyorsun ve o senin alman vermen gereken kaloriyi hesaplıyor. Yefiğin yiyeceği giriyosun herşeyin kalorisini hesaplıyor.etkinlik yaparken süre tutuyor ve o sürede yakılan kaloriyi de hesaplıyor.şiddetle tavsiye ederim.Anladim ama kalori saymk bana uygun gelmio sanki yanlis hesapliyorum gibi
Bende samsung health uygulaması var.telefonun kendi uygulaması ama başka telefonlara da indirilebiliyor.orda profil bilgilerimi giriyorsun.kilo hedefini belirtiyorsın.kilo kontrolünü seçiyorsun ve o senin alman vermen gereken kaloriyi hesaplıyor. Yefiğin yiyeceği giriyosun herşeyin kalorisini hesaplıyor.etkinlik yaparken süre tutuyor ve o sürede yakılan kaloriyi de hesaplıyor.şiddetle tavsiye ederim.[/QUOTE
Cok tesekkrler deneyecegim muhakkak