kıslar ben 22 yaşındayım tüp bebekle hamile kaldım
5 artı 4 gittiğimde yolk kesesi alan gözüktü karından bakılmıştı kalp atışları içinde 7.hafatda çağırdı yani yarın dua edin bana ne olur.. inşallah kalp atışlarını duyarım birde 6 haftadan beri midem bulanıyor.. İnşalalh bebeğim canlıdır Allahım zor buldum kaybetmek istemiyorum
canım sen üzme kendini stres yapma çok zor beklemek biliyorum ama bol bol dua et.inşaallah bebeğinin pıt pıt eden kalbini görürde sevinçli haberlerini bizede verirsin.rabbim yanınızda olsun.
Canım inşallah Allah hayırlısı ile bebişinin kalp atışlarını duymayı nasip etsin. Bende 7+5 hamileyim, dün gittim bebişimin kalp atışlarını dinlemeye. ınanılır gibi birşey değil, inan resmen ağladım yataktan kalkınca.
Kendi küçücük ama kalbini bile görebiliyosun. Allah bu mucizeyi sana da yaşamayı nasip etsin.
canım tüm dualrım seninle.inşallah önce kalp atışını duyarsın sonrada sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder allahım.sıkma kendini.allahım hayırlısını versin inşallah.
ınşallah bebeğinin kalp atışlarını duyar, mutlu olursun.Mevlam senin gibi heyecanla bekleyenlerin yardımcısı olur. Hayırlı bir hamilelik geçirmeni dileri.