yarın keseyi görmeye gitceem....

Rananurrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2008
7
0
86
Kahramanmaraş
meraba ben 31 aralıkta hamile olduğumu öğrendim,yarında keseyi görmeye gitcez inş..ama bende hamile oolduğuma dair hiç bi belirti yok yani hissetmiyorum hiç bişi,olmadığına dairde bişi yok aslında.çok korkuyorum.aklımda hep acaba..... var,bugüne kadar hep olumlu düşündüm çok dua ettim neyse hayırlısı,ama olmazsa benden çok eşim üzülür herhalde

meraba ben 31 aralıkta hamile olduğumu öğrendim,yarında keseyi görmeye gitcez inş..ama bende hamile oolduğuma dair hiç bi belirti yok yani hissetmiyorum hiç bişi,olmadığına dairde bişi yok aslında.çok korkuyorum.aklımda hep acaba..... var,bugüne kadar hep olumlu düşündüm çok dua ettim neyse hayırlısı,ama olmazsa benden çok eşim üzülür herhalde

canım zaten hemen belirti olmazmışki benimde şuanda regliden tam 6 günüm geçti eğer hamileysem bende pek bir şey hissetmiyorum ama değilsemde hayırlısı dr bekle dedi.o kadar hamile arkadaşlarımız var 6 haftalarına gelmiş daha yeni yeni belirti başlıyor diyorlar acele etme

inşallah hayırlı ve mutlu haberlerle gelisin buraya canım ...

bugün gördüm bebeğimi daha çok küçük ama var ve benimle,ultrason fotoğrafına bakıp duruyorum şimdi,güzel bişi olcak gibi :) :) :) darısı tüüüüüm isteyenlerin başına inş.

bugün gördüm bebeğimi daha çok küçük ama var ve benimle,ultrason fotoğrafına bakıp duruyorum şimdi,güzel bişi olcak gibi :) :) :) darısı tüüüüüm isteyenlerin başına inş.

:nazar::nazar::nazar:hayırlı olsun allah ım kucağına almayı doya doya koklamayı nasip etsin tabiki çok güzel olacak o dünyanın en güzel bebişi annesinin bir tanesi olacak ve inşallah hayırlı bir evlat olacak değilmiiiiiii darısı başımıza:teytey::dance::dance::dance::teytey:

Back
X