Yarın kesin herkes üstüme gelecek...

havuc_rendesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
62
0
26

Selam arkadaşlar buraya çok konu açıyorum son günlerde ama napıyım biri bitince diğeri başlıyo sorunların...

Kısaca anlatmaya çalışıyım, ben 16 yasındayım, bugun ingilizce dersinin sonlarında doğru bir kız arkadaş sınıfta durup dururken çığlık attı. :s e tabi öğretmen de sinirlendi başladı konuşmaya, daha sonra "havuc_rendesi memnun musun bu sınıftan" dedi. Ben de şaşırdım 30 kişinin arasından neden ben diye ama ben de iyi bir öğrenci sayılırım hatta gayet iyiyim. Dersi derste dinlerim, gürültü yapmam vs. Ama sınıfı görseniz orman çiftliği gibi her kafadan bir ses... Ben de haliyle "memnun değilim" dedim.. Sonra hoca da "bu sınıfta havuc_rendesi'ne cidden üzülüyorum o kadar iyi bir öğrenci ki bu sınıfta harcanıyor, oturmasıyla kalkmasıyla hanımefendi" falan övmeye başladı ama ben nasıl utandım etrafımdakiler de özellikle de kız öğrenciler bana nasıl sinirli bakmaya başladılar :S Sanki ben söyledim hocaya beni örnek gösterin diye...

Sınıfta yine bi kız var hocalara karşı iyidir ama özünde tam bir cadı. Bana öldürecek gibi baktı o kızla ben iyi anlaşırım ama bugun bana küsmüştü, hanımefendinin ayağı ağrıyormuş, kantinden ona meyve suyu alcakmışım, arkadaşlık böyle günler içinmiş. Ben de almadım arkadaşlık milletin köleliğini yapmak değildir dedim. O da meyve suyu almadım diye küstü bana. Kızdaki lükse bakar mısınız? Şimdi yine öğretmen onu övmedi diye bana kızmış olacak ki yarın üstüme üstüme gelecek :/ Servise birlikte gidelim mi dedim aldırmadan çıktı gitti sınıftan bir de :/ (genelde hocalar onu över ama ben hiç kıskanmadım bugüne kadar) Sadece o değil büyük ihtimalle bütün sınıf üstüme gelecek. Kızlar sizce öğretmenin bu konuda beni örnek göstermesinde benim suçum ne de bana herkes o şekilde baktı, kaş göz işareti yaptı allah aşkına?

İçimi dökmek dertleşmek için açtım konuyu okuyan herkese teşekkürler inşallah anlatabilmişimdir biraz uzun oldu ama. sizce yarın nasıl bir tavır sergilemeliyim?

Burada sana arkadaş tavsiyesi değil daha çok abla tavsiyesi gelir. Senin sorunlarına daha yakın meseleleri olan başka forumlar var gençkızlar falan.

Abla tavsiyesi: bunlara takılma.

2-3 sene önce benimde başıma gelirdi şuanda üniversitedeym. abla sayılmam yani =) takma sen al eline bi kitap tak kulaklığını keyfine bak =) lise son a gelince beraber gülersiniz bu davranışlarınıza =)

salak degiller ya canım
ögretmene senmi örnek göster beni dedin

empati kurmayı bilmiyorlar =) ama haklısınız salak değillerse böyle bir şey için bana kin tutmazlar.. :)

2-3 sene önce benimde başıma gelirdi şuanda üniversitedeym. abla sayılmam yani =) takma sen al eline bi kitap tak kulaklığını keyfine bak =) lise son a gelince beraber gülersiniz bu davranışlarınıza =)

umarım öyle olur :)

teşekkürler arkadaşlar önerileriniz için =)​

Birsey olmaz. Takma. Buyuyunce gecer, ne diyim bilemedim. Sorun degil bunlar. Bu tur sorunlara yasitlarinla cozum bulursun bence.

Ayrica arkadasin sana kizmakta hakli, gercekten de arkadaslik boyle gunlerde belli oluyor. Demek ki kizin ayagi kantine gidecek kadar iyi degildi. Iyi bir arkadas iner alirdi kizin ihtiyacini diye dusunuyorum.

o zamanki halini görseydiniz böyle der miydiniz acaba:) ama neyse konu o değil zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…