Yarın kürtaj olucam çok korkuyorum :(

BenRabia

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2015
19
9
6
30
Bu ikinci olucak kürtajım 8 ay önce de karnımda öldü bebeğim yine kürtaj oldun. Ve yarında kürtaj olucam. Aslında bebeğim 11 haftalık ama geç döllenme olduğundan dolayı 8 haftalık hesapladı doktorum. 6 haftalıktan kalp atışını duyduk ve bebek 6 haftalıktan sonra kalbi durdu ve büyümedi gelişimi 6 haftalık kaldı. Kürtaj yaşadım evet ama çok korkuyorum yine bayılıp uyanmamak var çok korkuyorum herkesten dua bekliyorum lütfen :'(

Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah.Zor bir durum inşallah teaz zamanda tekrar hayırlı haber alırsın da acısını unutursun

Şuan Allaha şükür çok iyiyim. Psikolojik olarak da iyiyim çünkü kendi isteğimle girmedim o kürtaja Allahım verdi Allahım aldı amenna :) sadece bebeğim küçük olmasına rağmen ben hamileliğimde çok konusurdum onunla. Yemek yedikten sonra doydun mu annecim falan derdim çabuk alışmıştım ona üzgünüm o küçük ellerle tanışamadığım için üzgünüm. Fiziksel olarak rahimde oluşan yaralardan dolayı iyileşene kadar hafif kanamalar devam edicek heralde ağrım da Allaha şükür. Sorduğun için teşekkür ederim canım.

Sağlığın yerine gelsin bir daha anne olursun sakın üzülme kısmetinde varsa allahım verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…