- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Ah ya, çok üzüldüm çok. Böyle bir hayat çok zor, hiç çekilecek çile değil. Eşin de yapsın o zaman. Valla bıktım bu kadınların köle gibi görülmesinden.Off bi kalkamadım yerimden. Tam başlıcam bi bıkkınlık geliyo geri oturup sigara yakıyorum. Hep eşim ve annesinin manyaklik derecesinde takıntılı titizlizikleri yüzünden. İş yapmaktan soğudum, bu evden, herşeyden hasta hasta canımı dişime takıp temizlik yapıp yaranamamaktan bıktım. Evime gelen kişiler bile çok temiz olduğumu söyledikleri halde, eşimin iğne ucu kadar unutulmuş bi lekeyi saatlerce konuşmasından bıktım.. Hevesim yok.
Çok mutsuzum silkelenemiyorum.
ve tamamen saldım artık canım isterse yapıyorum istemezse yapmıyorum. Konuşsun dursun nasıl olsa konuşuyo dedim bıraktım herşeyi..
Yarın ilk kez amca kizlarim evime gelicek ve ev dandini.. Yapasım yok.. Gözümde o kadar büyüdü ki nerden baslicagimi bilmiyorum. Bu insanlar benim psikolojimi bozdu hiç istemiyorum iş yapmak.. Bi akıl verin nerden nasıl başlıcam
Akıl istiyorum sadece. Mümkünse titizlik hastalığı olup eleştiriye gelenler yazmazsa sevinirim..
Canım yarın misafir gelicek akşam 7 gibi okuldan geldim sonra çocuklar yemek vb.. Bi saat uyudum şimdi bitti temizlik..kahvaltıyla gelmiş olacakları için nasipse 5 6 gibi kalkıp milföy yapıcam .. 8 gübi gelmiş olurlar yemekleri dışardan yicez..
Görünen yerleri silip gerekirse pide ve pasta alıp halletmeye bak birde başlamassan bitmiyor..
İstersen önce duş al bi liste yap şurası burası diye yaZZ
Ben liste yapınca daha iyi hissediyorum yaptıkça işleri kenarına artı koyuyorum..
Başkası için değil kendim için yapıyorum tuhaf gelicek ama bir yeri domestos veya cifleyünce sürtünce içim rahatlıyor sanki sinirim geçiyor..
Çok titiz vb biri değilim ama lavabo vb parlarsa hoşuma gidiyor..
Bu arada istersen onlara yapıyormuş gibi değil kendin keyifleneceğin sohbet edeceğin güzel gün geçireceğin düşüncesiyle işe başlarsan herşey daha güzel gidiyor..
Eşin çok biliyorsa kendi de yapabilir canım..
Ben çocuklarım sabah kalktıklarında evi bi tık hoş görsünler diye bazen gece mutfagı temizliyorum..
Bana da kolay gelmiyor çalışıyorum öğretmenim bide bazen saçma sapan konularda veliler akşam vb de arıyor vakitli vakitsiz baxen konulardan sıkılıyorum.
Biraz yumuşak karakterli biri olunca oluyor işte 7/24 mesai gibi..
Ama şükür Allah dert verip derman aratmasın ..Val
Temizlikte ikramlıkta olur gider..
Kek vb tuzlu kurabiye vb nefisyemek tarifleri com da var..
Ben ençok mini tuzlu kurabiye çörekotlu olanından ve yumuşacık kabarmış kek tariflerini yapıyorum..
Elif atalar var orada onu takip ediyorum..
Yatmam ve erkenden kalkmam laxım..
Başlarsan biter vire bismillah de canım iş senden korksun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?