yarin nikahim var ama...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

momo25

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
1.900
2.469
333
Evet hanimlar yarin nikahim var ben sabahtan hüngür hüngür agliyorum,icimde zerre kadar huzur hissetmiyorum, zaten istenmeyen gelinim ama nikaha geleceklerdi en azindan ama az önce duydum ki nikaha da gelmiceklermis kv+kp.. o kadar yorgun kirgin ve bitmis hissediyorum ki. ne yapacagimi bile bilmiyorum artik, ailemden uzak bi sehire gelin gidiyorum,istemeye bile gelmediler insan yerine koyup seyiorum diyip icime attim,sanirim icime attigim hersey simdi kocaman bir dag gibi önümde duruyor.. ve ben mutlu degilim.

Nisanliniz ne diyor bu duruma?

Umarım boşatmazlar senı. Ve onların oldugu sehıre gelın gıdeceksen sakın derım.nışanlın nedıyor ?

Istemeye bile gelmeyen insanların oğluyla evlenmek!!!
Ooooo fazla cesaretli gördüm sizi.
Sonra adam yarın "aman anam, canım babam" dediğinde çok başını taşlara vurarsın.

korkutan bir noktada bu zaten.. sacma sapan bi cesaret sanirim

Cok iyi düsün. 1 ay destek olur, ondan sonra anasi, babasi olur.
Tek basina kalirsin oralarda.
Istenmedigin aileye girmek, cok büyük bir karar.
Oluru yok inan bana

simdi insanlar diyecek ki simdiye kadar aklin nerdeydi, inan öyle olmuyor iste,insan basina gelince anliyor..

Bak çok doğru söylemiş kızlar iki gün sonra vay anam babam olmasın o iş sonra? Et tırnaktan ayrılmaz unutma.

Gelmezlerse gelmesinler, cok da tin yaaa... Onemli olan sizin sevginiz ve birbirinize olan guveniniz. Eger sevdigin adamin seni gercekten sevdigine inaniyorsan, anneci babaci degilse, hatunu ile ailesini idare etmeyi biliyorsa ve eviniz, barkiniz, yolunuz ayriysa bitti gitti; amaaan sen o anin keyfini cikar, gelmisler gelmemisler cok dert degil; bu onlarin ayibi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X