yarin nikahim var ama...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merak eden yazip cizen degerli forum üyeleri, nikaha gittim. Allah utandirmasin, son dk vazgecebilecek cesareti malesef gösteremedim. yalniz fiili evlilik ise daha gerceklesmedi, bu nisan+resmi nikah idi. sevgiler... dügüne daha zaman var( neyi degistircek bir bilgi bu bilmiyorum da)

arkadaslar tek tek cok soru soran olmus gercekten simdi hepsini cevaplayamayacagim beni mazur görün.

gitmek istemedim ama onun isleri vs orda oldugu icin fazla da diretemedim..

Hata yapıyorsun bence ( göreceli ama bana göre öyle) bir kere onlar öyle yapıyorsa sende nişanlına baz şeyleri direteceksin, gelmiyorlarsa nikahta yok o zaman diye, o anne babayı tutup zorla getirecek, ama sen en baştan herşeyi kabul etmişsin, ne demek istemeye gelmemek yaa...

Şimdiden bu kadar yorulduysan sonrasını bir düşün birde şimdi uzaktasın yani ya iç içe olunca..

Hayat senin, yol senin, kimse de senden değerli değil kararını ona göre ver bence..

Hata yapıyorsun bence ( göreceli ama bana göre öyle) bir kere onlar öyle yapıyorsa sende nişanlına baz şeyleri direteceksin, gelmiyorlarsa nikahta yok o zaman diye, o anne babayı tutup zorla getirecek, ama sen en baştan herşeyi kabul etmişsin, ne demek istemeye gelmemek yaa...

Şimdiden bu kadar yorulduysan sonrasını bir düşün birde şimdi uzaktasın yani ya iç içe olunca..

Hayat senin, yol senin, kimse de senden değerli değil kararını ona göre ver bence..
ailesi gelmemiş onu bile diretmemişsin ve içlerine gideceksin.bir iki ay sonra düğünden sonra canım annem canım babam olacak eşin seni mi koruyacak sanıyorsun

yaa bazı şeyler zamanla da değişir bir de öyle bakmak gerek; döktürürsün bir sofra anneciğim babacığım belki de çok yanlış tanımışlardır seni, sonradan çok severler... olamaz mı ? Hepimizin imajıyla ilgili hataları var belki senin de olmuştur ona takılmışlardır. Belki daha başka birini istiyorlardır bilemem konunun tamamını da okumadım ama insan bu pıt diye kaynayıveriri kanları belki (Benim başıma çok gelmiş bir şeydir bu- özellikle de büyük meselelerde- çok şımarık görünürüm dışarıdan, hiç de öyle değilimdir millet sonra tanır beni örneğin... )

Nikah olmus simdi bunadan sonrasina bakmak lazim. Ben sizin yerinizde olsam nisanlima benim nikahima gelmeyen istemeye bile tenezzul etmeyen ailenin yakinina gidemem der ve baska sehirde ev kurmayi teklif ederdim. Hadi ben kotu gelinim ogullarininda mi hatiri yok. Daha beni ne kadar taniyorlarki nikaha gelmiyorlar gibi cumlelerle ikna etmeye calisirdim. Onlar gelmiyorsa sende onlarin sehrine gitmemek icin diret. Olmazsa ailesinin tarafini tutarsa dugun olmadigi icin bosanma degil nikah iptal davasi acilir nikah iptal edilir. Bunu soylemesi kolay doyeceksiniz ama istemeyen gelin olmak cok ama cok zor. Hemde yani baslarinda.

Bile bile lades derim ben buna umarim iki gun sonra kv kp konusu acmazsin ve umarim bi cirpida bosatmazlar..goz gore gore gidicen o sehre tek bulup ustune gelcekler ezilceksin basta he hos derken belli bi sure sonra kocana dert yancam sonra yine ayni sekil ustune gelcekler birde esin daralcak arada kalmaktan sonra ne ask ne sevgi...adamlar bu kadar istemiyosa ogullarina yar ederlermi seni huzur verirler mi sevince samanlik seyran olmuyo ve sadece onunla degil ailesiylede evleniyosun
Keske bu kadar kotu yazmasaydim ama gercekler bunlar

Neyse dugun henuz olmamis, hala bir cikis yolunuz var.

Allah utandirmasin, hayirlisini diliyorum hakkinizda. Ailesi utanir insallah hal ve tavirlarindan. Ailenize cok uzuldum, kizlarini istenmeyen bir aileye gelin veriyorlar. Bunu nasil gururlarina yedirttirdiniz, onuda anlamis degilim.
Kurt atasindan gordugunu islermis, asla unutmayin ki ailesinden ne gorduyse, ailesinden nasil terbiye aldiysa, ayni sekilde devam eder. Umarim yakinda senin ailenle iliskisi bozulmaz (sende benim annem babamla gorusmuyosun diye). Gozunuzu acik tutun bu surecte.

Ya konu sahibi anlamadığım şey senin annen baban yok mu ?
Hadi sen seviyorsun gözün görmüyor annen baban nasıl kabul ediyor böyle evliliği ??

İstemeye gelmeyen insan nikaha gelmiyor diye niye yerle bir oluyorsunuz ki? Anne babasinin tavri bastan belliymis. Sonradan 180 derece donmemisler ki..

bende istenmeyen gelindim bi sekilde bas geldim gorusmeyerek konusmayarak ama hala icimde bi korku ya huzursuz ederlerse diye gelirlerse diye benim senden tek farkim evlendigim andan itibaren onlardan cok uzakta bi yerde yasiyor olmam gerci uzaklik nekadar gecerli onuda bilmiyom sonucta tel den gene yetiyor mesafe koymaya bak ve esine cok dert yanma bunaltir onlara daha cok itersin eger nisanlindan vazgecmeyi goze alamiyosan inadina mutlu ol gul gec

Adamlar yarın birgün en ufak kavga da istemeye bile gelmedik
Kendi ayağınla geldin kendi ayağınla git demesinler !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X