Saç Rengi ve Saç Boyama yarın ombre saç boyama günü

bebeox

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
110
5
48
Ankara
selam kızlar :) daha önce ombre ile ilgili konu açmıştım okul nedeniyle saçımı boyamadım kötü olursa diye. yarın saçımı bakır ombre ile boyayacağım fotoğraflaarınıda boyadıktan sonra atarım. umarım istediğim gibi olur :KK54:yalnız birşey sorcam sizlere benim saçım oldukça az ve boyanın yarısı muhtemelen yeter sonuçta sadece uçları boyancak 1 ay sonra beğenirsem 1 ay sonra falan yeniden yapmayı düşünüyorum boyanın yarısını kullanmanın bir yolu varmı? veya tüpteki sıvı ve boya açıldıktan sonra tekrar kullanılırmı

saçımı ombre bakır ile boyadım fakat hiç renk vermedi :mad: hani biraz bile renk verse tamam diyecem ama renginde hiçbir değişiklik olmadı saçıma kimyasal sürdüğümle kaldım

koyu kahve. çok ışık olduğu zaman çok hafif belli oluyor boya ama normalde hiç yok gibi. keşke hiç kullanmasaydım diyorum şimdi

Kötü bir ombre deneyimi yaşamış biri olarak anlatıyım. Bende saçıma Loreal Ombre serisinin 1 nolu boyasından aldım. Saçıma çok dipten uygulamışım bu bir. İkincisi içine döktüğümüz toz açıcı saçlarımı yaktı fazla bekletmediğim halde. Birde yine benden kaynaklanan bir uygulama hatası olarak saçıma ara ara değil bildiğin boca etmişim. Sonuç üstler kestane alt turuncu. Mükemmel değil mi. Soluğu kuaförde aldım yanan uçları kestirmek için. Sağolsun 90 lardan kalma bi model kesti gönderdi :D İğrençti. Asla evde boyamam bir daha saçımı.

Kötü bir ombre deneyimi yaşamış biri olarak anlatıyım. Bende saçıma Loreal Ombre serisinin 1 nolu boyasından aldım. Saçıma çok dipten uygulamışım bu bir. İkincisi içine döktüğümüz toz açıcı saçlarımı yaktı fazla bekletmediğim halde. Birde yine benden kaynaklanan bir uygulama hatası olarak saçıma ara ara değil bildiğin boca etmişim. Sonuç üstler kestane alt turuncu. Mükemmel değil mi. Soluğu kuaförde aldım yanan uçları kestirmek için. Sağolsun 90 lardan kalma bi model kesti gönderdi :D İğrençti. Asla evde boyamam bir daha saçımı.

Bende dün saçlarımı loreal ombre ile boyadım bende siizn gibi biraz fazla yukardan boyamışım benim saçlar yanmadı ama dipler kahve altlar sarı iğrenç oldu bugünde kuaföre gidip tamamen boyatmak zorunda kaldım şimdide karamelimsi acayip bişey oldu hiç içime sinmedi . Saanırm baştan ombrey alıp kuaföre gitmemiz lazımdı ikimzde hata yapmışız :(
O yüzden konu sahibine önerim ombreyi alıp kuaföre gitmeli ve onlara yaptırmalısın

ombreyi almaya gerek yok kuaföre... onlar direk yapıyor zaten..

Bende dün saçlarımı loreal ombre ile boyadım bende siizn gibi biraz fazla yukardan boyamışım benim saçlar yanmadı ama dipler kahve altlar sarı iğrenç oldu bugünde kuaföre gidip tamamen boyatmak zorunda kaldım şimdide karamelimsi acayip bişey oldu hiç içime sinmedi . Saanırm baştan ombrey alıp kuaföre gitmemiz lazımdı ikimzde hata yapmışız :KK43:
O yüzden konu sahibine önerim ombreyi alıp kuaföre gitmeli ve onlara yaptırmalısın
Geçmiş olsun. Kuaföre ombre kutusuyla gitmeye gerek yok canım. Kuföre desek yapar zaten ombre boyası ayrı değil tek farkı boya yanında, açıcı tozu ve tarak olması

benimkinde açıcı yoktu o yüzden saçlarıma bi zarar vermedi sadece boya olduğu için malum kimyasal bir zarar. fakat saçımı boyamadıda boşa gitmiş gibi birşey oldu. birdaha denemem zaten açıcılı düşünmüyorum saç tellerim çok ince ve öyle birşeye maruz kalırsa keçe gibi olur veya yanar. ama anladımki boya baya sıkıntılı iş yapmadan önce çok düşünmek gerekiyor.

Back
X