yarın sabah 10da doğum yapacağım çook fazla heyecanlıyım ne olur dua edin kızlar

papatyaozge

özge
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
134
2
66
40
İstanbul
kızlar yarın sabah 10 da kısmetse sezeryanla doğum yapacağım çok farklı duygular içindeyim heyecan korku merak anlatması zor duygular....ne olur dua edin bana..bu arada aklımda bulunması için söyleyeceğiniz şeyler varmı yarın hk yapmamla ilgili falan...:18:

Rabbim bir nefeste kurtarsın. Sıcak su torbasının fazla sıcak olmamaına dikkat et narkozda olduğun için ayağını yaktığını anlmıyormşssun.Hemşireler biliyordur ama ihtimale gelmez..

bır an sankı kendım dogum yapacakmısım gibi mutluluk doldu içim senın adına cok sevındım RABBIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNSALLAH... masaya yatarken aklında tutabılırsen eger yada yaz bır kagıda ' la havle vela kuvvete illa billa aliyyül azim' dersen emin ol su gibi gecer zaman ve dualarım senınle. benım adıma sende dua edermısın bebek dusunuyorum hayırlısı ile istiyorum :)

kontrole gidiyormuşsun gibi düşün, sakın panik, stres yapma... bunlar daha sonra o güzel anları hatırlamanı zorlaştırıyor. herşeyin tadına varmaya, hep güzel şeyleri görmeye çalış.bebeğinin bedeninde olacağı son anlar olduğunu düşün, tadını çıkar. sakın korkma korkacak hiçbişey yok. ama sen bunu sonradan farkettiğinde keşke diyorsun stres yapmak yerine rahat olsaydım. allah yardımcın olsun, sağlıkla kavuş bebeğine...

hulyacım çok tşk ederim..ins ALLAHMDA SENİN GÖNLÜNE GÖRE HAYRLI OLDUĞU ZAMAN SANADA BİR BEBEK NASİB ETSİN..söylediğn duayı biliyorum okurum asla unutmam..diğer dua eden arkadaslar ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN

Sakin telaş ve panik yapma aksine için mutlulukla dolsun.. Yavruna kucağına alacağın zamanı hayal et hep. Rabim düz kurtarsın Yar ve yardımcın olsun canım

Rabbim yardım etsin...bebeği çıkartırlarken dua et ne arzun varsa söyle mutlaka kabul olurmuş bana öyle dediler unutmazsak ederiz dedim :)

Şu saatlerde belkide doğumdasın rabbim kurtarsın sağ sağlim al bebeğini kucağına...Bizede bugünleri görmek nasip olur inşallah

Allah yardımcın olsun canım inşallah sorunsuz bir şekilde doğumun gerçekleşir. şu dakikalarda dünyanın en güzel duygusunu tatmak üzeresin ne mutlu sana. Allahım o günleri bana da gösterir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…