Yarın sabah ameliyatım var,çok tırsıyorumm

Morcivert34

Dünya mavidir, tıpkı portakallar gibi..
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
720
1.519
113
Evet başlıktan da anlayacağınız üzere yarın sabah ameliyata gireceğim ama yıllardır ameliyat ameliyat diye yanıp yanıp tutuşan ben; ameliyat günü gelip çatınca bayağı bir tırsmaya, felaket senaryoları yazmaya başladım.
Daha önce ameliyat olan ve korku yaşayan oldu mu? Sizler ne hissettiniz ameliyata girmeden önce? Ay nolurr bişeyler yazınn:KK16:

Son düzenleme:
Bende de olmuştu sabaha kadar uyuyamadım sanki hiç uyanamayacakmışım gibi hissettim korkmayın sonunda çok güzel bir burnunuz olacak onu düşünün ameliyat narkoz çok rahat geçti bende eve gelinceye kadar hiç ağrım olmadı evde biraz ağrıyınca ilaç kullandım akıntı şişlik filan oldu ama çok etkilemedi beni ayakta atlattım eve geldiğim gün oğlumda oyun oynadık eğlendik

Bende de olmuştu sabaha kadar uyuyamadım sanki hiç uyanamayacakmışım gibi hissettim korkmayın sonunda çok güzel bir burnunuz olacak onu düşünün ameliyat narkoz çok rahat geçti bende eve gelinceye kadar hiç ağrım olmadı evde biraz ağrıyınca ilaç kullandım akıntı şişlik filan oldu ama çok etkilemedi beni ayakta atlattım eve geldiğim gün oğlumda oyun oynadık eğlendik

Ya var ya burnumun nasıl olacağı ikinci planda artık. Narkoz,anestezi filan acaip tırsaklık çöktü içime. Birsürü şeyler üretiyorum içimden, kafamda deli senaryolar:110:

Anlamadım gerçekten de bitti gitti ameliyat. Şimdi şişliklerle uğraşıyorum,elimde ayna saat başı kendime bakıyorum. Ve gittikçe şişiyorum :KK43:
Geçmiş olsun bende sizin gibiydim,
İniyor geçiyor şişlikler Allahın izniyle,
Benim 5.günüm sararmaya başladım :)

Geçmiş olsun bende sizin gibiydim,
İniyor geçiyor şişlikler Allahın izniyle,
Benim 5.günüm sararmaya başladım :)

Ya burnum mu şiş yüzüm mu şiş anlamadım. Burnum zaten kocaman gözüküyo. Tampon ve alçıdan mı onu da bilmiyorum:KK43:

Evet bence de sabır lazim. Kalın deriliyim ben. Zaten hazirlikliydim ama bi tuhaf ruh haline büründüm yaa:KK61:
Benimde kalın deri zor ve sabır gerektiren bi süreç oldugu kesin,
Bugün sürekli bi esneme ve hapşırma istegim vardı benim,
Bide şu okyanus spreyini sıkmayı beceremedim bi türlü yüzüme püskürüp duruyor :)
Ben takıntılı biriyim ama bu süreçte herşeyde burnuma bişey olurmu diye düşünmemeyi planlıyorum bakalım olacak mı :)

Back
X